Хорсокоп за Везни август 2019Гледай в youtubeПрепоръчва се Везните да работят упорито не само в службата, но и над своя вътрешен свят. Успехът е на страната не тези, които не се страхуват от нищо, изпълнени са с увереност и знаят точно, към какво водят целите им.
Август 2019 година е богат на пътувания месец, на запознанства и на интересни събития. Някои срещи ще доведат до това, че Везните ще завържат изгодно сътрудничество. Хората, с които се сприятелите далече от дома, ще ви помогнат много, а и по-важното, ще ви подскажат в какво направление да се движите, за да постигнете финансово и професионално благополучие.
Хороскопът предсказва на семейните Везни доста изпитания и неразбирателство с любимия човек. Животът не може да се състои само от светли периоди и щастие, затова гледайте на всичко с хумор и оптимизъм. При самотните Везни, в любовта, всичко си е както преди, все още ви заобикаля от страни.

Кариера и финанси за Везните през август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година обещава на Везните трудоемки задачи и твърдост при взимането на решения. Вие, буквално сте се преродили, в професионален смисъл, което вече ви води към кариерно израстване и изкачване в службата. Ако ви предложат сътрудничество, не отказвайте. Дори, ако се наложи да заминете в друга държава.
Много нови и интересни неща очаква Везните в работата. Учете, четете специализирана литература и правете полезни запознанства. Всичко ще бъде от полза за умственото ви развитие, а също и ще ви позволи да се погледнете от друг ъгъл. Важното е да не губите време и сили напразно, защото дълго сте ги трупали. Везните ще успеят да реализират мигновено големите проекти, ако до себе си имат истински приятели и опитни партньори.
Астрологичната прогноза за август съветва Везните да „пуснат“ в ход своя природен чар. Учудващо е, но именно той ще ви помогне в службата повече, отколкото запаса ви от знания и връзки с влиятелни хора. Добре ще ви се получат командировките, сделките и преговорите със западните партньори. Само не спорете на комерсиални теми, а внимателно слушайте тези, които са умели в това направление.
Хороскопът за август 2019 година препоръчва на Везните да не харчат всичко, до последно, ако не предстои реално плащане. Бъдете пестеливи и практични, за да запазите бюджета си в добро състояние. Разбира се, може да се наложи да направите някои покупки за дома и лични нужди, но и тук трябва да има мярка. За какво ви е втора кафе машина? А и диванът не е толкова стар, че да се отървете от него. Единственото, за което можете да похарчите без да съжалявате, е за почивка със семейството и децата. Особено, ако през август имате отпуска, няма защо да стоите в къщи и да скучаете. Не е нужно да се отказвате от взимане на кредити, особено, ако е с нисък процент лихва. Ще го изплатите, не се съмнявайте!
Здравето на Везните през август 2019 година
Астрологичната прогноза за август не предсказва сериозни проблеми със здравето, но трябва да се пазите от травми, екстремности, опасни ситуации. А също, бъдете внимателни с експериментите с външния си вид. Ако планирате отиване на пластичен хирург, сто пъти премислете преди това. И, разбира се, изберете надеждна и известна клиника.
Самочувствието ви може периодически да се влошава, заради промени в климата и времето. Във всички случаи: пазете зрението си, укрепвайте съдовете, не се препичайте на слънце като „пиле на грил“. Трябва да се пазите от отравяне и развитието на гастрит. Възможно е да не минете без помощта на лекар – специалист.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Везни
Любовният хороскоп за август 2019 година не съветва Везните да правят всичко така, както е редно. Слушайте сърцето си, ако се отнася до чувства. Личният живот не винаги върви по план, вие сами го създавате. Полезно е да съвместите почивката с работата така, че да ви остава време да общувате с любимия човек. На семейните Везни им предстоят радикални промени, преместване или капитален ремонт. Колкото по-бързо и качествено решите всички битови проблеми, толкова по-устойчиви ще станат отношенията с роднините.
Самотните Везни, през август, трябва много да се постараят, за да срещнат „своя“ човек. Може да се доверите на съдбата, но и сами трябва да се размърдате. Има възможност да се запознаете със симпатичен човек по време на пътуване или командировка. Жените Везни могат да забременеят, но това събитие е желано. Не е изключен брак с човек, с когото сте се срещали някога. Ако любовта все още е жива, не я убивайте със своите претенции и максимализъм.
Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Везните покупка на ново жилище или ново обзавеждане на старото. Бъдете инициативни във всичко, за да не обвинявате никого за грешките или финансовите проблеми. Ако ви потрябват пари, може да вземете банков кредит. А тези, на които материалното положение им позволя да направят такива капиталовложения, не трябва да взимат заеми. Но помнете, че само със собствени усилия и много търпение ще успеете да разрешите битовите проблеми.