Хороскоп февруари 2019 за ЛъвХороскопът за февруари 2019 година съветва Лъвовете да се ограничат в покупките, особено, ако цена на желаната вещ е прекалено висока. Вашето материално положение и така не е в най-добрия си вид, не го задълбочавайте с ежедневни харчове. Ще се появят проблеми в отношенията с роднините, след което ще се разклатят нервите и здравето. Не се учудвайте, че вечер ви боли главата и ви стяга сърцето.
През февруари 2019 година, Лъвовете ще започнат главозамайващ роман с човек, когото са сънували нощем. Симпатичният ухажор/симпатичната ухажорка ще се окажат не само ярки и активни, но и доста умни събеседници.

Хороскопът за февруари 2019 година съветва Лъвовете да не прекъсват окончателно отношенията си с бившия/та съпруг/а, можете да се разделите мирно и тихо и да си останете приятели. А в бъдеще може да имате делово сътрудничество в сферата на бизнеса.
Ако през февруари 2019 година, Лъвовете гледат на света по-позитивно, животът ще ги зарадва с приятни изненади и желани срещи. Още повече, че вашите заветни желания са готови да се въплътят в реалността. Но, за да се случи това, вие самите трябва доста да се постараете, да измените светогледа си и да не преследвате илюзии.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Лъвовете да бъдат пестеливи с парите. Вие прекалено много харчите за неща, които в последствие се оказват безполезни. И не си и помисляйте да влизате в дългове, да взимате кредити и да се забавлявате без умора. Лъвовете може да се нуждаят от финанси за лечение, пътуване и подкрепа на възрастни роднини. Само не си слагайте на сърцето чуждите проблеми, иначе вие самите ще останете без сили и настроение.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Лъвовете красив и страстен роман с човек за когото отдавна си мечтаят. Важното е новият избраник да бъде начетен и многопластов, а само симпатичен и сексуален.
Лъвовете, които вече са част от отношения, не трябва да прекъсват връзката, ако има надежда за нейното укрепване. Ако не – разделете се мирно. Има шанс да останете добри приятели. Между другото, вие заедно можете да организирате бизнес или творчески проект.
Хороскоп за февруари 2019 за жените Лъвици
Хороскопът за февруари 2019 година съветва жените, родени под знака Лъв, да не разпиляват енергията си. Намерете едно и то доходно дело, и го доведете до край. Иначе, проблемите няма да ви подминат, а и много сили ще употребите. Лъвовете трябва да работят по план, да се вслушват в интуицията си и да не пренебрегват дори и дребните задачи.
Общуването с оптимистично настроени хора ще даде добри резултати. Лъвовете, през февруари 2019 година, ще станат малко по-самоуверени, а също ще се отърват от всичко негативно и повърхностно. Отнесете се с доза реализъм към всичко, което се случва около вас. Особено, ако не можете да измените обстоятелствата. В трудни минути непременно ще получите подкрепа от приятели, а роднините няма да ви оставят без мъдри съвети и финанси.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на жените Лъвици големи придобивки – кола, дом или вила. Ако се появи необходимост да вземете кредит, то така и направете. За такова решение е най-подходяща средата на месеца. Не отминавайте перспективните предложения за работа.
Хороскоп за февруари 2019 за мъжете Лъвове
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на мъжете Лъвове значителен месец. На Новолуние (5 февруари) е най-добре да промените напълно своите планове, за да постигнете успех в работата и в личния живот. Важното е да се отнасяте към хората с топлина и да не критикувате всички без причина. Възможно е дори най-лудите мечти да се сбъднат, ако Лъвовете много го искат.
През февруари, Лъвовете могат да попаднат в авантюристични ситуации, да станат инициатори на интриги и сплетни. Помнете, че това се помни завинаги. Старайте се да не говорите за никого, а също и не разпространявайте своите планове за живота. Не е изключено да ви разкажат гадна история за човек, който отдавна е ваш, верен приятел.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва мъжете Лъвове да решат всички наболели въпроси до средата на месеца. Не нарушавайте правилата, които обществото е установило. Що се отнася до делово сътрудничество, то тук трябва да избягвате повърхностните отношения. Само дълбокият анализ и повишеното внимание ще помогнат на Лъвовете да възстановят стари и изгодни връзки. Вслушвайте се повече в себе с и, доверявайте се на предишния си опит и на новата информация.
