Хороскоп юли 2019 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за юли 2019 година обещава на Близнаците не просто продуктивен, но и съзидателен месец. Вие ще успеете да намерите нови методи за решаване на проблемите и ще се издигнете по кариерната стълбица, преодолявайте собствените си страхове и съмнения. Очакват се много ярки и интересни събития, срещи със стари приятели и пътувания. Разбира се, ще се наложи да промените някои свои възгледи и приоритети, но не чак кардинално. Важното е, през юли, Близнаците да избягват непосредственото общуване с началството и с влиятелни личности. Вие ще успеете да омаете всеки, затова не крийте усмивката и природното си очарование. Ако се отнасяте отговорно към работата си, ще си осигурите успехите и финансовите приходи. При това, със спестените средства ще можете да си купите билет и да пътувате до която си поискате страна в света.

Финанси и кариера
Хороскопът за юли 2019 година съветва Близнаците да се съсредоточат върху решаването на стари проблеми. Учудващо е, но именно от това ще зависи издигането ви по служебната стълбица. Висшето ръководство непременно ще забележи вашия хъс и последователност при решаването на проектите. На Близнаците ще им се наложи сами да управляват финансовите дела. Възможно е такова стечение на обстоятелствата, след което парите да започнат да идват при вас с невероятна скорост.
Кариерните въпроси ще заемат основно място в професионалния живот на Близнаците. Необходимо е да се заемете с това, за което сте забравили. Работете с перспектива, не си позволявайте да мързелувате и тогава ще получите всичко, което искате. Още повече, че ситуацията в службата ще бъде във ваша полза. Всички – колегите, шефът и дори околните хора ще бъдат изумени от колосалните ви успехи.
Хороскопът предсказва дребно спречкване с ръководството, но след това авторитетът ви ще нарасне, колкото и да е странно. Важното е да не се втурвате в авантюри и да не спорите с тези, които ви провокират към противозаконни действия. В края на месеца очаквайте изненади от приятел/ка, развиващи своя бизнес зад граница.
Месецът обещава много разнообразна работа. Вие дори ще си намерите ново хоби, което също ще започне да ви носи доходи. Само се откажете от скъпо струващите придобивки. Те могат да опразнят напълно портфейла ви. Най-добре е да се разплатите със старите си дългове, за да не ви тежат лятото. Близнаците трябва да разчетат своя бюджет до такава степен, че нито стотинка да не бъде похарчена за ненужни вещи.
Астрологичната прогноза за юли 2019 година препоръчва на Близнаците да използват своя творчески потенциал и запаса от енергия за това, което има перспектива. Ако имате връзка с хора, които се занимават със собствен бизнес, то не се страхувайте да инвестирате в съвместен проект. Повярвайте, ползата от тези действия ще бъде голяма. През юли Близнаците трябва да се пазят от мошеници и техните машинации.
Здравето на Близнаците през юли 2019 година
Астропрогнозата напомня на Близнаците, че здравето е най-ценното, което човек има. Не си мислете, че това е просто нещо написано или нравоучение. Вие прекалено лекомислено се отнасяте към състоянието на своето здраве, както към психическото, така и към физическото. И какви са резултатите? Чести инфекции и простуди. През юли имате шанс да укрепите имунитета, ако закалявате организма си с водни процедури и слънчеви вани.
Не е изключено при Близнаците да се обострят проблеми, свързани със стомаха и червата. Уместно е да се обърнете към лекар специалист, да спазвате диета, а не да се храните с всичко, което се продава в кафето. Бъдете много внимателни когато шофирате, ако искате да изкарате месеца без аварии, травми и големи глоби!
Хороскопът препоръчва да бъдете внимателни и в домакинството. Възможно е да получите не само сериозно изгаряне или травма, но и да попаднете в болница. Физкултура и спортни игри – ето върху какво е необходимо да поставите акцент в разгара на лятото. Тичайте, плувайте, карайте колело. Ако Близнаците искат да стегнат тялото си и да свалят излишните килограми, то трябва да се движат повече, да не спят до обяд и да се хранят с режим.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Близнаците не само притеснения относно личния си живот, но и материални проблеми. Всичко това ще се стегне в един възел, който ще се наложи дълго и трудно да развързвате. Няма да минете без мъдростта и подсказването на приятели, затова не се бавете да поискате от тях подкрепа.
В много от двойките ще се води истинска война, която ще доближи отношенията до развод. Ако през юли 2019 година, Близнаците продължават да настояват на своето, да спорят и да преследват користни цели, то нищо добро няма да излезе от това. Научете се да разбирате и да отстъпвате на партньорите си, особено, ако отдавна сте в близки отношения.
Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Близнаците да укрепват семейните връзки. Възможни са битови и финансови проблеми, решаването на които ще се наложи да направите заедно с близките. Само не усложнявайте всичко с предположенията си, а също и не оспорвайте всичко. Лидерството през юли може да ви доведе до тежки конфликти. Неминуемо е харченето на пари за лечение на близки хора или деца. А и вашата морална подкрепа ще бъде особено полезна.
Юли 2019 година е добър месец за далечни пътувания. Семейните двойки трябва отрано да планират пътуването, а също да решат имуществените си проблеми. Самотните Близнаци имат много възможности да „завържат“ романтично и дълготрайно запознанство. От начина по който разговаряте с избраника/избраницата, ще зависи качеството на личния ви живот в близко бъдеще.
Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Близнаците, които отдавна живеят на семейни начала, сключване на официален брак или годеж. Вие и двамата с партньора/партньорката, отдавна, вървите към това, постарайте се да не развалите „картинката“ с амбиции и инат в поведението.