Годишен хороскоп 2019 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за 2019 година предсказва на Стрелците много изненади, ярки събития и незабравими срещи. Ако се окажете в епицентъра са всичко, което се случва наоколо, със сигурност ще постигнете желаните цели. В годината на Свинята ще ви провърви с парите, деловите контакти и любовта, което вече е уникално. Важно е, Стрелците по-често да „включват“ разумния подход, а не да се водят по емоциите си.
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Стрелците да бъдат в центъра на събитията, да общуват с приятелите и роднините, а също и да не тъгуват за онова, което е останало в миналото. Още повече, че на вас не ви отива да сте меланхолични и да скучаете сами.

Годината на Свинята ще се окаже удачна за личния живот на много Стрелци. Особено, ако имате семейство. Наистина, раждането на дете може значително да влоши финансовото ви положение. Затова, ако някой ви предложи сътрудничество, не се отказвайте. В края на летния сезон, Стрелците ще успеят не само да изравнят баланса с парите, но и да купят нещо голямо и скъпо.
Хороскопът за 2019 година обещава на самотните Стрелци любов от пръв поглед. Възможно е вие вече да познавате този човек, но в годината на Жълтата Земна Свиня да погледнете по различен начин на него/нея – с влюбени и възхитени очи.
Взаимното чувство ще придаде на Стрелците повече увереност в собствените им сили и възможности. Дори, ако на новия избраник/ца им се наложи временно да заминат, то не се разстройвайте. Защото истинската любов не си отива. Ако всичко сте решили двамата заедно, тогава в годината на Свинята пътувайте съвместно или преместете постоянното си местоживеене там, където сърцето ви зове.
В годината на Кучето, безразсъдните и невнимателни по натура Стрелци, са се стремили да се захващат с всичко, а и за учудване, много от тях са завършили удачно. Само не са успели да постигнат финансово благополучие, за съжаление. Приходите и разходите са били на едно ниво. Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците от 5 февруари да завържат приятелски отношения с Жълтата Свиня, от подкрепата на която ще зависи успехът им в много начинания.
В края на зимата, Стрелците ще се веселят, ще ходят по магазините и ще търсят приключения, затова няма да им е до активна работа. Помнете, ако се включите в авантюри и рискови начинания, много ще загубите. Макар че Свинята ще се опита да ви вразуми, за да се избегнат редица недоразумения и проблеми.
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Стрелците да започнат собствен бизнес и да изучат теорията на комерсиалността. Тогава, пролетта, вие не само ще успеете да се придвижите напред, но и да заработите прилични пари. Ако финансите се окажат прекалено много, то не ги пилейте, а ги вложете изгодно. Ще успеете да направите отлична реклама на своите стоки и да ги продадете на партньори зад граница.
Цялата пролет на 2019 година, Стрелците ще бъдат на път. Вие обожавате да пътувате, затова пътуването и полетите няма да ви уморят. Обратно, по време на пътуванията ще срещнете човек, в когото искрено ще се влюбите. Хороскопът за 2019 година обещава на Стрелците романтика и страст, които бързо ще доведат до устойчиви и дори до официални отношения.
Семейните Стрелци ги очаква удивително събитие през лятото, свързано с раждането на дете. Вие ще потънете до шия в домашните грижи и проблеми, от което роднините ще бъдат много доволни. Почти до есента вие ще бъдете в страни от активната работа, затова се старайте да харчите по-малко пари. Иначе, дори за ританки и пелени на бебето няма да останат. А Свинята не ви съветва да взимате заеми от приятели или кредити от банката.
Хороскопът за 2019 година предсказва на Стрелците трудно финансово положение. За да излезете от него е нужно не само да си намерите втора работа и да учите за нова професия, но и на основната си месторабота да работите от сутрин до сред нощ. Стрелците с тъга гледат след тези, които се возят в скъпи автомобили. И при вас ще се появи възможност да си купите кола, но по-късно. Сега събирайте всичко и най-много да заведете семейството си до морето, за да си починете добре. В края на есента на 2019 година ще са ви нужни повече сили и енергия.
