Хороскоп септември 2019 за ДеваГледай в youtube Есенната депресия няма да подмине Девите, затова трябва да се заровят в работа. При това не само умствена, но и физическа. Например: да подредите дома си, да започнете ремонт или да поработите в градината. Хороскопът обещава на Девите подкрепа от страна на приятелите и роднините.
Любовта ще се появи така внезапно в живота на Девите, че няма да успеят да се опомнят. Оказва се, че човекът, когото отдавна харесвате, живее близо до вас или работите в един колектив. Девите имат всички шансове за красив и дълготраен роман.
Хороскопът предсказва на семейните Деви неприятности с децата и възрастните роднини. Ще се наложи така да планирате работата, че да не оставите никой от близките без внимание, дори за два – три часа. Не се вълнувайте, всичко ще ви се върне по заслуги.
Девите не трябва да се ядосват заради здравето си, но, ако се появят болки или симптоми с неясна етиология, то бързо трябва да отидат на лекар.

Кариерата и финансите на Девите
Хороскопът за септември 2019 година препоръчва на Девите да се отърват от тази инфантилност, която им пречи на кариерния ръст. Вие изкуствено снижавате темпото, а защо ви е нужно това? Постарайте се да гледате с интерес дори и дребната работа, тогава ще получите и финанси, и признанията на партньорите. Важните преговори ще преминат великолепно, но бъдете внимателни при изказванията си. Прекалено гръмогласните заявления могат да настроят срещу вас дори тези, с които вие отдавна и добре си сътрудничите.
През септември някои Деви ги заплашват опасности в професионалната сфера. Това може да бъде съкращение или понижение на заплатата. Развивайте се в това направление, което вие наистина познавате добре. Усвоявайте нови пътища, не се бавете, бъдете целенасочени. На законодателните органи ще им се наложи да решават въпроси, от които ще зависи вашето благосъстояние.
Хороскопът за септември 2019 година препоръчва на Девите да общуват повече с чуждестранните си партньори. Така ще успеете да се издигнете нагоре в кариерата и в творческата си дейност. За многопластовата ви натура се откриват ярки пътища. Границите на невъзможното ще се срутят, бъдете по-самоуверени.
Хороскопът за септември 2019 година предсказва на Девите големи приходи от най-неочаквани места и източници. Само не бъдете прекалено меркантилни и педантични, ако въпросът опре до пари. Вашият практицизъм не винаги е уместен. Ще се наложи да похарчите немалка сума за близките си, за семейството и за битови проблеми. Всичко ще ви се върне, но не веднага. В края на месеца, Девите ще получат всичко, на което са разчитали. Според вашите изчисления дори и безперспективните проекти ще започнат да генерират доходи. Не се отказвайте от пътешествията, дори и финансите да са „прискърцали“. Ако ви предложат кредит, може смело да го вземете, особено, ако не се предвиждат други заеми.
Здравето на Девите
Хороскопът за септември 2019 година обещава на Девите приличен запас от енергия, а те трябва да я разходват рационално. Ако го направите, сериозните проблеми ще ви заобиколят. Сутрин правете гимнастика, обядът да бъде пълноценен, а вечер може да покарате колело. През този месец активността ще донесе невероятна полза на всеки организъм. Може без съмнение да се занимавате със спорт, при това с този, който ви е любим - тенис, футбол или плуване. Ако Девите имат проблеми със ставите или гръбначния стълб, трябва непременно да посетят лекар – специалист. Самолечението е неуместно, то може да задълбочи ситуацията.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на Девите битови и семейни проблеми. Предстои им да се занимават с тях от сутрин до вечер, а също и да намерят нови източници на доходи. От къде да вземат пари за ремонт или за покупка на техника? Тук трябва да включите своята практичност, а и да преброите запасите за „черни дни“.
Прекалено мечтателните Деви трябва да се отърват от илюзиите си. Иначе, вие така и ще си останете сами, а е време да устроите личния си живот. Идеализирането на партньора/ката до нищо добро няма да ви доведе. Още повече, че през този месец е възможно да намерите своята „втора половинка“. Човекът ще бъде не само добър външно, но и духовно близък до вашите интереси.
Любовният хороскоп за септември 2019 година съветва Девите, които вече имат избраник/ца, да бъдат по-малко строги и критични. Постарайте се да погледнете близкия си човек по-позитивно и меко. С постоянните си упреци, вие само ще разрушите добрите отношения. При семейните представители на този знак добре ще се получат пътуванията, ще се разрешат финансовите проблеми.
През септември след самотните Деви ще се точи тълпа от ухажори. Ако поне един/една от тях, наистина „докосне“ сърцето ви, то това е знак на Съдбата. Но, за да създадете устойчиви отношения, трябва да преразгледате своите възгледи за живота, а също и да снижите амбициите си. А и с младежкия максимализъм е време да приключите. Това не пречи да организирате пътуване с избраника/цата или да организирате малки, приятни изненади.