Хороскоп юли 2019 за РибиГледай в youtubeХороскопът за юли 2019 година предсказва на Рибите висок енергиен потенциал. Вие сами ще си осигурявате основата за всичко, което ще ви донесе добри резултати в работата и в личната сфера. Макар че, съмненията и колебанията могат леко да снижат самооценката ви. За да не се случи това, през юли, Рибите трябва добре да се постараят и да се заемат с кариерното израстване. Бъдете в центъра на събитията в дома, в обществото и в колектива. Няма да имате особени поводи да се изолирате, затова посещавайте различни мероприятия, правете нови запознанства и не се задълбочавайте в самоанализи. Юли 2019 година е идеален за почивка, излет в планината и за смяна на сферата на дейност. Всичко ще се случва по най-добрия начин и в бизнеса на Рибите. А тези, които имат семейство и деца, ги очакват битови и домашни проблеми. Самотните Риби трябва да „плуват“ там, където има много ухажори и шансове да „завържат“ романтични и дълготрайни отношения.

Кариера и финанси
Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Рибите нееднозначен месец по отношение на работата. Ще се наложи истински да се разкъсвате между личните и служебните дела. Но ще успеете във всичко. Дребни препятствия са възможни в процеса на завършване на отдавнашни проекти. Но в крайна сметка, Рибите ще получат това, което са заслужили. През юли е възможно да срещнете влиятелен покровител на пътя си. Той, разбира се, няма да реши всички ваши проблеми, но при много ще ви съдейства. Отлично ще преминат командировките и преговорите при Рибите, занимаващи се с търговия.
Рибите трябва да акцентират вниманието си на тези въпроси, на които в миналото са „махнали с ръка“. Те отново са се върнали и сега тяхното решение е стократно по-трудно. Но това означава, че трябва да търсите сили и време, за да преодолеете всичко. Естествено, почивайте си, спомняйте си за старите методи на работа и не оставяйте нищо за утре. Вие имате възможности да преизпълните плановете си, ако станете по-усърдни и по-малко говорите по телефона когато сте на работа.
Астрологичната прогноза за юли 2019 година обещава на Рибите много обществени мероприятия, които не е желателно да пропускат. Благодарение на активното общуване и новите запознанства, вие ще успеете да повишите нивото си на знания, да споделите личния си опит и дори да заемете високо положение в обкръжението на значими личности.
Хороскопът за юли 2019 година не обещава на Рибите добро финансово положение. Ще усещате липсата на пари доста често през месеца. Но за това има и съвсем реални причини. Много средства ще отидат за лични и битови нужди, почивка, пътуване и развлечения. Но, ако Рибите бъдат пестеливи и не правят главозамайващи шопинги, то ще запазят парите си в прилично количество. През юли 2019 година не е изключен неочакван приход от човек, който отдавна ви обещава да ви върне дълга. Това е приятен момент, но като цяло, материалната ситуация няма да се подобри значително. На семейните Риби им предстоят много харчове за дома, за ремонт и за децата. Важното е да бъдете рационални и да планирате покупките от рано, за да запазите баланса и да не навредите на бюджета.
Здравето на Рибите през юли 2019 година
Хороскопът гарантира енергиен подем, устойчив имунитет и много оптимизъм. От къде се е взело всичко това при вас?! Възможно е, вие добре да сте поработили над себе си в предишния месец и сега нищо не ви плаши и не вреди на скъпоценното ви здраве. Но все пак е възможно да се простудите или да сложите някой и друг излишен килограм. И това е защото Рибите малко се движат, хранят се с всичко поред и спят на климатик. Желателно е да преразгледат своя режим на почивка и хранене. По време на пътуване с кола или мотор трябва да бъдете много внимателни. Помнете, че животът е един, а здравето не се купува с пари.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за юли 2019 година не обещава на Рибите слънчев и хармоничен личен живот. Ще се наложи да изграждате отношенията си с избраника/избраницата отново, да изключите разправиите и претенциите един към друг. Преди да кажете или да направите нещо, премислете сто пъти. Има разлика между това да обидите любимия човек и поне сто пъти да му/й напомните, колко много ги цените. Най-добре е Рибите да не се връщат към старите си връзки, тук няма вариант за щастливо бъдеще.
На семейните Риби, през юли 2019 година, ще им се наложи да се занимават с децата, ученето и възпитанието им. Естествено, че всеки си има методи, но все пак се обърнете към опитен психолог или прочетете литература по въпроса. Иначе, ще „хванете“ пръчката и проблемите в общуването с детето ще станат още по-големи. Отношенията със съпруга/съпругата също няма да бъдат гладки. Не са изключени скандали, заради финанси или бита. Важно е, Рибите да се държат достойно и да не се впускат в обиди.
Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Рибите богат на различни пътувания и мероприятия месец. Може не само да попътувате и да се повеселите от душа, но и да посетите исторически места. А на много Риби ще им се наложи да работят до изнемогване, а за почивката само да си мечтаят. Самотните жени от този знак, най-накрая ще срещнат мъж, с когото скоро ще създадат устойчиви семейни отношения.
През юли Рибите ги очакват незабравими срещи и романтични моменти. Дори ще ви бъде трудно да определите кой партньор избирате, всички ще бъдат много сантиментални и невероятни. Но помнете, че в любовта грешките много нараняват, а често и не могат да бъдат простени, затова се постарайте да се вслушвате в интуицията си.