Годишен хороскоп 2019 за скорпионГледай в youtubeХороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да се отнасят акуратно към работата си и да бъдат коректни в общуването с околните. Вие сте твърде безразсъдни и темпераменти, което пречи на кариерното ви израстване. На жените Скорпиони, в годината на Свинята, еднозначно ще им провърви в любовта. Вие дори ще рискувате и ще решите да тръгнете с избраника си в друг град и да се ожените.
Скорпионите, в годината на Свинята ги очакват ярки промени в различни сфери на живота. Това се отнася за учене, работа, любов и дори преместване в друг град. Ако бъдете упорити и самоуверени, то никакви проблеми и препятствия няма да ви изплашат.

Хороскопът за 2019 година не съветва Скорпионите да правят глобални планове в края на пролетта, защото могат да се сринат.
Лятото, Скорпионите ще бъдат изпълнени със сили и желания, което ще им помогне да се реализират професионално и в личния живот. В годината на Свинята ви очаква среща с „втората половинка“, особено, ако често бъдете в нови компании. Между другото, жените Скорпиони ще се окажат в по-печелившо положение, ако започнат любовен роман.
Хороскопът за 2019 година предсказва на Скорпионите раждане на дете през есента, което ще се окаже не само приятен, но и неочакван подарък от съдбата. А тези, които вече имат семейство, може сериозно да се замислят за разширяване на жилището или за преместване в друг град. Важното е да не се съмнявате в това, което сте решили да опитате, рискът понякога е за добро.
В годината на Свинята е възможна перспективна работа за Скорпионите, които отдавна са се стремили към това. Вашето финансово положение ще бъде на висота, както и авторитета сред колегите и бизнес партньорите. Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите по-малко да помагат на околните, а повече да се погрижат за себе си и за своето самочувствие.
Скорпионите, най-накрая, в годината на Кучето са разбрали какво е това щастие и безоблачно небе над главата. Разбира се, финансите постоянно не са им стигали, но това изобщо не ги е огорчавало. Още повече, че парите са били точно толкова, колкото са си заработили – нито повече, нито по-малко. Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да не се отпускат, за да могат да компенсират изпуснатите възможности във всички сфери на живота. При това, Свинята винаги ще бъде до вас, затова не се вълнувайте прекалено.
Скорпионите ще започнат да се суетят от февруари. Но, ако се окажат на нужното място и в точния час, то е възможно да подпишат изгодни договори и да завържат запознанства с влиятелни хора. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Скорпионите да открият у себе си комерсиалната жилка и да се заемат с бизнес. Макар че и творческите замисли, също, ще ви донесат ползи, ако не се отказвате от деловите пътувания и сътрудничеството със задгранични фирми.
Скорпионите, които премислят нещата до най-малките подробности, в годината на Свинята, още пролетта ще решат всички нахлуващи проблеми и щ успеят да реализират старите си желания. Отличната ви интуиция ще ви помогне да се разберете с конкурентите, а също и да намерите нови пътища за финансово обогатяване.
Хороскопът за 2019 година не препоръчва на Скорпионите да влизат в спорове с началството и с по-възрастни роднини. Възможно е вие да сте прави, но не е необходимо да го доказвате с „пяна на устата“. Още повече, че вашият авторитет и така е достатъчно висок, което привлича към Скорпионите доста нужни и предприемчиви личности.
Уви, любовната сфера на Скорпионите не е за завиждане. Тук ви предстоят много изпитания, за да успеете да организирате личния си живот. Свинята ви съветва по-често да отстъпвате на избраника/цата, а не да се оплаквате от съдбата. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Скорпионите да проявяват нежност и мекота по отношение на човека, който искрено ги обича. Не се опитвайте да го „поправяте“.
Семейните Скорпиони трябва да бъдат отговорни и да се занимават не само с битовите дела и да печелят пари, а и с възпитанието на децата. А, ако все още нямате потомство, то бъдете готови през 2019 година да станете щастливи родители. Наистина, много грижи ще се добавят, но това е само за добро. Свинята ще подкрепя Скорпионите във всички начинания, а също ще им помогне да намерят по-просторно жилище за голямото си семейство.
Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да бъдат систематични и да спазват графика, който са начертали през февруари. Съставяйте бюджета си всеки месец, заемете се с ремонт и не изпускайте от поглед домашните проблеми.
