Хороскоп февруари 2019 за РибиХороскопът за февруари 2019 година съветва Рибите да се заемат с дома, бита и семейните задължения. Възможно е да се наложи, именно вие да решавате проблеми на роднините, както финансови, така и здравословни. Но Рибите ще се справят с всички въпроси перфектно.
През февруари 2019 година, самотните Риби ще срещнат онзи, когото ще нарекат „свой спътник в живота“. И това няма да бъде просто мимолетен роман, а сериозни и надеждни отношения. Интересно е това, че всичко това ще се случи далече от дома, по време на пътуване.

Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Рибите да се погрижат за своето здраве. Ако отдавна ви безпокои, трябва да се консултирате с лекар, а се с интернет или с приятели. Фигурата ви леко се е отпуснала? Не си и помисляйте да започвате тежка диета. Трябва да посетите диетолог, който да ви състави правилен рацион за хранене.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Рибите големи финансови проблеми. Но половината от тях ще възникнат по ваша вина, ако пръскате парите си наляво и надясно. В никакъв случай не давайте заем на тези, които вече неколкократно са ви подвеждали в това отношение. Рибите трябва да бъдат много пестеливи, когато обикалят по магазините.
През февруари, голяма част от времето, Рибите ще отделят за домашните занимания. Постарайте се да решавате всичко заедно с роднините, за да не усетите цялото натоварване върху себе си. Не са изключени повреди на битова техника, ремонт на дома и неприятности със здравето, ако се отнесете безхаберно към себе си.
Хороскопът за февруари 2019 година прогнозира за самотните Риби среща с втората половинка. Дори и не си помисляйте, че това е лек и краткотраен флирт. Обратно, съдбата ви е срещнала именно т този, който е близо духовно до вас. Възможно е с любимия човек, Рибите да се запознаят по време на далечно пътешествие.
Състоянието на здравето, през февруари 2019 година, ще се окаже на не много високо ниво, затова Рибите трябва добре да се обличат, да не се простудяват и да се хранят с режим. Но все пак, ако се разболеете, потърсете веднага лекар. Не рискувайте, защото, дори леката простуда ще ви доведе до усложнения, които могат да бъдат много сериозни. Формите ви са станали прекалено пищни? Значи – преминете на диета и правете гимнастика сутрин.
Хороскоп за февруари 2019 за жените Риби
Хороскопът за февруари 2019 година съветва жените Риби да бъдат по-малко критични, особено, към новите хора. Външността, а още повече стила на обличане и поведение, могат да бъдат измамни. Колкото повече общувате с човека, толкова по-интересен може ще ви се стори. Възможно е съдбоносно запознанство, след което животът на Рибите рязко ще се подобри. При това и в професионален смисъл също.
Много проблеми на Рибите ще се решат бързо и леко. Вие вече си мислите, че са станали перманентни, но в действително е необходимо да вложите повече желание и усърдие. Вътрешният глас ще ви подскаже как е правилно да се държите в екстремни ситуации. Важното е да не рискувате, ако може да постъпите по-мъдро и дори хитро. Ако Рибите бъдат инициативни, тогава много неприятности ще ги заобиколят.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на жените Риби да бъдат меки и отстъпчиви, и да не влизат в конфликти с хората. И не изисквайте от никой онова, което той не е длъжен да прави. Само със собствени сили можете да постигнете успех в личната и служебната сфера. Още повече, че Рибите, по презумпция, имат философски подход към живота.
Хороскопът за февруари 2019 за мъжете Риби
Хороскопът за февруари 2019 година не препоръчва на мъжете Риби да подписват документи без предварително да ги проверят. И това, особено, се отнася за сделки и договори, на които трябва да поставят своя подпис. През февруари не трябва да купувате техника, компютри или друго оборудване. Възможни са повреди, некачествена стока и проблеми с връщането.
Рибите, през февруари 2019 година, трябва внимателно да слушат съветите на приятелите и роднините. Особено, ако не можете сами да решите някакъв стар проблем. Постарайте се да обсъдите всичко, да подходите рационално към въпроса и да направите план за действие.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва мъжете Риби по-често да си почиват и да се абстрахират от работата в почивните си дни. Помнете, че не е лесно да заработите милиони, затова пазете нервите и енергията си. Рибите трябва да работят не само, заради парите, но и за удоволствие. Иначе, дори интересните и перспективни проекти ще се окажат бреме, а самооценката им видимо ще спадне.
