Хороскоп за Дева август 2019Гледай в youtube  Ако на Девите им предстои усилена борба с конкурентите, за да се задържат на своята месторабота, то трябва да се въоръжат с много сили и енергия. Хороскопът за август 2019 година предсказва напрегнато време, затова не трябва да се отпускате. Но, ако в края на месеца имате годишен отпуск, може да заминете в която си искате точка на земята, за да си починете и да се изпълните с впечатления.
На Девите ще им се наложи да се съсредоточат върху изпълнението на домашните си задължения повече, отколкото на служебните си дейности. Финансови затруднения ще ви връхлетят неочаквано. Важно е да не бързате да купувате нещо, което е скъпо и не ви е особено нужно. Иначе ще развалите не само своето настроение, но и това на близките си. Най-добре е да спестите парите за нещо полезно и нужно за цялото семейство.
Хороскопът обещава нов, красив роман на самотните Деви. Отношенията ще бъдат така искрени, че още в края на месеца ще решите да сключите брак.

Кариера и финанси на Девите през август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година обещава на Девите колективен труд, който много бързо ще ги доведе до желаната победа. Дори да предпочитате да работите сами или да се занимавате със собствен бизнес, ще се наложи да промените тактиката си на поведение. Само не забравяйте да си почивате. Сега не е време да боледувате, а още повече, да се отдръпвате от възникващите проблеми.
На Девите ще им се наложи да игнорират старите проекти, за да пуснат вход натрупаната енергия. Погрижете се за това, финансовото положение да не „куца“. Иначе, не може и дума да стане за кариера или обществен авторитет. Организационните и социалните въпроси ще ви донесат небивал успех и признание.
Астрологичната прогноза за август съветва Девите да се заемат с творчество, строителство и комерсиални операции. И не си и помисляйте да спирате по средата на пътя, уверено вървете напред към бъдещето. Чудесно ще преминават съвещанията, масовите мероприятия и пътуванията в чужбина. Ще имате възможност да сключите договор с голяма фирма, а също да си намерите допълнителни доходи в интернет.
Хороскопът за август 2019 година обещава неочаквани печалби от лотарията. Финансовото ви състояние ще зависи не само от упоритата ви работа, но и от вложенията, които сте направили по-рано. Не пречи да вземете кредит, ако искате да купите нещо голямо и скъпо. Вие непременно ще намерите нови източници на доходи, затова не се паникьосвайте предварително. Много Деви ще получат материална подкрепа от роднини или приятели. Добре е да си вземете отпуска, но не го прекарвайте в града, в който живеете, нито на дивана в хола, а на морското крайбрежие. Макар че е възможно да укрепите здравето си и да извлечете максимална полза от почивката си, ако отидете на вилата или на хижа в планината.
Здравето на Девите през август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година съветва да повишите имунитета си до степен, че да не боледувате през зимата. Хранете се правилно, не забравяйте за витамините, а сутрин тичайте. Трябва да се движите повече, да плувате, да карате колело и, разбира се, да не седите до сред нощите пред компютъра. Изненадващо е, но вие дори през лятото успявате да натрупате излишни килограми.
Как да се преборите с това безобразие? Естествено, с помощта на спорт и дълги разходки. Вие така сте свикнали да се придвижвате с автомобил, че вече сте забравили как се стига до работата или до магазина пеша. Значи, време е да си спомните! Отличен начин да сложите в ред нервната си система са медитацията и релаксацията. Ако Девите не могат сами да усвоят тези техники, то е добре да се обърнат към преподавател по йога или към психолог.
Астропрогнозата за август не препоръчва на Девите да мислят за миналите проблеми и да „тънат“ в негативни емоции. Така и депресията е близо. Ако ви безпокоят болки в областта на сърцето или в ставите, то спешно идете в поликлиниката. Не трябва сами да си поставяте диагноза, позволете на доктора да направи това. А, ако ви предложат болнично лечение, съгласете се.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Дева
Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Девите много свободно време, което можете да посветите на семейството си. С роднините се заемете с дейности по вилата, ремонт или промяна на интериора. Всичко, което правите с удоволствие, ще ви донесе не само полза, но и вътрешно равновесие.
Месецът е чудесен за общуване с децата. Ако отидете на село или се качите на хижа в планината, то няма да забравите това време никога. Повярвайте, като поживеете далече от града, сред природата, ще се почувствате независими – както от шумния град, така и от битовите проблеми. Девите, които вече са срещнали своята половинка е важно да запазят отношенията в първоначалния им вид. Ако стане дума за съвместно съжителство, посъветвайте се и с роднините си.
Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на Девите да бъдат внимателни към близките си. Вие така сте се увлекли по работата, че сте забравили да правите изненади и да подарявате цветя. Разбира се, месецът е труден по отношение на парите, но може нещо да създадете със собствените си ръце. Още повече, че имате талант. В края на август ще възникне напрежение в общуването. Далечни роднини ще пристигнат изненадващо, нарушавайки плановете ви, свързани с отпуска и пътуване. Но няма кого да обвинявате, вие сами не сте предупредили, че се каните да напуснете града през този месец.