Хороскоп за Дева януари 2019Гледай в youtube През януари 2019 година се очакват промени във всички сфери на живота при Девите. Ако искате да започнете всичко наново, спрете да се занимавате с чуждите проблеми и да помагате на всички по ред в службата. Още повече, че имате чудесен шанс да станете успешни и влиятелни бизнесмени. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Девите не само изгодна, но и интересна дейност. Не трябва в никакъв случай да се отказвате от нея. Самотните Деви, през януари 2019 година, могат да се сприятелят с човек, който изглежда като тях, а и принципите му съвпадат на 100% с техните.

Възможни са не само приятелски отношения, но и истинска любов. Не се учудвайте, ако едновременно си направите предложение за брак, един на друг. Хороскопът за януари обещава на Девите проблеми от материално естество. Но вие, с вашата практичност, бързо и лесно ще оправите всичко.
Светлите мисли с лекото се материализират, затова, през януари, Девите трябва да мислят само добро. Тогава животът им ще тръгне в ново направление, а проблемите и материалните затруднения ще останат на втори план. Хороскопът за януари 2019 година обещава на Девите много позитивна енергия и сили, които ще им помогнат да реализират идеите си. Важното е сами да определят, какво искат най-вече. Изобщо, отивайки в работата, смело се захващайте с най-големите проекти.
Ако Девите си намерят някакво интересно увлечение и започнат да попълват знанията си, то това значително ще повиши тяхното самообразование. А и духовността им ще нарасне. Девите дори и не се сещат, че трябва да демонстрират на околните много си таланти. На Новолуние (6 януари) се препоръчва да се откажат от шопинга, влагането на пари и решаването на проблеми. Желателно е да прекарате този ден с близки роднини, в домашна обстановка.
Хороскопът за януари 2019 година обещава на Девите удачен период, ако правилно си определят приоритетите и вървят към конкретни цели. Не забравяйте да работите усърдно над характера си. Негативните качества често се показват от вас точно в най-неподходящия момент. Бъдете меки и внимателни, правете компромиси и слушайте какво говорят хората. Девите често попадат в конфликти, защото критикуват околните, но не разбират, че безобидната, за тях дума, наранява силно отсрещния.
На Пълнолуние (21 януари) Девите трябва да обобщят това, което са направили във финансовата сфера. Как и за какво са похарчени парите? От какви вещи може да се спести през този месец? Анализирайки ситуацията ще можете да запазите прилична сума пари. Помнете, че от 5 февруари 2019 година на кормилото застава Земната Свиня, която не търпи прахосниците (а и скъперниците също) и тези, които се отнасят безотговорно към материалната страна на живота.
Хороскопът за януари 2019 година не препоръчва на Девите да се занимават с проблемите на другите хора. Вие си имате достатъчно свои. Можете бързо да завоювате доверието и признанието на влиятелни лица, ако не си затваряте очите за дребните задачи и разработите план за действие. Девите, които мечтаят да станат бизнесмени, могат много лесно да осъществят това желание в реалността. Започнете да събирате необходимите за това документи и търсете надеждни партньори.
В края на януари 2019 година, Девите ще започнат интересен и продължителен роман с човек, който ще им стане близък, във всеки смисъл на тази дума. Ако усещате, че това е любов, то се хванете за нея с двете си ръце. Не е изключено Девите да направят официално предложение.
Здравен хороскоп
През януари, Девите трябва да спазват мярката във всичко – и в напитките, и в храна, и в спорта. Ако се пренапрегнете ще разклатите здравето си. При това за дълго и с усложнения. Ако сте натрупали излишни килограми, започнете да се храните с режим и с малки порции. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Девите да се заемат със спорт, сутрин да тичат и да правят гимнастика. Не сдържайте емоциите си, по-често се усмихвайте и общувайте с позитивни хора. От полза ще ви бъдат укрепващите и закаляващи процедури, но трябва да ги изпълнявате точно според инструкциите. Девите ще имат достатъчно енергия, желание и сили, за да ги използват за достойни дела.
Финансов хороскоп
Дори и малките деца знаят, че след празници джобовете са опустошени и парите не стигат. Затова и Девите не трябва да разчитат на изобилие, особено, ако са похарчили и спестените си пари за подаръци и веселие. Време е да се върнат на работа и да бъдат активни! А и да демонстрират своите таланти и творчески проекти.
Финансовият хороскоп за януари 2019 година съветва жените Деви да забравят временно за шопинга и салоните за красота. За всичко това отиват огромни суми, бъдете пестеливи. Разбира се, вие не можете да бъдете наречени „лекомислени прахосници“, но все пак женската натура си казва думата. Попадайки в магазин, Девите искат да изкупят всичко, което е по рафтовете. И ето тук на помощ идва природната практичност на този знак. За какво са ви поредните обувки, които ще събират прах в шкафа?
