Хороскоп за Лъв януари 2019Гледай в youtube Лъвът е цар и с това всичко се изчерпва. През януари 2019 година на Лъвовете няма да им се наложи да свалят короната от главата си, целият свят ще лежи в краката му. Желанията ще се изпълняват без особени усилия, а изненадите от ухажорите ще бъдат постоянни. Хороскопът за януари 2019 година съветва Лъвовете да внимават за състоянието на здравето си. Иначе, вкусвайки екзотични блюда ще навредите на стомаха си. Лъвовете ще получат предложение за изгодно сътрудничество от близък и богат приятел. Ако сте се насочили към реализиране в сферата на бизнеса, то през януари 2019 година смело може да се съгласите на делово партньорство.

Хороскопът предсказва на Лъвовете много приятни събития в службата - висока длъжност, премия и кариерен ръст. Ако сте готови да работите за трима, въоръжете се с търпение. Само пазете здравето си, не се претоварвайте. Възможна е поява на главоболие, умора и нервен срив.
Лъвовете, безспорно, привличат всички наоколо, както с ярката си външност, така и с неподражаемия си царствен нрав. Това са харизматични и самоуверени личности, отличаващи се с оптимизъм. Лъвовете ще прегазят всички и ще направят всички жертви, заради целите си.
Те са импулсивни и активни хора, които рядко признават своите грешки. Те за нищо няма да кажат, че не са прави или да отстъпят, за да не загубят собственото си достойнство. Това са личности, които са способни на рисковани и отчаяни постъпки, които често правят необмислено.
Хороскопът за януари 2019 година открива много перспективи пред Лъвовете, както в любовта, така и в работата. Но е важно да не се „зъбят“ и да не пускат сплетни. Особено, ако има хора, които искат да помогнат по всякакъв начин.
Желателно е страстните и безпринципни Лъвове да оправят отношенията си с хората, за да не допускат конфликтни ситуации. По-добре е да държат близо до себе си гордостта и властолюбието си, а амбициите трябва да бъдат само здрави, за да постигнат успех. На Новолуние (6 януари), на Лъвовете не се препоръчва да взимат решения, да тръгват да пътуват и не трябва да влагат пари в някакви начинания.
Хороскопът за януари 2019 година не съветва Лъвовете да взимат заеми, а и да дават пари на заем, защото съществува риск да не си получат парите обратно. На Пълнолуние (21 януари) е желателно да прекарате времето в уютната, домашна обстановка, да общувате с роднините и добре да си починете.
Лъвовете не само, че се чувстват царе, но и се държат така, все едно, че всички са им задължени. Мечтите ще се осъществят, ако положат дори и минимални усилия. В любовната сфера всичко е благополучно, както и е редно да бъде при тези, които имат корона на главата. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Лъвовете да се погрижат за здравето си, да спазват хранителен режим и да се наспиват. Следете за състоянието на стомаха, особено, ако сте свикнали да прихапвате на крак. Нервите ви се клатят? Спокойно реагирайте на възникващите проблеми.
В средата на януари, на Лъвовете могат да им предложат сътрудничество, което в бъдеще да им донесе голям доход. Ако планирате да започнете собствен бизнес, то не казвайте „не“. Партньорските взаимоотношения ще се развият повече от успешно. Атмосферата в службата ще бъде чудесна, макар че се очакват и доста проблеми. С търпение и труд всичко ще бъде наред.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2019 година съветва Лъвовете да се вгледат в своята външност, която отдавна се нуждае от промяна. Ако чувствате, че сте напълнели, то трябва бързо да се сложите на диета и да започнете занимания със спорт. Между другото, ако имате възможност заминете някъде, където е топло в момента. Почивката на слънце ще се окаже много полезна за физическото и психическото ви здраве. Лъвовете трябва по-често да бъдат на чист въздух и да ходят пеша. Не забравяйте за масажите на гърба, сауната и козметичните процедури. Ако се готвите да пътувате през януари, бъдете внимателни на пътя. Отчитайте не само състоянието на колата, но и времето на вън.
Финансов хороскоп
Финансовият хороскоп за януари 2019 година препоръчва на Лъвовете да се самомотивират за активна работа. Само тогава тя ще ви донесе доходи и ще ви позволи да се придвижите напред. За съжаление, не може да се прогнозира стабилно финансово положение, дори обратното, то така ще се клати, че ще ви се наложи да потърсите допълнителна работа. Жените Лъвици ще решат да вземат кредит от банка, за да могат да свържат двата края. Но това не е изход, повярвайте. Най-добрият вариант е да си спомните за отдавнашното си хоби, което сега ще попълни портфейла ви или за започване на плодотворно сътрудничество с приятели.
През януари, няма да бъде лошо, жените Лъвици да тръгнат на курс или семинар, за да стъпят на основата на комерсиалната дейност. Това непременно ще открие пред тях нови перспективи и хоризонти, за които по-рано дори не са се досещали. Финансовият хороскоп за януари 2019 година не обещава на Лъвовете баснословен приход, но спестените по-рано пари ще им помогнат да излязат от трудната ситуация. Вашите желания да си купите дом на Карибите или да спечелите милион от лотарията, си остават само мечти. Но можете да станете предприемачи и да сложите началото на кариерата си.