През февруари 2019 година, Рибите ще завоюват толкова висок авторитет, че ще управляват всички с които общуват или с които работят. Удивително е, но във вас ще се вслушват дори влиятелни особи. Е, разбира се, че завистниците и недоброжелателите няма да ви оставят да живеете спокойно. Постарайте се с никого да не спорите и, още повече, не се занимавайте с чуждите дела.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Риби
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Рибите стабилна ситуация с парите. Много проблеми ще се решат така бързо, че няма да успеете дори да мигнете. Само не бързайте да харчите парите си, защото те обичат спестовното отношение към себе си. Приходите ще идват от различни места – от предишна работа, интернет и роднини. Възможни са скъпи покупки в началото на месеца. Бъдете внимателни при общуването с непознати, не са изключени машинации и мошеничество. Особено, ако Рибите се занимават с бизнес или търговия.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Риби
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Рибите да предпочитат работата в екип, за да усещат надеждното рамо на по-опитните и по-решителните сътрудници. Вие нямате друг път, за да направите кариера и да се развивате. Ако намерите съмишленици и надеждни партньори, ще нормализирате всички свои дела. Рибите трябва да бъдат организатори и стратези, за да постигнат високи резултати. Коректно предлагайте своите идеи и бъдете предвидливи, за да не сбъркате.
През февруари 2019 година, Рибите, които работят в производството, трябва да укрепят своите позиции и да се обърнат към шефа с молба за повишение на заплатата. Планирайте и премислете всичко внимателно, не се водете по емоциите. Те само ще ви навредят в работата. Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Рибите материална подкрепа от човек, който е с по-висок статус. Движението е живот, затова недейте да тъпчете на едно място. Не са изключени спешни и изгодни командировки.
Здравето на Рибите през февруари 2019 година
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Рибите крепко здраве, ако сутрин тичате, правите гимнастика и закусвате с овесени ядки. Приливът на енергия и сили ще бъде огромен, но не ги прахосвайте за празни занимания. По-често бъдете на чист въздух, излизайте сред природата и не си позволявайте да мързелувате.
През февруари 2019 година, Рибите трябва да укрепват не само физическото, но и психическото си здраве. Недейте да нервничите, не се ядосвайте и не се измъчвайте от съмнения. А, ако вече сте го докарали до панически атаки, трябва да започнете да пиете успокоителни средства или да се обърнете за помощ към специалист.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Рибите да спазват хранителен режим, за да не получат проблеми със стомашно-чревния тракт. А, ако не харесвате фигурата си, откажете се от прихапванията и спазвайте диета. Желателно е да го направите с лека, а не самостоятелно. Прекалената употреба на шоколад, тестени и пикантни храни води до затлъстяване. Между другото, не прекалявайте с млякото и млечните продукти.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Риби
Любовният хороскоп за февруари 2019 година съветва Рибите да общуват повече в нови компании и да не отказват запознанства. Особено, ако искате да срещнете своята половинка или просто да започнете лек роман. Възможно е приятел или колега да помогне на Рибите да организират личния си живот. Не е изключено и запознанство в интернет. Но е по-добре да проявите инициатива и да не си седите вечер, сами у дома.
Новолунието, което е на 5 февруари е труден в психологически план, ден. Рибите могат да попаднат във водовъртеж от проблеми, както финансови, така и лични. Но, ако се обърнете за подкрепа към близките си хора, ще излезете „сухи от водата“. В тази ситуация, избраникът/цата ви ще бъде много благороден/а. Той/тя на момента ще откликне на проблемите и ще ви помогне.
Любовният хороскоп за февруари 2019 година предсказва на Рибите укрепване на отношенията с партньора/ката, в началото на месеца. Може да проявите себе си от към неординарната си страна и да покажете своите най-добри качества. През февруари, семейните Риби ще получат приятна новина – скоро ще им се роди дългоочакваното детенце.