Ако Стрелците имат частен бизнес, то трябва да бъдат много внимателни с него. Особено при общуването с конкурентите и чуждестранните партньори. Разбира се, интуицията няма да ви подведе, вие ще съзрете тези, които нагло ви лъжат и крадат от вас пари. Но, както предсказва хороскопът за 2019 година, очаква се крайно трудна борба. Без помощта на Свинята и влиятелни лица няма да минете.
Творческите пориви ще се реализират в средата на есента. Стрелците ще изобилстват от идеи и ще проявяват отговорност дори в дреболиите. Още повече, че ви покровителстват солидни „чичковци“. Не се поддавайте на меланхолия, дори и да не успеете да въплътите нещо в живота от първия път.
Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да се сбогуват със своите недостатъци, особено с лекомисленото отношение към живота. Тогава няма да останат прегради на пътя към постигане на целите. Още в началото на декември, Свинята ще ви погали по главата, заради примерното ви поведение, а парите ще ви стигнат не само за подаръци на близките, но и за хубава кола. Мечтите се сбъдват!
Любовен хороскоп за Стрелец за 2019 година
Стрелците никога не са чувствали недостиг на ухажори, затова в годината на Свинята също ще се „плискат“ в главозамайващи романи и признания. Вие дори ще се уморите от такова излишество на чувства и страсти.
Хороскопът за 2019 година ще глези Стрелците с любов, така, както родители глезят децата си с бонбони. Важното е вие самите да не правите глупости, а да изберете за партньор надежден човек. Трябва да се научите да сдържате емоциите си, а също и да почетете купчина книги по психология, за да не се „хвърлите“ в авантюристични истории.
Стрелците са толкова чаровни и позитивни, че навсякъде ги преследват ревнивите им избраници. Ако не искат да попаднат в конфликти, трябва да се постараят да се държат прилично. Хороскопът за 2019 година е приготвил за Стрелците няколко изпитания, които ще им помогнат да вземат правилното решение в личния живот. И не си и помисляйте да се биете със съперниците, защото цяла година ще си ходите със синини. Вие сте умни хора, защо и е да стигате до такива гнусни методи?
Желаещите да заведат Стрелците в съвета ще бъдат много. Но вие така упорито заобикаляте това заведение, от далече, че дори Свинята се учудва. Това означава, че не сте срещнали още човека, с когото да искате да преживеете живота си. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Стрелците да се вгледат в старите си познати. Възможно е сред тях да е този/тази, с които ви е интересно да общувате, а не само да флиртувате и да се веселите.
Хороскоп за жените Стрелци за 2019 година
Хороскопът за 2019 година предсказва на жените Стрелци труден период, когато ще се появят проблеми не само в службата, но и с финансите. Ще се наложи да се оправяте с грешки и пропуски, а също и внимателно да взимате някои решения. Не пречи да изберете ролята на страничен наблюдател, за да направите свое разследване и да се отървете от неприятностите. Ако Стрелците анализират всичко, до най-дребните детайли, то ще получат бонус и ще се окажат победители.
Хороскопът за 2019 година съветва жените Стрелци да укрепват взаимоотношенията с роднините. А, ако вече имат семейство и деца, то трябва да поставят акцент върху възпитание на децата и битовите проблеми. Само не се стремете към идеала, защото той не съществува в природата. Самотните Стрелци ще започнат нов любовен роман. Мъжа, когото ще изберете, ще се окаже надежден и страстен партньор.
Благоприятни периоди за жените Стрелци за 2019 година
Всички благоприятни и щастливи моменти, жените Стрелци, ще се наложи да изпитат през втората половина на годината на Жълтата Свиня. През ноември може весело и непринудено да прекарвате времето си с приятели. Общуването със семейството и дребната работа ще ви донесат солидни изненади. При това така ярки, че свят ще ви се завие от възторг. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Стрелците трезво да оценят ситуацията и да се заемат с основните задачи. Бъдещето е открито, а вашите са планове са следните: да съберете волята си в юмрук и да действате според ситуацията.