Честолюбивите замисли на мъжете Лъвове трябва да се реализират бавно, но уверено. Особено, ако има нови и мащабни проекти. Ако бързате, само ще загубите енергията и времето си. Финансовият хороскоп за януари 2019 година съветва Лъвовете да оправят старите си финансови грешки и да не отказват изгодните предложения. Възстановете старите си делови връзки. Разбира се, че няма да получите много пари веднага, но в бъдеще ще имате възможност да станете богати бизнесмени или да ръководите голяма фирма.
Кариерен хороскоп
Лъвовете умеят не само да заработват пари, но и да ги спестяват. Те са хазартни личности, огнени, които са способни да станат милионери за няколко дни. Но, само, ако много се постараят. Кариерният хороскоп за януари 2019 година настоятелно препоръчва на жените Лъвици да се разплатят не само с кредиторите, но и да си платят всички сметки, данъци и глоби. Само тогава съвестта им ще бъде чиста, а нервите спокойни.
Най-добре е Лъвовете внимателно да планират парите си, за да не изпаднат в агония, което няма да им донесе никаква полза. Ако се появят свободни пари не ги харчете веднага, а ги спестете. Независимо от това колко добре и самонадеяно се чувстват Лъвовете в материалната сфера, през януари ще им се наложи да преживеят дребна криза.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на мъжете Лъвове повишение в службата. Възможно е новата длъжност да ви изплаши в началото, защото е прекалено важна и отговорна, но след това ще разберете, че това е единствения ви шанс да се отървете от рутината и да получавате прилични пари. Ако искате можете да потърсите съвет от роднини, вероятно те ще подкрепят вашите начинания. Важно е да не се страхувате от нищо, а с ентусиазъм да се захванете за работата.
Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Лъвовете наситен месец, когато дори забавените проекти ще се раздвижат. Не си мечтайте да стремителен приход, а също и не се претоварвайте работейки от сутрин до късно през нощта. Важното е да работите с това темпо, което няма да навреди на самочувствието ви и няма да разклати лъвската ви репутация. В края на януари ще се наложи да „занулите“ очакванията си за кариерата, за да можете още веднъж внимателно всичко да проверите.
Любовен хороскоп
Лъвовете трудно се справят със собствените си емоции и необузданите си страсти. Отвсякъде ги засипват многобройни проблеми в личния живот. Стига вече сте си вирили носа и сте преследвали своята линия на поведение. Ако вече ви е омръзнало да бъдете сами, любовният хороскоп за януари ви съветва да бъдете сдържани и примерни. Особено, ако искате да привлечете към себе си надежден партньор. Със своите изисквания сте способни да отблъснете и най-смелите и благородни хора. Сами определете кой е героят на вашия роман? И спрете да пускате в ход своя природен максимализъм. Той само вреди на близките отношения.
Жените Лъвици, които вече са влюбени, трябва да сдържат езика си. Вие често говорите всичко, което мислите, с което отблъсквате партньора си. Емоционалните изблици и ревността ви също могат да разрушат прекрасната връзка. Помнете, че какво то се счупи, не може да се залепи. Колкото по-основателно подходите към личния си живот, толкова по-добре за вас.
В семейството на Лъвиците преобладават скуката и монотонността. Но над брака трябва да работите заедно със съпруга си. И без критики и недомлъвки, трябва да бъдете открити. Не е изключено някои от вас да започнат служебен роман. Това означава, че ще ви бъде още по-трудно да запазите партньорството си. Ако на жените Лъвици не им достига романтика и нежност, то е глупаво да ги търсят извън брака. Вие може да попаднете в такава ситуация, че да не остане и следа от чувствата. Постарайте се в началото да разберете сами себе си, а след това го изискайте от брачния си партньор.
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва мъжете Лъвове да усмирят желанието си за работа, за да им остава време и за личен живот. Иначе, така и ще си останат заядливи ергени. Съгласете се, че любимата ви работа няма да ви стопли в студената вечер. Хайде, излезте най-накрая на среща с приятели, на театър или на кафе.
Възможно е да започнете роман с колежка, но това не е изход от ситуацията, защото той може да се окаже доста скоротечен, от което, след това, сами ще изпаднете в шок. Не бързайте в любовта, за да не затънете в разочарования и депресия. Вие, разбира се, не сте срамежливи, но, ако не можете да се запознаете със симпатична жена в реалността, погледнете в интернет. Между другото, именно така много са намерили така своята половинка и са създали щастливо семейство.
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва мъжете Лъвове, които имат партньорка, да не се отпускат. В смисъл, бъдете винаги изрядни, не забравяйте за романтиката и по-често й казвайте колко много я обичате. Помнете, ако изпускате всички тези дреболии, то вашата жена ще ви се изплъзне изпод царствения ви нос. Бъдете максимално откровени и искрени в отношенията.