Хороскоп февруари 2019 за КозирогХороскопът за февруари 2019 година предсказва на Козирозите ревностна борба за място под слънцето. Ако в качеството на това място се очаква нова длъжност, с прилична заплата, то се сражавайте до последно. Още повече, че началникът отдавна е набелязал Козирога за своето кресло. Значи, шансовете за успех и издигане са високи.
Козирозите по натура са решителни, упорити и умни, което ще им помогне през февруари 2019 година да не изпуснат големи възможности да забогатеят и да се издигнат по кариерната стълбица. В любовта ще се наложи да отстоявате своята независимост, а също и постоянно да се оправдавате пред избраника/цата, заради късното си връщане от работа.

Хороскопът за февруари 2019 година обещава стабилизиране на положението с парите. Наистина, големи хонорари не очаквайте, но вашите честно заработени пари непременно ще получите. По отношение на здравето трябва да се безпокоите за фигурата си. Козирозите трябва да се откажат да се хранят след 18.00 ч.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Козирозите страхотен месец, когато голяма част от желанията им ще се сбъднат. При това така леко и приятно, че ще започнете да вярвате в чудеса. Може да не си отказвате развлечения, веселие и нови запознанства, защото те ще изпълнят Козирозите с ярки емоции и незабравими впечатления.
Полезно ще бъде да реализирате творческите си идеи, особено, ако те отдавна се въртят в главата ви. Наистина, на много ще им се наложи доста да се постараят, за да получат желаната длъжност, бонуси или абсолютно новата работа. Но, ако бъдете уверени, всичко ще се получи! Между другото, шефът отдавна се е вгледал в отговорния и сериозен Козирог. Това означава, че можете да се надявате на мястото на заместник.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Козирозите да бъдат бдителни и настойчиви, за да не пропуснат покрай ушите си ценна информация и възможност за кариерно израстване. Що се отнася до любовните дела, то тук на Козирозите ще им се наложи да отстояват свободата си. За съжаление избраникът/цата не ви се доверяват достатъчно.
През февруари положението с финансите при Козирозите няма да бъдат на високо ниво. Но за работата, която вече сте свършили, непременно ще ви платят. Със здравето няма да имате проблеми, но фигурата на Козирозите видимо се е уголемила. Това е доста забележимо, особено на фона на стройните и стегнати колеги. Спазвайте хранителен режим, а „вечерята дайте на врага“.
Хороскоп за февруари 2019 за жените Козирози
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на жените Козирози забързан, но приятен месец. Ще ви се наложи постоянно да бъдете във висшето общество, влиятелните кръгове и да пътувате по света. И не е необходимо да бъдете скромни, ако съдбата е така щедра към вас. Важно е да не криете талантите си от другите, да участвате в творческите проекти и да участвате в мероприятия. Активността ще донесе на Козирозите небивал по-рано успех, признания и бурни овации.
Февруари 2019 година е много подходящо време за общуване със стари приятели, а също и за нови запознанства. Желателно е Козирозите да посещават концерти, да ходят на театър или кино. Не трябва да мързелуват и да бездействат! Ако само съзерцавате и размисляте, пари няма да дойдат. А и кариерата няма да помръдне от мястото си.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на жените Козирози някаква трудна и непредсказуема ситуация. За да намерите изход от нея, трябва да се въоръжите с доза търпения и с много чувство за хумор. И не бързайте! Слушайте тези, които са по-опитни и по-мъдри от вас. Не пренебрегвайте и интуицията си!
Хороскопът за февруари 2019 за мъжете Козирози
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на мъжете Козирози прекрасен месец, който ще бъде много положителен, изпълнен с ярки срещи и осмислени решения. Никакви трудности и проблеми няма да ви извадят от правилния път. Вие ще успеете да постигнете всичко, което пожелаете. Само бъдете внимателни, когато подписвате договори и сключвате сделки с нови партньори. Възможен е силен натиск от страна на тези, които са егоистични и амбициозни, без мярка.
На 5 февруари (Новолуние), Козирозите трябва да бъдат много внимателни с документите и изключително сдържани в мисленето, защото това е труден ден. Помнете, че всички възникващи грешки ще бъдат по ваша вина. В работата се доверявайте на своя опит и знания, а не на съветите на колегите си.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва мъжете Козирози да подходят деликатно към темата за сътрудничество. Ако искрено се доверявайте на някого, не отказвайте да работите в един екип, дори и методите им да ординарни и да се отличават напълно от вашите способи за постигане на целите. Още повече, че Козирозите имат всички шансове да заработват добри пари и да се издигнат по кариерната стълбица.