Самотните Скорпиони могат да не се ядосват, че няма да имат обожатели. Напротив, те ще бъдат предостатъчно, но ще им бъде трудно да намерят „единствения и любим/единствената и любима“. Възможно е през лятото на 2019 година, Венера да окрили Скорпионите и те да срещнат своята половинка. Те дори и сватба ще организират, което откровено ще учуди роднините и приятелите.
Астрологичната прогноза за 2019 година предсказва на Скорпионите чудесен летен период. Вие ще се отправите на почивка в страна, където винаги сте искали да отидете. На някои ще им се наложи често да пътуват в командировки, а други да се заемат с домашни дела и строеж на вила. Мислите си: „От къде да взема за всичко това пари?“ Не се ядосвайте по отношение на финансите, защото вие работите много, а това означава, че ще получите и увеличение на заплатата, и бонуси.
Есента на 2019 година се очаква да бъде наситен период за Скорпионите, както на важни, делови срещи, така и на любовни. Ако напишете заявление за отпуска, шефа ще ви пусне веднага, без уговорки. Само се постарайте да си починете пълноценно и без телефони позвънявания. Нека бъдете заобиколени само то най-близките ви хора, красива природа и вдъхновение.
Хороскопът за 2019 година обещава на Скорпионите прекрасен декември, когато могат да се порадват не само на своите успехи и постижения, но и да подарят на роднините си разкошни подаръци. Не забравяйте да сложите на елхата съкровеното си желание, със сигурност ще се сбъдне.
Любовен хороскоп за Скорпион за 2019 година
Хороскопът за 2019 година обещава на Скорпионите романтичен период, който ще продължи безкрайно. В краката ви ще има тълпа от ухажори, а съперниците ще се разбягат от страх в различни посоки. Разбира се, вие сте толкова симпатични и темпераментни, изобщо не се сравнявайте с тях.
Приятни изненади и взаимни чувства очакват Скорпионите в годината на Свинята. Особено удачен период за любов ще бъде есента, която ще им подари нещо наистина невероятно и желано. Е, до съвета няма да стигнете, но това не е важно. Важното е, че Скорпионите са се ориентирали към дълготрайни и честни отношения, а не към флиртуване с всички поред, както по-рано.
Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да се оправят със старите и ненужни връзки. За какво ви този/тази, които така или иначе, няма да бъдат ваши спътници в живота и достойни партньори? Ако станете по-самоуверени и инициативни, ще успеете с лекота да покорите сърцето на човека, когото харесвате. Но не използвайте натиск, иначе само ще изплашите и разочаровате избраника/цата.
Хороскопът за 2019 година предсказва на Скорпионите не само прелести в личния живот, но и ревниви партньори, от които няма да могат да се отърват. Ако успеете да се замаскирате умело, то ще се изолирате от натрапчиви ухажори. Бъдете искрени с тези, които ви отговарят с взаимност. А Свинята ви съветва да не забравяте за сантименталностите и романтиката, без които любовта е безцветна.
Хороскоп за жените Скорпиони за 2019 година
2019 година ще бъде трудна за семейните Скорпиони. Вие неволно ще смените ролите със съпруга си, започвайки да се занимавате с мъжките задължения и да заработвате пари. Всички грижи и проблеми ще се отразят негативно не само на отношенията с близките ви, но и на общото ви самочувствие. Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да си спомнят, че те са истински и крехки жени, а не танкове. Вашата мисия не е да садите дървета и да строите дом, затова не поемайте такива инициатива върху себе си. Откажете се от тези занимания, които ви превръщат в същество от мъжки пол.
Подвизите и благородството оставете на своята половинка, а към себе си добавете нежност и мекота. Хороскопът за 2019 година препоръчва на жените Скорпиони да бъдат чаровни и темпераментни, защото природата им е именно такава. Не е нужно да контролират своите чувства и емоции там, където те трябва да избухват. При общуването с децата, Скорпионите трябва да поставят на първо място откровеността. Тогава и вие самите ще забележите, как рязко и към по-добро се променят отношенията ви. Доверие и искреност - към това трябва да се стремят жените от този знак при общуването си с роднините.
