хороскоп юни 2019 за ОвенГледай в youtubeОвните ще получат стотици предложения за сътрудничество, но половината от тях ще се окажат просто авантюра. Особено, ако идват от непознати хора, чиито джобове са пълни с чуждестранна валута. Помнете, че грешките във финансовата сфера сериозно ще ви „ударят“ и ще ви тежат дълго.
Астрологичната прогноза предсказва на Овните много неприятни истории, в които ще попаднат по своя вина. Вие сте прекалено хазартни, повърхностни и екстремни личности. Дори в любовната сфера ще започнете да „плетете“ интриги, които в последствие ще ви доведат до проблеми. Семейните Овни трябва повече да общуват със съпруга/та и децата, а не да „кръшкат“.

Самотните Овни е по-добре да поглеждат по-често в страни, а не само в краката си. Тогава непременно ще срещнете този/тази, които са ви изпратени от съдбата. Много, в началото на лятото, ще поискат да променят не само личния, но и професионалния си живот. Защо не, вратите на университетите са отворени за вас, подавайте документи и отивайте на изпити. С финансите всичко ще бъде на ред, ако се научите да ги пестите.
На Овните ще им се наложи да лекуват ангина. Не яжте много сладолед, а по-скоро, пийте билкови чайове.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп предсказва на Овните дребни проблеми в личната сфера. Но именно те ще ви помогнат да си отворите очите за много неща, които по-рано не сте забелязвали. Само не приемайте всичко прекалено бурно и трагично. Овните трябва постоянно да контролират както емоциите, така и ревността си, защото дори близките им няма да разбират техните изблици, деспотичното им поведение и критиката без основание.
Овните трябва да стоят по-далече от каквито и да било конфликти и фриволни интимни връзки. Дори и много да сте се уморили от самотата, това не е повод да се хвърляте на всички по ред да ги целувате и да им се обяснявате. А на влюбените Овни просто може да им се завиди. Всичко ще бъде чудесно, като в приказките. Даже ще ви се иска да узаконите всичко това, което така щедро ви е поднесла съдбата. Но, ако отделяте повече внимание на приятелите си, а не на любимия/любимата, то отношенията ви бързо ще се развалят. В службата също не трябва да се задълбочавате. Свършили сте си работата, тогава си почивайте.
Любовната прогноза предсказва за Овните приятно пътешествие през юни, по време на което може да срещнете своята половинка. Вие самите не сте очаквали, че далече от дома ще ви връхлети такова щастие. Бъдете смели и позитивни, ако искате да запазите създалите се отношения. А, ако Овните вече са семейни, няма да минат без бурни скандали. Единственият изход да ги избегнат е да се научат да отстъпват. Без компромиси няма да можете да постигнете хармония, а постоянните разправии само ще изострят чувството ви за обида и разочарование. Взаимното разбирателство и хармонията ще „удържат вашата лодка на водата“.
Кариера и финанси
Кариерният хороскоп не обещава лек път на Овните при постигане на целите и кариерата. На много ще им се наложи да влагат огромен труд, затова се въоръжете с търпение и оптимизъм. Това, особено касае ръководителите на предприятия и бизнесмените. Ще се наложи често да пътуват в командировки, да водят преговори и, за съжаление, да правят същите грешки, които някога са ги „изкарали от релсите“.
Някои ги очаква разтрогване на договори и сътрудничества, които ще окажат негативно влияние върху темпа на работа и финансовото им положение. Не започвайте веднага да търсите нови партньори, починете си и премислете всичко внимателно. Не е изключено Овните да сключат договор със стар приятели или изобщо да излязат от търговията. Важно е да не рискуват напразно и да не споделят информацията си с тези, на които малко се доверяват. Нека всичко върви по плана, който е в главата им.
Хороскопът предсказва на Овните, които са служители, доста трудни моменти в работата. Не са изключени авантюри, интриги и лицемерие от страна на колеги. В краен случай не пречи да се обърнете към юрист, за да не се окажете с празни джобове.
Не трябва да разчитате на висок доход. Ще се наложи да се задоволите с това, което имате. А и бъдете пестеливи, особено, ако погледът ви попадне на нещо, което струва скъпо. Финансовият хороскоп препоръчва на Овните да бъдат внимателни на обществени места. Не са изключени кражби и мошеничество, дръжте портфейла на недостъпно място. Овните, които по-отрано предвидят кризисната ситуация, ще си намерят допълнителна работа, нещо, което да им е интересно, да ги направи известни и да им носи добри доходи. Вие сте упорити и отлични професионалисти.
Здравен хороскоп
Овните ще се радват на добро здраве през този месец, но при условие, че нервничат по-малко. От какво са всички болести? Правилно, от мрачно настроение, пасивност и, разбира се, от ненужни вълнения. Постарайте се да си лягате по-рано, не се заседявайте пред компютъра или пред телевизора. Овните трябва повече да се разхождат, да излизат сред природата и да посещават спортните зали. А, ако обичате да играете футбол, волейбол или да тичате, това чудесно ще замени спортните занимания в зала. Вие сте здрави и енергични, но сте много нервни и неспокойни. Бъдете много внимателни когато шофирате!