Хороскопи август 2019Гледай в youtubeХороскопът за август 2019 година не може да обещае стабилност в живота, защото се очакват успехи, провали, радост, съжаление. Важното е да не се отказвате от нищо ново и креативно, за да внесете свежа струя в различни сфери. Без финансови загуби и раздели с любими хора няма да се мине, затова, именно през август може да си вземете поука от всичко онова, което ще се случи. А и ще станете разумни и целенасочени.
Преди да реализирате целите и плановете си е необходимо да премислите сто пъти. Хороскопът за август 2019 година обещава много грешки, които ще се дължат на собствената ви прибързаност. В материален план, месецът няма да бъде лош, но ще бъде оскъден. Ако получите голяма сума, не бързайте да харчите за всичко, което ви хареса. И още нещо, не влагайте в нещо съмнително и непознато.
В любовните дела са възможни недоразумения и разочарования. Това, особено ще засегне тези, които предпочитат да запазят чувствата и признанията за по-късно. Астрологичната прогноза препоръчва да работите над отношенията си, за да не станат скучни и рутинни. По време на спорове не се нахвърляйте, по-често правете отстъпки и бъдете лоялни в преценката си.
Ако във всичко с което се заемате държите „златната среда“, ще се окажете победители. Много ще зависи от вашето благоразумие и усърдие.

Хороскоп за Овен август 2019Гледай в youtubeХороскопът за август 2019 година съветва Овните да оставят на страна мисълта за почивка. В края на лятото ще се наложи усърдно да работят, за да сложат в ред финансовото си положение. Още повече, че не само Овните ще имат нужда от пари, а и техните близки роднини. През този месец ще бъде наложително Овните да си намерят допълнителна работа. Освен това ще имате възможност да се заемете със собствен бизнес. Бъдете внимателни, за да не попаднете в ръцете на мошеници.
Хороскопът съветва Овните да изпратят семейството си на море, а те самите да работят активно. Принудителното усамотяване ще ви помогне мислено да поставите всичко по местата си и да намерите пътя за запазване отношенията със съпруга/та. Самотните Овни ще бъдат прекалено повърхностни в личните отношения. Напълно ви устройва леките романчета, без задължения и сериозни отношения. По отношение на здравето всичко ще бъде добре, но е възможно да се заемете с лечение или протезиране на зъбите.

Хороскоп за Телец август 2019Гледай в youtubeЕмоциите на Телците ще избухват и това може да доведе до променливи решения и постъпки, затова бъдете внимателни в изказванията. Очаквайте ярки събития, срещи с приятели и романтични приключения през този месец.
Хороскопът предсказва на Телците грижа за възрастни роднини. Старайте се да не драматизирате ситуацията, а, обратно, вдъхвайте оптимизъм на заболелия човек. Избягвайте конфликтите със съпруга/та и децата. За това ще ви помогне здравия разум и реалистичния подход към случващото се. Ако сте сами, вгледайте се в този/тази, когото познавате отдавна. Може би сред старите познати се намира и вашия спътник в живота.
Добре е Телците да се откажат от скъпи и големи придобивки. Всичко това няма да изчезне от магазините, а парите няма да можете да си върнете. Ако сте склонни към алергии, необходимо е внимателно да дегустирате екзотичните блюда и новите продукти.

Хороскоп за Близнаци август 2019Гледай в youtubeБлизнаците от цялата си душа ще благодарят на съдбата за това, което тя ще им изпрати през август. Всичко ще се получи по-добре, отколкото сте го планирали. Особено, ако вие сами не бездействате, а се активирате в работата и в личния си живот. В колектива са възможни неприятни слухове, които пуска завистлив сътрудник. Направете така, че тази информация да не стигне до ръководството.
За да изключат разправиите и скандалите в семейството, Близнаците трябва сериозно да се постараят. Със съпруга/та неразбирателството е стигнало връхната си точка, а децата изобщо не желаят да общуват с вас. Астрологичната прогноза за август 2019 година препоръчва на Близнаците да се въоръжат с търпение, а също да държат емоциите под контрол. В края на месеца ситуацията ще се промени, а отношенията с любимия човек ще станат по-романтични и по-устойчиви. При самотните Близнаци е възможно начало на роман, в който акцентът ще бъде поставен върху интимната близост, а не на духовната.
Близнаците трябва да изследват състоянието на съдовете и работата на сърцето. Ако има проблем, незабавно влезте в болница. А предварително се откажете от мазна храна, заемете се със спорт и оставете пушенето.

