Хороскоп декември 2019 за Водолей Гледай в youtubeЗа да се задържат на работното си място, Водолеите трябва да станат „меки и пухкави“, като котенца. Естествено, няма да е лесно това да се направи, но трябва някак да неутрализират амбициите на завистливите колеги и гнева на началството.
Хороскопът обещава на Водолеите скорошно решаване на проблемите, ако сами започнат да работят активно, без да обръщат внимание на нюансите и рутината. В края на месеца непременно ще получите бонус, но не толкова, колкото сте разчитали. Важно е да не се предавате на унинието, защото ще посрещнете новогодишните празници в депресия.
В любовта не се предвиждат прегради за Водолеите, но все пак е нужно да проявява инициатива. Особено, ако сте влюбени отчаяно и не знаете как да изразите чувствата си пред човека. Не се отказвайте от лекия флирт, иначе изобщо ще забравите за романтиката.
Хороскопът препоръчва на Водолеите да бъдат пестеливи, иначе ще бъдете с празни джобове, когато дойде време да купувате подаръци.

Кариера и финанси за Водолеите през декември 2019 година
Декември ще повлияе на леко сънените Водолеи по уникален начин. Вие не само ще се извисите духом, но и с огромно желание ще се заемете с всяка работа. Макар че, предложенията няма да бъдат прекалено много. Смели ще бъдат тези, които имат богат професионален опит. Ще се наложи доста да пътувате из страната, но резултатът ще бъде отличен. Добре е да поставите акцента върху изграждането на нови бизнес отношения.
Хороскопът за декември 2019 година съветва Водолеите да се занимават повече с усвояването на полезни материали. Отдавна ли не сте посещавали библиотеката? Повярвайте, сега ще се наложи бързо да осъществите това. Дипломи и отчети ви очакват в този мразовит месец. Важно е да не се преуморявате, иначе приятните празнични дейности и покупката на подаръци ще трябва да прехвърлите на някой друг.
Хороскопът за декември 2019 година съветва Водолеите да си потърсят нови пътища за гарантиране на доходите си. Дори и пътеката да е трънлива, в бъдеще ще можете да събирате добри финансови резултати. Взимането на кредити оставете в страни. Сега не е време да влизате в дългове. Възможна е прилична заработка, свързана с делово пътуване или продажба на имущество. Неочаквана печалба от лотарията или по-голям бонус, а също и премия от реализирането на творчески проект, ще ви помогнат да запълните дупката в бюджета. Изгодна сделка очаква бизнесмените, но предварително обмислете всички условия на договора. Стъпка в ляво или в дясно и вие ще попаднете в зависимост от големите дългове.
Здравето на Водолеите за декември 2019 година
Хороскопът за декември 2019 година предсказва на Водолеите доста емоционални стресове. Те ще се отразят негативно на здравето, което ще доведе до редица заболявания. И, за да не преминат в графата „хронични проблеми“, не се занимавайте със самолечение. Лечение от лекар е задължително условие за бързото оздравяване. Нервната система, както и психиката, ще се нуждаят от огромно внимание. Постарайте се да регулирате храненето, наспивайте се, занимавайте се със спорт, но с инструктор. Мъжете от този знак трябва да се откажат от случайните интимни връзки.
Любовен хороскоп за декември 2019 година за Водолей
Любовният хороскоп за декември 2019 година предсказва на Водолеите нееднозначен месец в личната сфера. Ще ви се наложи да разривате руините след романа, на който вие залагате. Това ще ви бъде урок за в бъдеще, да не прибързвате със събитията. Тези, които не се страхуват от промените ще променят кардинално живота си. Има възможност да се запознаете с човек, който напълно съответства на вашите търсения. Само не бъдете прекалено пресметливи в чувствата, иначе избраникът/цата ще избяга от вас.
Семейните усилено ще се готвят за празниците, разкъсвайки се между дома и работата, а също ще търсят нови пътища за реализация. Тук не броим и проблемите, с които ще се сблъскват с децата си, които са тийнейджъри. Финансовите загуби ще се окажат баснословни, но и това ще успеете да преживеете, ако в началото на месеца си напишете бюджета, ден след ден, лев след лев.
Самотните Водолеи не ги заплашва нищо, любовните дела се подреждат удачно. Съдбоносно запознанство е възможно по време на далечно пътуване, на което изобщо не сте искали да тръгвате. А, ето ви и изненада! Партньорът/ката ще се окаже човек, който е интересен и симпатичен във всички отношения.
В романтиката ще се потопят тези, които до този момент умишлено са избягвали сериозните и дълготрайни връзки. От любовните стрели няма къде да избягате, дори и да сте искали вечно да си останете ергени и моми. Жените от този знак видимо ще се преобразят външно, което ще привлече към тях вниманието на симпатичните колеги. Обновлението на гардероба и посещението на козметик се оказва важна крачка към личното ви щастие.