Хороскоп декември 2019 за ДеваГледай в youtubeХороскопът обещава на Девите невероятен прилив на енергия и позитивизъм. Вие така настървено ще се заемете с делата, че никой няма да може да ви спре, нито близките, нито битовите проблеми. Началството ще реши да ви поощри с премия, а колегите ще гледат уважително на вас. Девите имат всички шансове за кариерно израстване, ако сами не се откажат от новата длъжност или от дългосрочния проект.
В любовната сфера, при Девите, назрява сериозен конфликт с избраника/цата. Вие още не живеете под един покрив, а вече постоянно се карате за пари. Семейните Деви трябва да върнат предишното си доверие в съпруга/та, за да не го/я подозират в изневяра всеки път, когато закъснява. Може би, вие самите не сте достатъчно верни на любимия човек?
Хороскопът предсказва добро здраве и много оптимизъм на Девите. Само в края на месеца самочувствието ви ще пострада, заради честите вълнения в личния живот.

Кариера и финанси за Девите за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година препоръчва на Девите да бъдат максимално отговорни по време на работата над новите проекти. Само не поемайте повече от необходимото, пазете здравето си! Успешно ще се решат въпросите, свързани със строителство и продажба на недвижим имот. Наградата за предишния труд ще бъде голяма, но няма да ви бъде лесно да се задържите „над водата“.
През декември, Девите трябва внимателно да попълват бланките и да оформят отчетите. Ако направите грешка, веднага се обърнете към нужните инстанции. Очаквайте делови предложения в разгара на активната дейност, но ги сложете в графа „ненужни“. Разумно планирайте своето време и енергия, за да не попаднете в зависимост от собствения си мързел и непунктуалност.
Хороскопът за декември 2019 година обещава на Девите истински празник, изтъкан от банкноти. Какво щастие, че едновременно са ви изплатили и бонус, и лихви, и аванс за бъдещ проект. Но помнете, че това не се случва често, затова се отнесете сериозно към финансите. Колкото по-разумно подходите към харчовете, толкова повече средства ще запазите за следващия месец. Много плащания ще се преместят във времето, но не се притеснявайте, ще бъдат изплатени напълно. На тези, които имат собствен бизнес и недвижими имоти зад граница, ще им провърви особено. Бъдете внимателни когато отивате до данъчните. Може неочаквано да ви изненадат с огромен данък.
Здравето на Девите през декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година съветва Девите да избягват преумората. И физическата, и психическата. Ще успеете да избегнете сериозни заболявания, но почивката и режимът на хранене трябва да бъдат приоритет за вас. Яжте повече витамини, отървете се от излишните килограми, а също плувайте в басейн, особено, ако имате хронични проблеми, свързани със стомаха и гръбнака. Дръжте краката на топло и сухо, не се охлаждайте прекалено. Жените, родени под този знак, трябва да посетят гинеколог, за да избегнат възпалителен процес.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Дева
Повишеното внимание към вас, от страна на противоположния пол, ви добавя увереност. Но не трябва и да се хвърляте към всеки, който ви се усмихне. Първо се постарайте да разберете себе си, какво ви е необходимо и от какво да се откажете. Любовният хороскоп за декември 2019 година препоръчва на Девите да излизат плавно, а не рязко, от всички ненужни връзки. Дори и сърцето да ви подсказва, че така ще останете сами, нека, така да бъде, това е време на трудности. Научете се да управлявате емоциите и темперамента си, за да откриете нов етап в личния си живот.
На семейните ще им се наложи да правят отстъпки, а не да спорят със съпруга/та по всеки повод. Отношенията могат да се влошат, заради битови проблеми, старайте се да вниквате в нюансите. Не е желателно да изисквате от партньора това, което вие сами не можете да му дадете. Пуснете в ход своята нежност и мекота, за да заздравите съюза. Егоистичните желания и съблазните хвърлете в кошчето! Станете по-близки, както духовно, така и интимно.
Влюбените Деви трябва да прекарват повече време с любимия/любимата. Колкото по-добре се опознаете един-друг, толкова по-бързо ще постигнете съгласие и комфорт. Правете повече изненади, водете повече откровени разговори, укрепвайте доверието. През декември ще се появи възможност да промените сферата си дейност, да смените жилището и да купите нещо полезно за дома. Не „изпитвайте“ съдбата, изключете флирта и лекомисленото поведение. Щастието е във вашите ръце, дръжте го здраво! В края на месеца е възможно да ви дойдат на гости далечни роднини, а също да преживеете финансови загуби, свързани с покупката на подаръци.