Хороскоп юли 2019 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за юли 2019 година предсказва на Лъвовете много възможности да решават всякакви проблеми. Вие дори няма да се съмнявате в това, че съдбата е на ваша страна. Важното е, енергията и силите си да вложите в нови проекти, а също и да довършите старите си дела. Не бъдете прекалено самонадеяни в личната сфера, особено, ако завържете роман с човек, който е много по-млад от вас. Кардинални промени в живота очакват тези, които са ги очаквали с нетърпение. През юли ще имате възможност да увеличите доходите си, да си намерите работа, която да ви е по душа и да сключите изгодни сделки. Единствено, което е нужно да пазите, това е здравето. Физическите натоварвания през този месец са ви противопоказани.

Кариера и финанси
Хороскопът не обещава спокоен и хармоничен месец, но все пак ще има възможност да промените всичко към по-добро. Ще се наложи да употребите много сили и търпение, за да получите желаното. Но това си заслужава, повярвайте! Дори трудните ситуации в работата или в личния живот ще помогнат на Лъвовете да преразгледат принципите си и да намерят плюсовете във възникващите изпитания. Важно е да не мързелувате и само да се възмущавате на глас, бъдете хладнокръвни.
Лъвовете трябва да станат малко по-меки и отстъпчиви, за да не ядосват околните. Вие с лекота ще провокирате към конфликти дори тези, които са „самата душичка“ по характер. За какво ви е нужно това? С началника бъдете особено сдържани и деликатни. Нека общуването ви се ограничава само до работата, не говорете за лични неща, не бъдете откровени.
Астрологичната прогноза за юли 2019 година предсказва на Лъвовете юридически и финансови проблеми. Във всички дела трябва да присъства логика и праволинейност. Ако решите да действате с хитри методи, в отговор ще получите лъжи, ласкателства и трудна конкуренция. Внимателно попълвайте сметките, отчетите и документите. От самите Лъвовете ще зависят както финансовата стабилност, така и публичният им имидж. Към успех ще ги доведат делата, които преди са им се виждали безперспективни.
Хороскопът предсказва големи разходи, загуби и финансови авантюри. Само не се ядосвайте. На много, за да укрепят материалната ситуация, ще им се наложи да започнат наново да учат, да повишават квалификацията си и да търсят надеждни партньори. Пестеливостта е на първо място! Особено, ако в ръцете на Лъвовете попаднат прилични пари. Тук съблазънта е голяма, но все пак е необходимо да пазите спестяванията. Още повече, че скоро те ще ви потрябват за отпуска или за пътуване. Не трябва да разчитате на баснословна заплата. Бъдете доволни от това, което вече сте спестили, почивайте, веселете се и си позволявайте, от време на време, да забравяте за финансовите проблеми.
Здравето на Лъвовете през юли 2019 година
Колкото повече се ядосвате, толкова повече боледувате, това е истина, която е установена във времето. Лъвовете няма да могат да успеят да избягат от здравословни проблеми, ако продължават в този дух – да купонясват, да употребяват алкохол и да пушат по две кутии цигари дневно. Само здравословният начин на живот ще ви позволи да запазите самочувствието си чудесно. Хороскопът препоръчва на Лъвовете да прибягнат към вече известни методи, които да им помогнат да укрепят имунитета. Чували ли сте за народни методи? Това могат да бъдат отвари, компреси и др. А закаляващите процедури в разгара на лятото са от голяма полза за организма. Лъвовете могат да се пекат, но с мярка, да плуват, да се хранят пълноценно, но само през деня, да не пристъпват към хладилника нощем. И много внимателно когато шофирате!
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва за Лъвовете дребни проблеми на личния фронт. На всички е известно, че за истинските чувства трябва да се борят. С други думи, да промените своите възгледи за живота, да изключите лидерстването и да бъдете по-внимателни по отношение на избраника/избраницата. Приятелите често ще се обръщат към Лъвовете за съвети и морална подкрепа. Само не се възгордявате, че сте станали търсени.
През юли 2019 година влюбените Лъвове ще получат такъв шамар по лицето, че след това всичко, моментално, ще си застане по местата. Не, това няма да бъде изневяра на партньора/партньорката, а напълно заслужена критика от негова/нейна страна. Спрете да говорите за своя роман в службата, на улицата и при съседите. Това съвсем не е уместно и може да доведе до недоверие от страна на любимия човек. На семейните Лъвове нищо не им пречи да организират бизнес, който да укрепи роднинските връзки и да повиши материалното ниво. Например, спомнете си за хобито, с което сте се занимавали в юношеството си. Вероятно в семейството има някой, който разбира от търговия.
Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Лъвовете, които още не са срещнали „своя“ човек, перспективно запознанство. Учудващо, но ще ви връхлети чувството, че съдбата се опитва да ви задоми. Само не пропускайте своето щастие, иначе ще го търсите дълго след това. Отлично ще се получи романтичното ви пътуване, почивката в планината или развлеченията със стари приятели. Ако Лъвовете се заемат с организирането на някои мероприятия, те ще се окажат наистина незабравими. Но бъдете много внимателни, когато изкачвате планината, по време на преходите, особено, ако нямате достатъчно опит в тази област.