Хороскоп за Везни януари 2019Гледай в youtube Доверявайки се на своята интуиция, Везните ще успеят да нормализират ситуацията във всички сфери на живота през януари 2019 година. Вие дори ще намерите нов източник на доходи, ако бъдете внимателни в дребните детайли. Само изключете риска и авантюрите, за да не си докарате неприятности. Хороскопът за януари 2019 година съветва Везните да започнат личен бизнес и да се занимават с него самостоятелно. Не бързайте да взимате партньори, дори и близките си приятели, защото ще се разочаровате и ще развалите отношенията си и съвместната си дейност.

През януари 2019 година, Везните могат да започнат роман с човек, който преследва користни цели. Помнете, че добрите взаимоотношения не се градят върху парите, а на първо място трябва да стоят искрените чувства. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на семейните Везни да бъдат откровени със своята половинка. Ако между съпрузите има проблеми или съмнения, то си поговорете откровено. Везните не трябва да се отпускат през януари 2019 година, иначе ще пропуснат много щастливи моменти.
Везните се стремят към хармония и стабилност в живота, макар че трудно могат да бъдат наречени „уравновесени“. Те често се съмняват и в себе си, и в това, което правят. На 5 февруари светът ще започне да бъде управляван от Жълтата Свиня, която ще се радва да подкрепя Везните във всичките им начинания, а също и искрено ще им помогне да решат отдавнашните си проблеми. Важното е, представителите на този знак да спрат да подлагат всичко на анализ, защото, в противен случай, изненадите, ярките срещи и неочакваните събития, в техния живот, ще бъдат малко.
Хороскопът за януари 2019 година съветва Везните да се отнасят спокойно към всичко случващо се, а също и доблестно да приемат промените. Спрете да се вълнувате и да капризничите, и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги. Ако не искате да потънете в скука, може да се заемете с творчество, да си намерите хоби и по-често да се срещате с позитивни хора. Везните се отличават с общителен нрав, но и често се затварят в себе си, без да има някаква причина.
На Новолуние (6 януари) е желателно Везните да сдържат емоциите си. Това е напрегнат ден, когато може да попаднете в някаква неприятна история. В любовните дела са възможни съперници, раздели и люта ревност, която не е особено характерна за вас. Но, ако подходите разумно към всичко, ще успеете да неутрализирате конфликтите с партньорите. на Пълнолуние (21 януари) не се препоръчва да се занимавате с вложения на финанси дори в познати проекти. Между другото, в този ден „замразете“ и личния си бизнес.
Природата е дала на Везните прекрасна интуиция, затова можете да й се доверявате във всички ситуации, например, ако работата се отнася до пари, кариера или общуване с делови партньори. Необходимо е да минимизирате рисковете при делата, които са свързани с финанси, за да избегнете кризата. Хороскопът за януари 2019 година съветва Везните да се занимават с всички дела сами, за да не търсят виновни след това. Ако се наложи да избирате партньори за бизнеса си, то отдайте предпочитание на абсолютно нови хора, не на приятелите си.
В средата на януари Везните ще започнат страстен роман, но, за съжалени, той ще се основава на корист и лъжи. Къде сте намерили този човек? А предпазливостта и вниманието са в кръвта ви. Добре е, че тази връзка няма да продължи дълго и няма да остави дълбоки следи в душата на Везните. При семейните проблемите се появяват един след друго, но повече са от психологично естество, а не от битов характер. Ако имате възможност, често сядайте на масата за преговори със съпруга.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2019 година съветва Везните да укрепват имунитета и да внимават за здравето си. Не само физическите упражнения и закаляването ще помогнат за подобряване на състоянието, но и вътрешната настройка. Благоприятна е почивката с книга в ръка и гледането на любими филми. Ако успеете, вземете си отпуска през януари и отидете на някое топло местенце. Слънчевите лъчи и водните процедури, в разгара на зимата, ще се окажат най-ефективни за Везните. Нужно е по-често да бъдете на чист въздух, да ходите на ски и да мислите позитивно. Движете се повече, занимавайте се със спорт и всичко ще бъде на ред със здравето.
Финансов хороскоп
Финансовият хороскоп за януари 2019 година предсказва на Везните много предложения, които не трябва да отказват. Голяма част от тях ще бъде свързана с нова работа, която не веднага, но в бъдеще ще им носи доходи. Месецът е благоприятен за тези, които са се насочили към друга специалност. Ако Везните не изгубят ентусиазма си, ще започнат да се обучават и да посещават семинари.
Парите имат свойството да свършват, при това именно тогава, когато имате най-много нужда от тях. Това осъзнават жените Везни когато решат за пореден път да си организират шопинг. По-добре работата, защото е сигурно, че тя няма да ви остави без пари. В колектива бъдете отстъпчиви, иначе ще стигнете до конфликти. Не трябва да се хвалите пред колегите и началството, но и да спорите по всеки повод не е изход от положението. Финансовият хороскоп за януари 2019 година е приготвил на мъжете Везни много изненади. Това ще бъдат големи бонуси и повишение на заплатата.