Да бъдете отговорни е добре, но не трябва да поемате задължения върху себе си, които по правило принадлежат на други. Хороскопът за 2019 година съветва жените Скорпиони да отделят повече внимание на своята външност, за да станат по-привлекателни и интересни за противоположния пол. Салон за красота, козметик, маска за лице и нови, модни дрехи – ето върху това трябва да поставят акцент Скорпионите в годината на Жълтата Свиня. Ако се представите пред околните като мили и чаровни момичета, то ще отбележите доста точки в дневника си.
Благоприятни периоди за жените Скорпиони за 2019 година
Жените Скорпиони ще бъдат щастливи и приятно учудени през пролетта, как всичко наоколо се подрежда благополучно. Само не забравяйте за онази женственост и скромност, с която ви е дарила майката природа. Ако се държите културно, сдържано и меко, то и светът ще се преобрази. Хороскопът за 2019 година предсказва на Скорпионите много добри събития, срещи и перспективи. Особено в края на лятото и началото на есента. Няма да бъде лошо да се облечете добре и да посетите фризьор, защото това ще ви помогне да преодолеете меланхолията. В края на годината може да се срещнете и весело да си изкарате със стари приятели.
Неблагоприятни периоди за жените Скорпиони за 2019 година
Хороскопът за 2019 година съветва жените Скорпиони, през февруари да бъдат много внимателни, когато карат кола. Има риск да попаднете в аварийна ситуация и да получите травма. През летния период е най-добре, изобщо, да се откажете от далечни полети и пътешествия с кола.
Хороскоп за мъжете Скорпиони за 2019 година
Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Скорпиони чести пътувания, както лични, така и делови. Но не трябва да се отказват от тях, защото е възможно да получат приходи или да установят топли отношенията с роднините. Не е изключено, някой от домашните или от приятелите да се нуждае от моралната подкрепа на Скорпионите. А, ако вие искате просто да си починете далече от дома, това също се приветства. Очакват ви незабравими впечатления и нови романтични срещи.
С близките не трябва да се разделяте, вероятно Скорпионите са чували тази фраза. Не трябва за дълго да оставяте дома си, иначе близките ви ще започнат да тъгуват за вас и ще ви обвинят в недостатъчна проява на внимание. Дори, ако мъжете Скорпиони звънят по телефона и пишат на любимата си по сто пъти на ден, това няма да промени ситуацията. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Скорпионите да бъдат душевно близо до тези, които ви обичат и ценят. Между другото, от тези постоянни пътувания здравето също може да се разклати. Не забравяйте да си направите медицинска застраховка, а също и да напълните аптечката с всичко необходимо, тръгвайки на път.
Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Скорпиони по-често да си почиват сред природата, заобиколени от приятели и близки. Ако усещате, че енергийно сте се изтощили, а и сте се задъхали емоционално, то се заемете с йога, хоби или отидете на риба. Самотата също е полезна, ако е с мярка и за добри цели. Възстановявайки душевното си равновесие, Скорпионите ще могат всичко да направят, а също и да оправят отношенията с хората. В трудни ситуации не се отпускайте, те ще бъдат доста в годината на Земната Свиня. Но всичко е преодолимо, ако до себе си имате надеждни приятели.
Благоприятни периоди за мъжете Скорпиони за 2019 година
Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Скорпиони наситен с пътувания период. Вие ще стигнете дори там, където и не сте си и помисляли да бъдете. Ярки емоции, впечатления и много чувства ви очакват по време на дългите пътувания. Есента са възможни добри новини от роднини, а края на годината, отношенията с любимия човек ще се изпълнят с романтика и страст.
Неблагоприятни периоди за мъжете Скорпиони за 2019 година
Хороскопът за 2019 година съветва мъжете Скорпиони, през януари да бъдат внимателни към здравето си. Иначе, ще се измъчите да лекувате простудите си. Старайте се по-малко да общувате, изолирайте се от прекалено многолюдните места. Именно там можете да хванете инфекция. През юли не да изключени конфликти с приятели. А края на есента ще бъде трудна за работа, за Скорпионите. Възможни са грешки, които ще се случат, заради вашето безпокойство.
Семеен хороскоп за Скорпион за 2019 година
Хороскопът за 2019 година препоръчва на семейните Скорпиони по-често да излизат с близките си сред природата и да организират празнични мероприятия. Дори и да няма особен повод за тържество, измислете го заедно с домашните.