След средата на февруари 2019 година, при Козирозите ще се появи наистина успешен период в живота им. Възможни са съдбоносни запознанства, при това и от романтичен характер. За да получите нужната информация ще се наложи да влезете в контакт с колежки. Тук не става дума за флирт и интимни връзки. Постарайте се да се ограничите само с делови разговори и кореспонденция.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Козирог
През февруари 2019 година, финансовата страна ще интересува Козирозите повече от личните дела. Вие ще се решите на нещо кардинално ново, за да увеличите доходите си. Парите ще постъпват по сметката ви със завидна регулярност. Ще работите не само за слава, но и за материалното си благополучие. Финансовият хороскоп за февруари 2019 година съветва Козирозите да бъдат практични в покупките. Иначе, всички ваши спестявания ще изтекат между пръстите ви. Необходимо е да се ограничите в покупките, които са скъпи и безполезни.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Стрелец
През февруари 2019 година, Козирозите трябва открито да демонстрират организаторските си способности. Очаква ви ръководеща длъжност, затова й съответствайте. Бизнесмените ще успеят да реализират всичко планира, а също да увеличат приходите си от продажби. Благоприятни ще бъдат заниманията с вложения на пари, ремонт и реконструкция на стари проекти.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Козирозите изгодни пътувания и преговори със западни партньори. Силите и енергията ще ви стигнат за всичко. Важно е да контролирате своите действия, бъдете инициативни и не позволявайте на никого да ви се качва на главата. Козирозите трябва да бъдат внимателни с колегите. Вие бързо разбирате от къде „духа вятърът на промяната“. През февруари 2019 година трябва уверено да се заемате с нови дела, те ще се окажат невероятно перспективни.
Не е желателно Козирозите да се надяват и да прехвърлят отговорностите си на други хора. Това е грешно и ще доведе до загуби и снижение на авторитета. Кариерният хороскоп за февруари 2019 година препоръчва да се съобразите с всички юридически, комерсиални и социални въпроси. Пазете се от интриги и авантюри, внимателно проверявайте информацията, а също бъдете упорити при достигане на целите. Каквато и специалност да са си избрали Козирозите, тя ще ги доведе до развитие – и професионално, и финансово. В края на февруари очаквайте новини и ярки перспективи.
Здравето на Козирозите през февруари 2019 година
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Козирозите да внимават за своето самочувствие, особено, ако имат проблеми с гръбначния стълб и ставите. Сега без консултации и евентуално лечение няма да минете. Не пречи да взимате витамини, да правите гимнастика и повече да се движите. Но преди да започнете физическите натоварвания, трябва да се посъветвате със специалист. А плуването и масажите трябва да бъдат на първо място в програмата ви.
Енергията ви е голяма, което означава, че можете да се занимавате с активен спорт, да тичате, да карате ски. В средата на февруари 2019 година, Козирозите ще започнат активно да спортуват.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Козирозите да закаляват организма си, да избягват стреса, а също да хармонизират душевното си състояние. В края на месеца може да преживеете стресова ситуация. Ако у дома си имате куче или котка, не забравяйте често да го галите по козината. Така и на вас ще ви бъде приятно, а и животното ще отнеме част от негативизма.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Козирог
Любовният хороскоп за февруари 2019 година съветва Козирозите да вземат инициативата в своите ръце, за да бъдат щастливи в личната сфера. Оставете скромността си в службата, там ще ви бъде от полза. В любовните дела трябва да бъдете разкрепостени, за да привлечете вниманието на човека, когото харесвате. Естествено, на вратата ви никой няма да позвъни, затова трябва да излезете на вън, да се запознавате и да се развличате. Между другото, по време на пътуване не е изключено приятна среща, след която Козирозите сериозно ще се замислят за създаване на устойчиви отношения, дори на семейство.
Тези, които вече са семейни, трябва да помислят за разширение на жилището. Как? Ами можете да вземете ипотека или да вземете на заем от роднините. Любовният хороскоп за февруари 2019 година препоръчва на Козирозите, с цялата си душа, да се стремят към уют и комфорт у дома. Ако имате желание и възможност, организирайте общ бизнес със съпруга/та. Повярвайте, резултатите ще ви учудят и вдъхновят за нови постижения.
Февруари 2019 година ще ви донесе много неочаквани изненади, а също ще ви накара да промените рязко курса в личната сфера. На Козирозите ще им се наложи да се разделят с някого приятелски, а с други, обратно, ще вложат чувства и страст.