Разходите също значително ще нараснат, защото Везните ще се нуждаят от пари за реализирането на стари планове и за укрепване на здравето. Важно е да се стегнат, за да не се паникьосват, заради похарчените пари и финансовите проблеми. Ако Вените се настроят на позитивна вълна, то в края на януари ще получат повече, отколкото са очаквали. Непременно върнете дълговете си. Не закъснявайте с плащането на кредитите, защото ще имате много неприятности.
Кариерен хороскоп
Кариерният хороскоп за януари 2019 година обещава на Везните повишение по служба. Най-накрая ще получите длъжността, който отдавна искате. Ще ви бъде трудно да влезете в работния ритъм, но трябва. Празничните дни са останали назад, а енергия изобщо нямате. Постарайте се мислено да си направите план, който да ви помогне да се изпълните с оптимизъм и да внедрите неординарни методи на работа. Финанси също ще се появят, важно е да бъдете рационални и отговорни.
Жените Везни не трябва да смесват личния си живот с работата. Така само ще се „разкъсате“ на две половини, но дали има смисъл това? Ако работите по график, през почивните дни ще можете да си почивате и да се срещате с приятели. Ако вие самите ръководите фирма, кариерният хороскоп за януари ви съветва да се вгледат в своите сътрудници. Наистина е трудно да уволните някой, но е ваш дълг да порицаете или да помогнете на някого със съвет. Финансовите приходи и разходи също трябва да контролирате! Добре е да си намерите някакво хоби, което да ви помогне да се разсеете от бурните дейности.
При мъжете Везни кариерата ще „литне“ на горе, което е неочаквано, но много приятно в началото на годината. Само не се възгордявайте и не се опитвайте изкуствено да постигнете успех. Ако решите да вървите напред за сметка на другите, сами ще попаднете в неприятна ситуация. Кариерният хороскоп за януари 2019 година предсказва на Везните перспективни запознанства и изгодни сделки. Не се страхувайте да разкриете богатия си потенциал, той ще ви помогне да развиете талантите си и постигнете желаното. Ако Везните поставят всички дела по местата им, запишат ги на тефтер и сто пъти мислено проверят отново, могат да бъдат сигурни, че професионалната сфера ще заблести.
Любовен хороскоп
Везните искрено се стремят к постоянна връзка, но просто могат да забравят за срещата или за даденото обещание. Ако и за напред продължите така да се държите, няма как да разчитате на стабилни любовни отношения. Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Везни не само да мечтаят за приказната любов, но и сами да бъдат нежни и отстъпчиви. Така че не бързайте към църквата, по-добре се вгледайте в новия си ухажор. Симпатичната външност още нищо не значи.
Можете да подходите и меркантилно към личния живот. Ако мъжът, който ви харесва, е богат и успешен, дръжте се за него по-здраво. Но, разбира се, на сърцето не можеш да заповядаш, така че не са изключени многобройни и краткотрайни романи. Съдбата многократно ще подлага жените Везни на изпитания по отношение на чувствата им.
Любовният хороскоп за януари 2019 годината обещава на влюбените Везни романтичен период. Страстите отново ще избухнат, което означава, че отношенията ще станат още по-прекрасни. Само не се опитвайте да казвате всичко на партньора си, дори и, ако от нещо сте адски недоволни. Помислете сто пъти преди да изговорите лошите думи, не го критикувайте! Е, разбира се, че не може да се мълчи за всичко, затова, ако Везните разбират, че вниманието и грижите са станали по-малко, трябва да предизвикат мъжа на откровен разговор.
Семейните Везни няма да скучаят, ту ще мълчат, ту ще вдигат скандали, ту бурно ще се примиряват. Да, и ревността ще излезе на сцената, особено, ако вашият партньор е красив. Любовният хороскоп за януари 2019 година предупреждава жените Везни, че така много лесно ще се докарат до психоза. Спрете да устройвате сцени, за крещите и да се товарите с мрачни мисли. В краен случай намерете детектив и се успокойте.
Мъжете Везни по натура са стеснителни и нерешителни, особено, ако се отнася за любовта. Те могат с часове да разглеждат снимката на блондинка в интернет, но да не й напишат нито дума. И в живота е така – гледат, мечтаят, тъгуват… Нито крачка към жената, която харесват. И така, време да смените тактиката си на поведение и мислене. За начало може просто да се сприятелите, а след това да я поканите на среща. Важното е, първата крачка или първото позвъняване да бъде от вас, мъжете Везни.
Ако има млада дама, която ангажира мислите ви, любовният хороскоп за януари 2019 година ви съветва да признаете чувствата си. Стига сте контролирали емоциите си, пощадете и себе си, и избраницата. Жената, разбира се, може да търпи и да чака, но не до такава степен. Ако през януари не й направите предложение, то тя ще си намери по-смел и по-достоен кавалер.
Семейните мъже Везни имат една странна мисъл – как да запазят свободата си без да навредят на брака? Едва ли ще ви се получи, особено, ако замисляте лек флирт извън брака. В един прекрасен момент всичко ще се разкрие и брака ще се разпадне. Ако не се разбирате със съпругата си, то е по-добре да си поговорите искрено, а не да се впускате в изневяра.