Хороскоп за Рак август 2019Гледай в youtubeАвгуст за Раците ще бъде хармоничен и спокоен месец, когато ще могат да си починат в обкръжението на семейството, да се отправят на пътешествие и дори да си сменят местоработата. Само не планирайте пътуване с воден транспорт, ако не се чувствате добре. В професионалната сфера предстоят дребни трудности за Раците, затова бъдете изключително деликатни с шефа. Тогава може да разчитате на бонуси и повишение.
В личния живот на Раците не всичко ще бъде така безоблачно, както са си мечтали. С избраника/избраницата често ще възникват разправии, спорове и разногласия по всички въпроси. Препоръчва се да отстраните проблемите с помощта на необичаен, романтичен подход. Не забравяйте и за цветята. Самотните Раци ще се втурнат в търсене на спътник/ца в живота.
Раците могат да се заемат с детоксикация на тялото и почистване на кожата на лицето. Особено, ако възпалението е пряко свързано с лошата работа на червата и стомаха. Тази дейност ще се увенчае с успех, ако станете по-инициативни.

Хороскоп за Лъв август 2019Гледай в youtubeХороскопът обещава на Лъвовете прекрасен месец за пълноценна почивка, която ще им позволи да се разсеят от служебните и финансови затруднения. Вие най-накрая ще успеете да се наспите, да се срещнете с приятели и да отделите време за любимото си семейство.
Лъвовете трябва да заемат позицията на наблюдатели в колектива, а не да доказват всички свои принципи. За запазване на финансите трябва да установите за себе си един, единствен режим – режим на икономии. Никакви заеми, кредити, капиталовложения. Ако имате спестени средства, използвайте ги за битови дела. Най-добре е Лъвовете да изпратят цялото си семейство на почивка, на морето, а те самите да се захванат за работата и новите проекти. Особено, ако всичко това ще ви помогне да покриете всички разходи.
Ергените Лъвове много бързо ще подредят личния си живот. Ще се запознаят с човек, който съответства на техния идеал. Остава само да пожелаем щастие на влюбените.

Хороскоп за Дева август 2019Гледай в youtube  Ако на Девите им предстои усилена борба с конкурентите, за да се задържат на своята месторабота, то трябва да се въоръжат с много сили и енергия. Хороскопът за август 2019 година предсказва напрегнато време, затова не трябва да се отпускате. Но, ако в края на месеца имате годишен отпуск, може да заминете в която си искате точка на земята, за да си починете и да се изпълните с впечатления.
На Девите ще им се наложи да се съсредоточат върху изпълнението на домашните си задължения повече, отколкото на служебните си дейности. Финансови затруднения ще ви връхлетят неочаквано. Важно е да не бързате да купувате нещо, което е скъпо и не ви е особено нужно. Иначе ще развалите не само своето настроение, но и това на близките си. Най-добре е да спестите парите за нещо полезно и нужно за цялото семейство.
Хороскопът обещава нов, красив роман на самотните Деви. Отношенията ще бъдат така искрени, че още в края на месеца ще решите да сключите брак.

Хорсокоп за Везни август 2019Гледай в youtubeПрепоръчва се Везните да работят упорито не само в службата, но и над своя вътрешен свят. Успехът е на страната не тези, които не се страхуват от нищо, изпълнени са с увереност и знаят точно, към какво водят целите им.
Август 2019 година е богат на пътувания месец, на запознанства и на интересни събития. Някои срещи ще доведат до това, че Везните ще завържат изгодно сътрудничество. Хората, с които се сприятелите далече от дома, ще ви помогнат много, а и по-важното, ще ви подскажат в какво направление да се движите, за да постигнете финансово и професионално благополучие.
Хороскопът предсказва на семейните Везни доста изпитания и неразбирателство с любимия човек. Животът не може да се състои само от светли периоди и щастие, затова гледайте на всичко с хумор и оптимизъм. При самотните Везни, в любовта, всичко си е както преди, все още ви заобикаля от страни.

Хороскоп за скорпион август 2019 Гледай в youtubeХороскопът за август 2019 година обещава на Скорпионите удачен месец. Дори и лятото да свършва, в душата ви ще продължава да е ярко и слънчево. Важно е да не игнорирате интуицията си, защото сега това е много важно за решаването на основните проблеми. Най-добре е да се откажете от съветите на роднини и приятели.
Скорпионите, които имат семейство и деца, трябва да отделят внимание на домашните и битовите проблеми. Може да се разходите по магазините, да отидете на цирк или аква парк. На самотните Скорпиони им предстои внезапна среща с любим човек, за която са си мечтали.
Здравето на Скорпионите не е желязно. По-малко нервничете и се ядосвайте, а проблемите решавайте веднага, когато възникнат. Ако имате възможност отидете с приятели на преход в планината.