В края на февруари 2019 година Лъвовете ще получат неочаквано и голяма сума пари. Когато ги харчите бъдете практични и пестеливи.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Лъв
Финансовият хороскоп за февруари 2019 година предсказва за Лъвовете клатещо се положение с парите. Те просто ще изтичат от пръстите им. Многобройни ще бъдат разходите свързани с роднините, домашните дела и децата. През февруари 2019 година на Лъвовете ще им се наложи да похарчат дори за дреболии, което ще се окаже неочаквано и нерентабилно. Затова пък, в средата на месеца се очакват приходи и помощ от влиятелни лица. Лъвовете трябва да бъдат много внимателни с деловите партньори, защото са насочени към вашия банкрут. Възможна е материална подкрепа от хора, които преди не са се решавали на такова щедро отношение към Лъвовете.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Лъв
През февруари 2019 година, Лъвовете трябва да сложат акцент върху нови и изгодни връзки. Вие може да получите материална подкрепа от хора, от които изобщо не сте очаквали. Важно е да не похарчите всичко за ненужни вещи, а да ги оставите за „черни“ дни, които, между другото, могат да настъпят много внезапно.
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Лъвовете перспективни запознанства с чуждестранни партньори. Благодарение на командировките и преговорите, вие ще получите всичко, на което сте разчитали. Ще се наложи да работите търпеливо над стари и нови проекти, за да укрепите професионалното си положение. Кариерата ще тръгне нагоре за Лъвовете, които не се бавят и не се съмняват в себе си, а уверено вървят напред. През февруари 2019 година ще се наложи да се откажете от нещо, от гледна точка на това, в бъдеще да не ви тежи, да не ви тегли надолу. Лъвовете, които са служещи могат да се надяват на повишение в длъжност, както и на увеличение на заплатата. Ако вече имате отработена схема, то действайте по нея, не отстъпвайте назад.
Здравето на Лъвовете през февруари 2019 година
Февруари 2019 година е идеален месец за Лъвовете, които отдавна искат да пооправят здравето си. Вие можете да изберете народната медицина или да се обърнете към квалифициран лекар. Само бъдете внимателни, за да не навредите на самочувствието си. За това е желателно да се консултирате с грамотни хора, а след това да действате.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Лъвовете повече да се движат, да ходят в спортната зала вместо да седят зад компютъра. Иначе, ще започне да ви измъчва главоболие и болки в кръста, а също ще се появи и затлъстяване в областта на талията и бедрата. А, за да свалите излишните килограми трябва да спортувате, да правите гимнастика и, разбира се, да се храните правилно. Важно е Лъвовете да не мързелуват и по-често да се оглеждат в огледалото. Самокритиката е полезно нещо.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Лъвовете да започнат борба с вредните навици. Оставете пушенето и употребата на алкохол, спрете да се търкаляте по дивана. Запишете се на козметик, купете си карта за плувен басейн и си направете нова прическа. Организмът на Лъвовете през февруари е отслабен, затова е вероятно да се разболеят от грип или ангина. Старайте се да не се простудявате, а също спазвайте елементарните хигиенни правила.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Лъв
Ако Лъвовете имат свой идеал за партньор, трябва да се придържат към него. По-точно, не занижавайте своите изисквания, следвайте пътя си. Любовният хороскоп за февруари 2019 година непременно ще срещне Лъвовете с човек, който ще измени целия им свят, обгрижвайки ги с нежност и разбиране. Има опасност Лъвовете да станат прекалено взискателни към избраника/цата, с което да ги отблъснат от себе си.
Прогнозата е добра и за Лъвовете, които предпочита флирта и лекия роман. Какво пък, изборът е ваш и никого не засяга. Важното е да не обиждате никого, нито с думи, нито с действия, нито с празни обещания. Нека всичко следва своя ред, не притискайте събитията.
Любовният хороскоп за февруари 2019 година съветва Лъвовете да се заемат не само с битовите, но и с преките си задължения към дома. Ако вие сте семейни хора, то това е първостепенно, не мързелувайте. Важното е, както със съпруга/та правите всичко, което е необходимо, така и да решавате всички възникващи проблеми, без викове и морален натиск. И по-често се извинявайте, ако неволно сте обидили любимия си човек.
В средата на февруари 2019 година е желателно Лъвовете да тръгнат на пътешествие. И не непременно зад граница, може да си починете и близо до мястото където живеете. Ако тръгнете на някъде с избраника/цата си, то това ще се окаже незабравимо и ярко пътуване. Ще можете да укрепите отношенията си, а също и ще разкриете един пред друг най-добрите си страни.