Финансовият хороскоп за януари 2019 година съветва мъжете Деви да действат по план. В смисъл, да си съставят бюджет, да пресметнат всички приходи и разходи, а една част от парите да спестят. Повярвайте, скоро ще ви потрябват за нещо много важно и наистина полезно. Януари е подходящ за кардинални промени в работата, която можете да смените, ако вече не ви удовлетворява материално. Мъжете Деви могат смело да отидат при шефа и да поговорят за повишение на заплатата. Вероятно той внимателно ще ви изслуша и ще реши да ви възнагради.
Кариерен хороскоп
Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Девите мързел и лентяйство, които ще объркат работният им ритъм, но след празниците, едно такова състояние не е рядкост. Е, стимулирайте се сами за работа. Например: търсете нови пътища за развитие, повишавайте квалификацията си и планирайте делата си за целия месец напред. Девите трябва да се подготвят морално за кариерното с израстване, за да не правят грешки.
Жените Деви са рационални и трудолюбиви, но, ако нещо не им харесва, със сигурност ще променят ситуацията. В началото на месеца трябва спешно да започнат да повишават квалификацията си, да се изпълнят с енергия и уверено да се движат напред. Ако не им достигат парите, хороскопът ги съветва да си намерят допълнителна работа. Като това може да бъде и старо, забравено хоби, което да започне да им носи доходи.
И не бързайте да получите всичко и веднага. Това само в приказките се случва. Желателно е да правите всичко постепенно и без суета. Девите имат достатъчно таланти, които могат да им помогнат в перспектива. Точното планиране и отговорният подход към всичко ново също ще бъде от полза за Девите, за да успеят да направят кариера. Мъжете от този знак е желателно да потиснат съмненията си. Вие сте способни да постигнете много, ако спрете да се „самоизяждате“. Важното е да си поставите цел и да намерите мотив за активна работа.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на мъжете Деви временно да оставят личните дела, за да станат по-внимателни и усърдни в професионалната сфера. Вие, буквално, „седите на два стола“ и не можете да изберете само единия. Нужна ви е конкретика и търпение, за да преодолеете всички препятствия по пътя към кариерното израстване. През януари депресията няма да бъде страшна за Девите, ако гледат по-оптимистично на всичко. Още повече, че ще имат много поводи за радост и позитивизъм. Един от тях е повишението в службата. Достойната длъжност ща зареди мъжете Деви с невероятна увереност и ще им даде сили.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Девите да обобщят всичко, което се е случило в личния им живот. Само така ще можете да внесете своите корекции и да започнете нещо ново. Ако жените от този знак са заобиколени от достойни мъже, не е нужно да търсят някой друг. Само ще си изгубите времето. Поставете като приоритет тези качества на партньора, които са нужни, за да създадете семейство. И тогава отношенията ви ще бъдат искрени и устойчиви. Девите са свикнали да виждат и да хвалят само себе си, но през януари ще бъде необходимо да помислят и за тези, които са до тях.
Има много възможности да промените личния си живот. Макар и да не е желателно драстично да се противопоставяте на настоящите обстоятелства. Понякога е нужно да изчакате и да потърпите. Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на жените Деви да станат истински ентусиастки, за да се запознаят с надеждни партньори. Не се страхувайте да показвате емоциите и чувствата си, защото те са ценени във всички времена.
За тези, които вече са влюбени, няма прегради за създаване на устойчиви отношения. В смисъл, настройвате се за семейство, свой дом и раждане на дете. Стига сте капризничили и сте се конфронтирали, самотата не е нещо с което да се гордеете. Още повече, че вие отдавна имате желание да срещнете спътник в живота си.
В семейството на жените Деви преобладава еднообразието. Но това е напълно нормално, ако сте преживели със съпруга си доста години заедно. Не ви достигат нежността и страстите? Спомнете си за тези моменти и качества, които някога са ви привличали в половинката? Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Девите да действат самостоятелно, да бъдат инициативни и да не завиждат на двойките, при които всичко е безоблачно. Вие също можете да бъдете щастливи, ако се постараете.
Хороскопът съветва мъжете Деви да приключат ергенския живот. Време е да се замислите за семейство и деца, особено, ако до вас има очарователна и любяща жена. Достатъчно е да й направите предложение, за да отидете до съвета и да се „обзаведете“ със собствено, семейно грезденце. Мъжете от този знак прекалено много се държат за свободата си, затова изпускат много възможности за щастие в любовта.
Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на мъжете Деви да бъдат лидери в близките отношения. Само не прекалявайте с командния тон, за да не отблъснете жената, която харесвате. Ако вече сте част от отношения, то се постарайте да се грижите повече за своята половинка. Отстъпвайте в дреболиите, не спорете напразно и бъдете благороден рицар за нея – всичко това изобщо не е остаряло. Мъжете Деви трябва да поемат капитанската роля и в интимната близост. Още повече, че имате в изобилие и темперамент, и страсти. Пуснете ги в действие!
Мъжете Деви, които са съпрузи, трябва да се отърват от ревността си. Стига сте проявявали собственически чувства, доверявайте се повече на своята спътница. Скандалите и подозренията не са донесли нищо добро на никого. Ако продължите в този дух, ще загубите всичко, което сте строили с години. Девите е по-добре да пуснат своята фантазия в друго направление - работа, творчество или саморазвитие.