Разбира се, всички наоколо – съседи, приятели, а дори и Свинята, ще завиждат на семейното щастие на Скорпионите. Е, какво да се прави, вие така отдавна мечтаете за такава хармония и идилия. Още повече, че в дома ви се разнася весел детски смях, който се е появил на света през 2019 година. Ако Скорпионите станат сговорчиви и сдържани в емоциите си, то това ще гарантира добри отношения с роднините, за целия период.
Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите, които живеят с избраника/цата си на семейни начала, да преразгледат възгледите си за оформянето на официални отношения. Свинята вече е харесала халки за вас и то с отстъпка. Единственото, което може да разруши съюза ви са битовите разправии. Тук може да намерите компромис, затова не зацикляйте на възникващите проблеми. Тях ги има при всички, затова потърсете съвет от приятели, как по-бързо да ги избегнете.
Хороскопът за 2019 година обещава медал на Скорпионите за това, че мъдро подхождат към всички житейски трудности. Да, не се смущавайте, при вас всичко ще се получи, ако поискате. А, ако наистина е непоносимо, то отидете на психолог, заедно със съпруга/та. В краен случай, някой от страни ще ви убеди, че сте идеална двойка.
Бизнес хороскоп за Скорпион за 2019 година
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Скорпионите веднага да изясняват отношенията си с конкурентите, с думи, а не с юмруци и заплахи. Вас ще ви подкрепят силни и влиятелни хора, затова няма от какво да се страхувате.
Във финансов план, годината на Свинята (Глигана) ще премине благополучно, макар че бихме могли да използваме и по-силни думи. Вие сте богати и самоуверени, за какво повече да мечтаете? Само бъдете внимателни, защото там, където има много финанси, има и доста мошеници. Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да пазят парите си и да не ги влагат в съмнителни проекти. Развитата ви интуиция ще ви помогне да не сбъркате, а също и да запазите събраното имущество. Избягвайте общуването с тези, които вече са ви лъгали.
Скорпионите не могат да се шокират от много пари, затова, през 2019 година ще се заемат с творчество и ще започнат собствено дело. Дори и да не им носи баснословни приходи, то ще ги кара да се радват като деца на шоколади. Ако намерите надеждни сътрудници, можете смело да споделите идеите си с тях.
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Скорпионите внимателно да подписват документи и да превеждат пари по сметка на крупна организация. Всички тайни, касаещи финансовите ви средства, дръжте здраво, само за себе си, защото ще загубите всичко, което сте натрупали. Но, бихте могли да рискувате, но разумно, както това прави Свинята, тогава ситуацията ще стане по-ясна и по-благополучна. И не забравяйте веднъж месечно да си купувате билет от лотарията, защото има възможност да спечелите голяма сума пари или апартамент в София.
Здравен хороскоп за Скорпион за 2019 година
Здравето на Скорпионите е желязно, но не до такава степен, че да се отнасяте към него безхаберно. Ако се храните правилно, плувате, тичате и се усмихвате, то ще избегнете много неприятности, свързани със самочувствието ви.
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Скорпионите да се огледат добре в огледалото и да решат дали трябва да отслабват или обратното, да напълняват. И така, вече разбрахте към какво сте склонни. Значи, спешно се слагате на диета и влизате в спортната зала. А на хладилника направете ревизия. Нека там да има само плодове, зеленчуци и млечни продукти. През почивните дни излизайте сред природата, ходете на риба, а може и футбол да поритате с приятели.
Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да направят очистващи процедури на черния дроб и кожата. Откажете се от мазна, пикантна и твърде калорийна храна. Особено, ако хубавото ви лице е обсипано с червенини, акне и черни точки. Но, заредете се със скорпионски оптимизъм! Стига сте се паникьосвали, нервничили и мъчили с подозрения за неизлечима болест.
За съжаление, Скорпионите няма да изживеят годината на Свинята без стрес, но той няма да бъде толкова голям, както си представят. Просто на време ходете на лекар и това е. Хороскопът за 2019 година съветва Скорпионите да оставят пушенето, яденето на чипс и да ограничат пиенето на алкохол и газирани напитки. В противен случай ще попаднете в болница. Между другото, трябва да посетите стоматолог, за да блеснете пред приятелите си с холивудска усмивка.