Хороскоп септември 2019 за РибиГледай в youtubeХороскопът обещава на Рибите приятна почивка, редуваща се с активна работа. Как ще успявате с всичко, просто ще бъде някакво чудо. Рибите са настроени за кардинални промени във всички сфери на живота, в което се крие тайната на тяхната динамичност, инициативност и енергичен подем.
Ако Рибите имат собствен бизнес, могат да го разширят извън границите на страната. По този начин ще намерите нови партньори, а също и ще увеличите капитала си.
Хороскопът не съветва Рибите да крият от околните своя чар и загадъчната си усмивка. На вас ви харесва някой човек? Тогава пускайте в ход всичко това, с което щедро ви е възнаградила природата. Взаимните чувства ще възникнат на момента. При семейните Риби ще бъде отбелязан някакъв празник, организацията на който ще бъде поверена на вас. Важно е да не се отказвате от нищо.
Септември е травмоопасен месец за Рибите, което означава, че трябва да се откажете от екстремните спортове и занимания.

Кариера и финанси
Хороскопът обещава на Рибите плодотворен месец, но не трябва да забравяте за преките си служебни задължения. Дори те да са дребни и безперспективни, но все пак носят пари. Не са изключени нападки от страна на конкуренти, затова бъдете много внимателни. Тези, които неотдавна са станали предприемачи, хороскопът съветва да не разказват за своите планове. И тук не става дума само за завистливите, а и за тези, които могат да превземат идеите ви.
Септември 2019 година е много удачен месец за Рибите, които се занимават с реклама, творчество и медицина. Вие ще успеете да постигнете не само признание, но и основателно да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. На много ще им предложат изгоден договор в чужбина. Внимателно подписвайте документите, за да не може никой да има претенции към вас.
Астрологичната прогноза препоръчва на Рибите да спазват правата и да четат законите. Това засяга повече тези, които работят в комерсиалните структури. Помнете, ако тръгнете по нечестен път, всичко ще се открие по-бързо, отколкото сте си мислили. Естествено, тези деяния няма да минат безнаказано. Възможно е напрежение в общуването с началника, особено, ако Рибите често закъсняват за работа или се отказват от новите проекти.
Хороскопът за септември 2019 година обещава на Рибите неутрално положение във финансовата сфера. Не очаквайте големи постъпления, но своите пари ще получите. Веднага се откажете от капиталовложенията в чужд бизнес, дори, ако това начинание ви се стори доходно. Само разумно планираните дела и проекти могат да доведат до финансова стабилност. Харчовете при Рибите ще бъдат свързани с пътувания и с домашните дела. Не се препоръчва да давате пари на заем, защото това ще навреди на личния ви бюджет. Не трябва да разчитате на това, че ще ви ги върнат на време.
Здравето на Рибите през септември  
Хороскопът предсказва добра енергия, затова не се предвиждат сериозни заболявания. Но това не означава, че можете да бъдете базхаберни по отношение на здравето си. Желателно е да спазвате хранителен режим, да се заемете със спорт и да бъдете внимателни, ако нещо ви заболи. Не трябва да се преуморявате, особено, когато упражнявате физически труд. Внимателно планирайте всички дейности, по-често си почивайте и се откажете от натоварванията. При Рибите могат да се появят проблеми със съдовете, което да доведе до срив на кръвното налягане.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2019 година прогнозира за Рибите хармоничен живот. Дори и да имате проблеми, те с лекота ще се разрешат. Важно е своевременно да намирате причините, водещи до външните конфликти и вътрешните комплекси. Влюбените Риби трябва да поставят на първо място интересите и желанията на близкия си човек, а не да обслужват собственото си „аз“. Примирението и отстъпчивостта са чудесни качества, помнете за това.
Септември 2019 година ще се стори най-щастливия любовен месец на самотните Риби. И дори тъжното време няма да позволи на депресията и апатията да вземат връх. Обратно, вие ще бъдете инициативни и весели, а също и ще успеете да постигнете благоразположението на симпатичен ухажор/симпатична ухажорка. Само не бъдете прекалено агресивни, иначе всичко ще се провали.
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на семейните Риби глобални промени. Не, работата няма да стигне до развод, но конфликтите със съпруга/та ще се случват по-често от обикновено. Може би ще си вземете отпуска и ще използвате лятото, за да укрепите отношенията. Добре е да отидете на море или на пътуване в Европа.
Рибите, които отдавна мечтаят да срещнат своята половинка, трябва да станат по-активни. Никой няма да позвъни на вратата ви, а старите си привързаности по-добре забравете. Постарайте се да се промените не само духовно, но и външно. Колко отдавна не сте ходили на козметик, стилист и масажист? Запишете се, променете външността си към по-добро!