Хороскоп за Козирог януари 2019Гледай в youtube Ако през януари 2019 година, Козирозите не внимават в думите и действията си, ще се скарат с всички, които познават и обичат. Дори роднините ще се отвърнат от вас, когато чуят незаслужена критика и обидни изказвания по свой адрес. Хороскопът за януари 2019 година предсказва на Козирозите нова работа, заради която ще се наложи да се преместят в друг град или в друга държава. Готови ли сте да рискувате? Не се съмнявайте във взетото решение. Иначе, след това ще съжалявате за изпуснатите възможности да направите кариера и да се обогатите. Все пак не пречи Козирозите да обмислят всичко внимателно.

Януарският хороскоп обещава на Козирозите истински любовен триъгълник, когато ще им се наложи да избират между двама партньори/две партньорки. Единият/та е умен/а и надежден/на, а другия/та – красив/а и страстен/а. Помнете, че е по-добре да мислите с главата, а не да се водите по емоциите.
След празничните дни, на Козирозите ще им бъде трудно да започнат работа, затова изобщо не са си направили нито план, нито график … Но, ако се подканят, ще успеят да постигнат всичко, което искат. И не е нужно да се оставят на умората, апатията и безпаричието. Хороскопът за януари 2019 година съветва Козирозите да се самомотивират за активна дейност. Важно е да съберат мислите си и да се изпълнят с оптимизъм.
Жълтата Свиня ще смени Кучето на 5 февруари, което означава, че Козирозите нямат за кога да се отпускат. Внимателно определете кое е важно за вас и от кое може да се откажете. Естествено, че богатството и кариерата няма да дойдат у дома ви, но можете да ги привлечете, за да укрепите собствената си отдаденост и ревност. Не е вредно да се мечтае, но да се задълбочават в тях, на Козирозите е забранено. Защото, ако витаете в облаците, никакви проблеми няма да можете да разрешите.
На Новолуние (6 януари), Козирозите трябва да бъдат внимателни, ако се разпореждат с пари. Ако сте се решили на такава крачка, то пребройте добре парите, до всяко левче. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Козирозите самостоятелно да изпълняват задачите, а също и да станат отговорни. Ако се хванете с нещо, доведете го до край. Козирозите са умни и талантливи личности, но не трябва да ги прехвалват. В личния живот при тях всичко ще върви по план. Дори да не сте щедри при изразяването на чувствата си, нека грижата да е щедра. На Пълнолуние (21 януари) не е желателно да рискувате и да взимате решения.
По натура Козирозите не са многословни, но ако избухнат, пазете се! Не се обиждайте, те не го правят нарочно. И така, внимавайте как се изразявате, особено, ако се намирате в обществото на влиятелни хора. Поведението си също трябва да контролирате, за да избегнете споровете и конфузните ситуации. И с критичните забележки внимавайте, иначе роднините и приятелите ще се разбягат. Хороскопът за януари 2019 година обещава на Козирозите перспективна работа, зад граница или в друг град.
Не се страхувайте понякога да рискувате и да бъдете авантюристи, защото това позволява да внесете в живота си ярки цветове. Що се отнася до кариерата и големите приходи, тук всичко е чудесно. Важното е, Козирозите да са обмислили всичко отрано, да са „претеглили“, за да не сбъркат. В края на януари любовният живот на Козирозите може да направи рязък завой. В смисъл, да попаднете в ужасна ситуация, ако завържете роман с колега/жка. Особено, ако имате свой човек. Помнете, че много лесно се губят искрените чувства.
Здравен хороскоп
През януари Козирозите трябва да укрепват имунната си система с витамини, да се закаляват и да спортуват. Стъпете на пътя на здравословния начин на живот, оставете пушенето и не се крийте в ъгъла при трудни ситуации. Необходимо е да се погрижите за състоянието на гърба, ставите и щитовидната жлеза. Тръгвайки на дълго пътуване, трябва да си вземете аптечка. Възможни са непредсказуеми и трудни ситуации. За да не разклатите емоционалното си състояние, трябва да се заемете с йога и духовни практики. Запишете се на масаж и вечер, преди лягане, взимайте гореща вана.
Финансов хороскоп
Козирозите не трябва да се надяват на големи приходи или бонуси, защото празниците са изцедили не само силите им, но и парите. Шефът също още не разбира къде е и кой е, затова не ходете при него, за да искате да ви повиши заплатата или да ви направи него заместник. Всичко това е възможно, но не по-рано от март-април, както обещава финансовият хороскоп за януари 2019 година. Жените от този знак са доволни от своето материално положение, но не трябва да се хвалят на всичко с това. Иначе ще попаднат на мерника на завистниците. Добавете повече увереност, смелост и упоритост, за да се противопоставите на конкурентите. Между другото, вие имате с какво да блеснете пред тях – квалификация и опит, това е основния ви коз.