Здравето на Стрелците ще бъде добро, затова не се предвиждат сериозни заболявания. Единствено нервите могат да започнат да ви създават проблеми, но това ще бъде от измислените проблеми и безпричинните вълнения. Хороскопът за 2019 година съветва жените Стрелци да пият успокоителни, да се разхождат вечер преди лягане, а и да използват проверени методи за укрепване на психиката.
Неблагоприятни периоди за жените Стрелци за 2019 година
На жените Стрелци няма да им бъде леко от януари до ноември 2019 година. Предстои им самостоятелно да решават проблеми, да преодоляват трудности и да нервничат. Служебните въпроси ще бъдат поставени така остро, че целия свят ще им се струва сив и мрачен. Важното е да не спорите с ръководството, дори и да разбирате, че сте прави. През декември е възможна нова длъжност и висока заплата, както обещава хороскопът за 2019 година на Стрелците.
В семейството ще има непрекъснати проблеми със съпруга. Не се страхувайте, защото всички влюбени двойки минават през изпитания. Ако жените Стрелци първо мислят, а след това говорят, отношенията ще се изгладят. От януари до юли ще се появят възможности да внесете романтика в брака. Организирайте нещо необичайно, например – пореден меден месец или пътешествие по море.
Хороскоп за мъжете Стрелци за 2019 година
Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Стрелци огромен обем работа, от която няма да могат да се отърват. Обратно, колкото по-бързо и качествено я свършат, от това ще зависят и финансите и кариерата им. През януари не е желателно да бързате и да „хващате бика за рогата“. Колкото по-спокойни и сдържани бъдат Стрелците толкова по-добро ще бъде тяхното бъдеще. С конкурентите трябва да бъдете внимателни. Те могат не само да ви подведат в екстрени ситуации, но и да ви оставят без пари.
През декември 2019 година, на мъжете Стрелци, еднозначно ще им провърви в професионалната сфера. Вие ще получите висока награда за всичко, което сте направили. Изобщо, есента ще се окаже най-щастливия и доходен период, помнете това! Бизнесът, отношенията с хората и личният живот ще заискрят с всички цветове на дъгата.
Благоприятни периоди за мъжете Стрелци за 2019 година
Последните три месеца на 2019 година ще донесат на мъжете Стрелци поредица от радости и изненади. Вие ще разберете, че не сте се трудили напразно като пчеличка, а всичко ще ви се изплати и то в троен размер. И финансите ще имате, и кариера ще изградите, и колегите ще отнасят уважително към вас. Хороскопът за 2019 година предсказва на семейните Стрелци прекрасни отношения със съпругата и децата. Няма да има поводи за спорове и скандали, а чувствата на партньорката ще избухнат с нова сила.
През есента и началото на зимата на 2019 година, мъжете Стрелци ще си намерят допълнителна работа. Най-добре е да се откажат от отпуската, за да не изпуснат възможностите да се издигнат финансово. Не се отказвайте от дребните дейности, те ще се окажат много изгодни. А отпуската си планирайте през август и до средата на есента.
Неблагоприятни периоди за мъжете Стрелци за 2019 година
Хороскопът за 2019 година предсказва на мъжете Стрелци немалко трудности, половината от които ще бъдат свързани с работния процес. Не забравяйте за старите проекти, за да се проявите пред началството. Не е изключена жестока конкуренция, бъдете внимателни. През януари и февруари Стрелците ще получат пари за предишна дейност.
Само през декември, на мъжете Стрелци ще им се наложи да събират плодовете на предишен труд. Значи, през лятото и есента им предстои усилено да работят, забравяйки за почивката, плажа и пътуванията. Не са изключени стресови ситуации, нервни сривове и конфликти с колегите. Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да се „вземат в ръце“, за да не разрушат, както незначителните за тях, така и топлите, приятелски връзки.
Семеен хороскоп за Стрелец за 2019 година
Хороскопът за 2019 година не предсказва за Стрелците никакви сериозни, семейни проблеми и разочарования. С роднините бъдете вежливи, за да не възникват спорове, без да има поводи за това. Свинята винаги ще бъде до вас, това означава, че може понякога да си почивате и да забравяте за битовите проблеми.