Хороскоп за Стрелец август 2019Гледай в youtubeСтрелците ги очаква цялата гама от чувства и събития – успехи, разочарования, финансови затруднения. Отнасяйте се към всичко философски и тогава ситуацията ще ви се стори лесно разрешима. А и не забравяйте за тези, които са ви близки духовно.
Астропрогнозата съветва Стрелците да не се заемат с това, което е ново и неразбираемо. Иначе, препятствията ще се окажат по-големи от перспективите. По отношение на парите този месец не е урожаен, затова бъдете доволни с това, което сте спестили за лятото. Стрелците трябва да се откажат да влагат средства в начинания, за които чуват за първи път. Това е свързано със сериозни загуби.
Стрелците трябва да се откажат от пътувания и командировки. В противен случай ви очакват големи глоби и грешки при попълването на документите. Хороскопът предсказва на Стрелците проблеми във взаимоотношенията с порасналите си деца. Те могат да ви изкарат от равновесие, след което да последват конфликти. А, ако вие сте свободен човек, то е време да се замислите за смяна на статуса „ерген/мома“.

Хороскоп за Козирог август 2019Гледай в youtubeХороскопът предсказва отпуска за работливите Козирози, за която са си мечтали. Вие вече сте планирали времето, което ще прекарате извън службата. Ако това е извън страната, купете билетите, но и отделете пари в сметката си. А, ако на Козирозите им се наложи да си почиват у дома, то тях ги очакват ремонт, битови проблеми и възпитание на младото поколение.
В личния живот на Козирозите ще има от всичко – и слънце, и бури. Ако не си поставите определени рамки на поведение, така и ще си останете сами. В семейната сфера, обратно, Козирозите ще бъдат безумно щастливи, защото отношенията със съпруга/та и децата ще бъдат идеални.
Астропрогнозата обещава на Козирозите стабилно финансово положение, което ще успеят да укрепят с помощта на наследство или голяма печалба. Със здравето проблеми ще се появяват от страна на стомашно-чревния тракт, което означава, че Козирозите трябва спешно да преразгледат режима си на хранене.

хороскоп Водолей август 2019 Гледай в youtubeПрез този месец, повече от когато и да било, на Водолеите ще им бъдат нужни много усилия, търпения и издръжливост. Ще им се наложи да решават проблеми във всички сфери - финансова, лична и професионална. Но, ако имате конкретна цел, вие непременно ще я постигнете.
Хороскопът не съветва Водолеите да се отправят на дълъг път, с кола. Не са изключени аварии, глоби и неприятности със здравето. Ако има възможност да изберете транспорт за пътуването си, нека е влак. Между другото, именно във влака Водолеите могат да „завържат“ романтично запознанство и то да продължи дълго.
Препоръчва се на жените, родени под знака Водолей, да се заемат с външния си вид. Ако искате да бъдете по-привлекателни, не пестете в салона за красота. На мъжете Водолеи няма да им бъде до тях самите, защото напълно ще бъдат погълнати от кариерата.
Полезно е в края на лятото да направите пълно изследване на организма. Особено, ако отдавна се оплаквате от болки в областта на сърцето или от нервна преумора.

Хороскоп за Риби август 2019 Гледай в youtube На Рибите ще им се наложи да помагат както със съвети, така и финансово на всички, без изключение. Дори съседите ще ви питат какво да правят в трудна ситуация. Но всичко това ще бъде като балсам за душата на Рибите, защото те по натура са симпатични, благоговейни и грижовни.
Хороскопът предсказва на Рибите отлично положение в служебната сфера. Вие не само ще изпълните качествено задачите си, но и ще получите за тях голям хонорар. В личния живот всичко ще бъде на обратно, оскърбителни претенции, обиди и разправии с избраника/цата. А, ако имате деца, те съвсем ще се отдръпнат от вас.
Заради честите емоции и нервното напрежение, кръвното налягане на Рибите ще започне да „скача“, което ще ги доведе до болничното легло. Хороскопът не ви съветва да се лекувате самостоятелно, защото ще стигнете до усложнения.