Дневен хороскоп 16 октомври за ОвенЗвездите ви предупреждават да избягвате рискованите начинания, съмнителните запознанства и всички дела свързани с риск. Вероятно е да ви предстоят финансови загуби. Това може да бъде свързано с покупка, ремонт или връщане на дълг. Сведете до минимум своите домашни задължения – умора или нервно напрежение може да доведе до скандал. Установете своите чувства, мисли и постъпки, защото сте длъжни да бъдете готови за неочаквани обрати на съдбата.

Дневен хороскоп 16 октомври за ТелецОпасен напрегнат ден. Напрежението в работата ще остане. Не е изключено да попаднете в немилост пред ръководството или колегите си. Ще ви се наложи да направите избор между приятното и необходимото. Планетите препоръчват да не обръщате внимание на препятствията по пътя си. Този ден е на изпитания и емоционално обновление. Преди сън се изкъпете. Избягвайте струпването на хора и тъмнината.

Дневен хороскоп 16 октомври за БлизнациЛош ден. Емоционалното напрежение може да доведе до грешки и пропуски в работата. Не са изключени конфликти с ръководството или с колегите. Ще се наложи да направите избор между приятното и необходимото. В никакъв случай не губете оптимизма и ентусиазма си. Не следвайте чужди съвети – те само ще ви навредят. Доверете се на интуицията си.

Дневен хороскоп 16 октомври за РакПригответе се за проблеми в работата. Преди всичко е възможен конфликт с ръководството. Абсолютно не трябва да разваляте отношенията с началството – това може да ви попречи да осъществите своите планове, свързани или с получаването на ново работно място или с нова интересна работа. Запазете спокойствие, не наженавайте обстановката, признайте грешките си и всичко ще се нареди. Вечерта бъдете в обкръжението на семейството си и изгладете отношенията с близките си.

Дневен хороскоп 16 октомври за ЛъвЗвездите ви предпазват от рисковани начинания – предстоят ви финансови загуби. Сведете до минимум своите задължения – вероятни усложнения могат да възникнат поради невярна оценка на ситуацията, неизпълними обещания или претовареност в службата

Дневее хороскоп 16 октомври за ДеваДен на провокации, недоразумения и разногласия, травми и болести. Звездите ви предупреждават да внимавате за рискованите начинания, съмнителни запознанства и дела, свързани с риск за здравето. Всяка рана, която днес направите ще зараства дълго, а е вероятно и да доведе до сериозни усложнения. Така, че добре е да се пазите. А ако са ви поканили на госит, постарайте се във вежлива форма да откажете и да планувате гостите за друго време.

Дневен хороскоп 16 октомври за ВезниДенят е свързан с неочаквани обрати в съдбата, получаване на информация. Вероятно е неочаквано действие на партньора да ви накара да се потрудите извънредно и дори да се заемете със абсолютно непознати дела. Но звездите считат, че вашия труд ще бъде изплатен, окончателния резултат ще зависи единствено от самите вас.

Дневен хороскоп 16 октомври за СкорпионДнес е вероятно да получите неочаквани вести, при това неприятни. Препоръчва се дълго да не мислите и да се съгласите на направето ви подходящо делово предложение, независимо от условията. В този случай ще успеете да оправите материалното си положение. Вашето състояние ще бъде напълно удовлетворено. Но настроението ви ще се влоши поради възможен спор и взаимни обиди.

Дневен хороскоп 16 октомври за СтрелецДенят не е добър. Емоционалното напрежение може да доведе до грешки и пропуски в работата. Звездите препоръчват да не обръщате внимание на препятствията. Този ден е за изпитание на характера ви за твърдост.

Дневен хороскоп 16 октомври за КозирогЗвездите ви предупреждават за рискови начинания, съмнителни запознанства и дела, свързани с риск за здравето. Вероятно е да ви предстоят финансови загуби. Сведете до минимум домашните си задължения. Хармонизирайте чувствата, мислите и постъпките, защото трябва да сте готови за неочаквани обрати на съдбата.

Дневен хороскоп 16 октомври за ВодолейТози ден отбелязва нарастване на жизнените сили, увеличаване на имунитета. За много Водолеи мъже ще бъдат успешни деловите командировки и довършването на започнатите дела. Нараства личното ви обаяние, което ще предразположи партньори и дори хора, които са се отнасяли с неприязън към Водолеите. Не е изключено да се случи неочакван обрат в личния живот.

Дневен хороскоп 16 октомври за РибиЛичния живот днес ще отиде на втори план. Професионалните проблеми ще накарат Рибите да потънат в работа. По ваша вина ще възникне неразбиране с колегите и ръководството. Препоръчва се да смирите гордостта си и да направите отстъпки. Със здравето ще имате неголеми проблеми – не е изключено леко неразположение. В най-лошия случай трабва да се опасявате от инфекциозни заболявания.