Кой не си мечтае за щастлив, семеен живот? И Стрелците ще правят всичко, за да не разрушат отношенията със съпруга/та си. Ще ви се получи, единствено не бягайте от дома при първата възможност. А и по-малко се забавлявайте с приятели, все пак сте обвързани. Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да акцентират вниманието си върху възпитанието на децата. Ако те са подрастващи, ще се наложи да преживеете трудния период на преходната възраст. Е, вие не сте нито първите, нито последните, дръжте се.
Ако възникнат недоразумения със съпруга/та, можете да посетите психолог. Идеални бракове няма, но все пак, трябва да се стремите към хармония и комфорт. Постарайте се да излизате заедно сред природата, да ходите на гости и да пътувате. Време и пари за такива неща винаги се намират, важното е да искате да разнообразите живота си. Иначе ще потънете до гушата до рутина и битовизми.
Хороскопът за 2019 година препоръчва на Стрелците да пазят репутацията си, дори и много да им се иска да „кръшнат в страни“. Помнете, че всичко, непременно, ще излезе наяве, затова не си заслужава да си създавате неприятности, а и на половинката си. Още повече, че заедно планирате раждане на дете. Дарявайте повече внимание и нежност един на друг и тогава отношенията ще станат по-устойчиви.
Работа и бизнес хороскоп за Стрелец за 2019 година
Напористите до неузнаваемост Стрелци, в годината на Свинята ще постигнат небивали успехи и не само ще се издигнат в кариерата, но и ще заработят куп пари.
Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да внедрят в работата си старите си идеи, които отдавна им се въртят в главата. Вие ще станете завидно отговорни и работливи, затова конкурентите тихичко ще се свият в ъгъла. Разбира се, вие харчите повече, а много малко пестите, но сега това е разрешено. Още повече, че финансовото ви положение наистина ще бъде безоблачно. Богаташите ще ви завиждат и ще се опитат да открият тайната ви.
Хороскопът за 2019 година предсказва на Стрелците работа у дома и в чужбина. Парадоксално е, но вие винаги успявате. Между другото, започвайте да учите чужди езици, за да общувате свободно с деловите си партньори. Свинята съветва Стрелците да отделят определена сума за благотворителност. Няма да обеднеете, а в същото време, реално ще помогнете на нуждаещите се и на болните.
Стрелците ще имат възможност да вложат изгодно парите си в бизнес, дори не техен, а на близък приятел. Хороскопът за 2019 година препоръчва на Стрелците да блеснат с талантите си, още повече, че те са много при тях. Дори само една творческа изява може да им донесе баснословен доход. В края на декември Стрелците могат да организират пищно тържество за тези, които са им помагали, които са ги подкрепяли морално. Не забравяйте и роднините си.
Здравен хороскоп за Стрелец за 2019 година
Жизнерадостните Стрелци, в годината на Свинята, могат да попаднат в лапите на депресията. Разбира се, че няма да минете без вълнения, но не е необходимо да драматизирате така всяка възникваща ситуация. Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да попият успокоителни отвари, за да не станат пациенти на специализираните клиники.
А и стоматолог трябва да посетят. Иначе ще останете без своята съблазнителна усмивка. Пазете гърлото, не се преохлаждайте и не ходете без шапка в студеното време. В противен случай ще се наложи постоянно да бъдете в болнични с ангина или бронхит.
Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да закаляват организма и да укрепват имунната система. Вода, въздух и спорт – върху това трябва да концентрират вниманието си. Може да си вземете карта за басейн. А, за да не ви болят ставите и гръбначния стълб, се заемете с фитнес и йога. Тогава ще забравите за болестите през 2019 година, а няма да имате и поводи да си спомняте.
С помощта на народната медицина, Стрелците ще могат да се отърват от много проблеми, дори хроничните заболявания ще си отидат, ако започнете да пиете билкови чайове, сами си приготвяте различни мазила и спазвате диета. Хороскопът за 2019 година съветва Стрелците да ходят повече пеша, да се катерят по горите и да не пропускат нито един туристически поход, организиран от приятели. Ще се появят и бодрост, и енергия, а и силата на духа ще стигне до небесата.