Финансовият хороскоп за януари 2018 година предсказва на мъжете Козирозите безоблачно положение с парите. Удивително, но факт – началството ще ви даде премия. На никой друг не дава, но на вас, да! Само не харчете всичко, веднага, за да не плачете над празния си портфейл. Мъжете Козирози се отнасят спокойно към пазаруването, но, ако влязат в някой магазин, могат да бродят из него с часове. И да изкупят всичко, което им е нужно и, което не им е нужно. Накратко, не им е от полза такава импулсивност и страст. По-добре е да се откажат от взимането на кредити, за да не затънат в огромни дългове. В краен случай, вземете на заем от приятел и го върнете следващия месец.
Кариерен хороскоп
Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Козирозите възможност за израстване, нова длъжност и дългосрочни договори. Как ще понесете всичко това, не се знае, а и нужно ли ви е Козирози? Не се преработвайте! Вредно е за здравето да седите до сутринта над проекти и документи в офиса. А и роднините ще забравя как изглеждате. Старайте се да спазвате здравословен режим и работете по график.
Жените Козирози сами се справят с финансовите си проблеми, затова през януари няма да се наложи да влизат в дългове. А и вие не давайте на тези, които още не са ви върнали старите заеми. За постигане на успех и кариерен ръст ви е нужно нещо съвсем малко - трудолюбие и целеустременост. Тогава ще можете да стигнете до върха и да получите желаната длъжност. Козирозите сами се стимулират за работа, затова на тях не са им нужни съветници.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година обещава на мъжете Козирози наситен месец. Работата ще бъде повече от достатъчно. От начало си поставете цел, а след това планирайте всичко съвсем точно, помислете как ще реализирате плановете си, до последния етап, запишете в тефтера си. Но вероятно сте чували, че от работа се гърбавее. Не го правете, почивайте си по-често! Може да се срещате с приятели, да поседите на кафе с любим човек, но най-важното, временно да се абстрахирате от кариерните въпроси. Вие не сте роботи, а хора. Мислете не само за материалната, а и за духовната си храна.
Любовен хороскоп
Жените Козирози, през януари могат да не се надяват да срещнат съдбата си, защото „вашият“ мъж все още е далече. Но това не е най-страшното, ще поживеете и ще го дочакате. Още повече, че вие сте от най-верните и търпеливи представителки на нежния пол. Мислите ви са позитивни, кавалери има, планове също, а личния живот по никакъв начин не се нарежда, като разбъркат пъзел е. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Козирози да се вгледат в мъжете с които работят, а и тези на съседната улица. Единствено със семейните не трябва да се заигравате, защото е изпълнено с психически травми. Мечтите за принца оставете на спокойствие, а през нощта почетете нещо по-съвременно. Например: любовна белетристика. Тогава и реализъм ще се добави към мисленето на Козирозите.
А, ако вече имате възлюбен се дръжте здраво за него, защото това е голяма радост. Особено, ако той напълно съответства на вашите търсения. Стига вече сте работили по 24 часа в денонощието, оставете си време за срещи и ресторанти. Любимият мъж, разбира се, вярва във вас и вашата кариера, но все пак трябва да му отделяте внимание, защото, в противен случай ще избяга. Не се съмнявайте в това, за такъв жених мечтаят много жени.
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Козирози, които имат семейство, по-малко да флиртуват с непознати мъже. Иначе, сърцето ва вашия съпруг няма да издържи на такива вълнения. Не се самозаблуждавайте, вие сте верни и домакини, затова се дръжте прилично. Баналната интрига ще разруши брака, който сте градили с години, нали е жалко? За да добавят страст в интимната близост, Козирозите трябва да почетат малко специална литература. Но правете това с благоверния си съпруг, за да усвоите по-бързо материала.
Любовта ще повика самотните мъже Козирози през януари. Важното е да не я пропуснете в тълпата. Чувствата ще нахлуят внезапно – в метрото, в киното, на съвещание или в командировка. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Козирозите да се заглеждат не само по красиви, но и по образовани жени. Мъжете Козирози трябва да поработят над себе си, да станат по-малко стеснителни и да бъдат отворени за новото чувство.
Ако Козирозите вече са намерили своята единствена и неповторима, то през януари трябва да се постараят да я задържат. Наоколо има доста кавалери, а вие направо линеете от ревност. Какво да предприемете? Важно е да станете галантни, благородни и щедри. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Козирозите да организират пътешествие, за да може избраницата още веднъж да се убеди в своето щастие.
В семейството на Козирозите цари период на недомлъвки, неразбирателство и хладина, а всичко това руши много бракове. Но, само, ако на време не сте взели мерки. Но вие сте интелектуалци и мъдреци, значи ще помислите и ще го измислите.