Хороскоп март 2019 за ДеваХороскоп март 2019 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за март 2019 година обещава успешен, във всички отношения, месец на Девите. Докато си наумите желанието и то ще се изпълни. Девите през март ги очаква увереност във всичко, самообладание и, най-важното, усещане за комфорт. Важно е да не стоите безучастни пред трудностите, а с твърди крачки да вървите към набелязаните цели.
Приятни промени се очакват в деловата и в личната сфера. На Девите ще им предложат сътрудничество, нови проекти и задачи, които ще им открият перспективи.

Ако бъдете практични и отговорни към всичко, което изпълнявате, то в края на март непременно ще получите приходи.
Хороскопът за март 2019 година съветва Девите да бъдат инициативни и позитивни. Ако работите в екип, то може да получите невероятни резултати. Ключът към успеха във всички начинания са ентусиазмът и активността. Само не игнорирайте молбите на близките си хора, защото ще се обидят, заради невниманието ви. Макар че, ако донесете у дома прилична сума пари, то ледът в сърцата им моментално ще се разтопи.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Девите за се погрижат за здравето си. Особено, ако имат хронични заболявания на бъбреците и сърцето. По възможност си направете изследвания и ултразвук, консултирайте се със специалисти относно лечението. Жените Деви трябва спешно да се запишат на гинеколог, за да изключат сериозни заболявания.
Хороскоп за март 2019 за жените Деви
Хороскопът за март 2019 година предсказва проблеми в материалната сфера на жените Деви. Преди да тръгнете по магазините, внимателно планирайте бюджета, за да не похарчите всичките си спестявания. Ограничете се само с тези покупки, които действително са ви нужни. Що се отнася до кредити и заеми от приятели, то от тях Девите трябва изобщо да се откажат.
През март Девите ще станат решителни и смели, което ще им позволи да срутят всички прегради на пътя си към победата. Вие ще се отличите сред околните, когато смело се втурнете в работата си и спрете да се съмнявате в себе си. Хороскопът за март 2019 година не препоръчва на жените Деви да рискуват и да се впускат в авантюри. Тук ви очакват капани, финансови загуби и глобални проблеми.
През март 2019 година, за много, Девите ще се окажат своеобразен психотерапевт. Хората ще дойдат при вас с мъката си, за съвети, така че не им отказвайте! Само дръжте по-далече от околните своите планове и тайни! Не трябва да посвещавате дори приятелите си в това, в което не сте съвсем уверени.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Деви
Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Деви месец на изненади, ярки срещи и нови впечатления. Радостните събития ще бъдат толкова много, че животът ще ви се стори истинска приказка. Но в действителност, всичко това е реалност - успех, приходи и любов. Само скромно се разпореждайте с парите, бъдете добри към хората, а към работата – отговорни.
През март, Девите ще усещат такъв прилив на енергия, че ще им се иска да „влязат в битка“. Между другото, ще ви се наложи да се сражавате с конкурентите. Очаквайте перспективни предложения, кариерен ръст и дори сътрудничество със западни фирми. Хороскопът за март 2019 година съветва мъжете Деви леко да рискуват и експериментират с методите си на работа. Не се страхувайте от нищо, защото вие сте истински професионалисти с богат опит и знания. Макар че ще имате шанс напълно да промените специалността си. Учи ли ви се? Тогава, постъпвайте в институт или се запишете на курсове. Девите така добре ще усвоят новата информация, че дори може да им се завиди.
Хороскопът за март 2019 година обещава на мъжете Деви приток на пари в средата на месеца. Ето тогава можете да вложите част от средствата в това, което сте планирали. Това може да бъде личен бизнес или недвижим имот. Не е изключено Девите да върнат заем, който са взели преди „сто“ години. Шефът ще ги възнагради с толкова голям бонус, че трябва предварително да купят огромен чувал.
Независимо от това, че Девите се отличават с повишена практичност, през март 2019 година, мъжете от този знак ще започнат да пилеят парите безразборно. Помнете, че такава безхаберност ще ви доведе до големи загуби. А трябва още много неща да купите, а също и да отделите част от парите за нуждите на семейството.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Дева
Финансовият хороскоп за март 2019 година предсказва на Девите забавяне на социалните помощи и заплатите. Важно е да не се ядосвате прекалено, защото, така или иначе, без пари няма да останете. Ако подходите разумно към някои комерсиални въпроси, то финансите ще потекат като река. Бизнесмените не трябва да се занимават с вложения, както в собствени стоки, така и на партньорите. Икономията и практичният подход към покупките трябва да бъдат на първо място за Девите през март 2019 година. На тях ще им бъде трудно да се въздържат от съблазни, затова и ще харчат, ще губят и ще изпаднат във финансова криза. В края на месеца са възможни компенсации за стара работа, а също и приходи от неочаквани източници.
Хороскопът за март 2019 година съветва Девите повече да работят умствено, а не физически. През този месец всички натоварвания са лишени от здрав разум. Вие може да се разболеете и да загубите много, да изпуснете много възможности за успех. Възможни са неприятни ситуации, свързани с деловите партньори. Или Девите ще подведат някого, или тях ще „изпържат“ с пари. Да, положението не е за завиждане, но ще се наложи сами да се измъквате от него.
Затова пък, през март 2019 година при Девите ще се появят възможности да укрепят отдавнашни връзки. При това неочаквано и приятно. Паричните приходи ще бъдат възможни след далечна командировка в близка задгранична държава.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Девите да решават всички текущи проблеми професионално и внимателно. Ако се нуждаете от подкрепата на влиятелни лица, позвънете им и поговорете с тях. Не са изключени изгодни предложения за работа, но трябва да ги обмислите добре и дори да ги обсъдите с роднините. През март Девите могат да се окажат в конфузна ситуация и само с външна подкрепа ще успеят да излязат от нея.
Здравето на Девите през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Девите да се отнасят внимателно към това с което се хранят. Например: мазните и пикантни храни отделете в страни. А своята чиния сложете риба, месо, сирена и извара, изобщо, всичко това, което съдържа белтъчини. Не забравяйте и за продуктите богати на калций, плодовете и зеленчуците.
В средата на март 2019 година ще бъде полезно за Девите да се запишат на фитнес. Ако имате излишни килограми, бързо се отървете от тях. Разбира се, не трябва да се оставяте на строга диета, но може да определите разтоварващи дни и да се движите повече. Избягвайте простудите, по-често си мийте ръцете и си почивайте умствено.
Мартенският хороскоп съветва Девите да се откажат от екстремните и активните видове спорт. Месецът е много травмоопасен, затова бъдете внимателни. Ако се разсеете, бъдете сигурни, че ще получите травма, счупване или разтягане на връзките. При Девите не е изключена алергия и, ето тук, ще бъде необходимо да си направите изследвания. Намерете време и отидете на лекар специалист.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Дева
Любовният хороскоп за март 2019 година съветва Девите да се сдобрят с избраника/цата си, ако са се скарали. Ако цените отношенията си, направете първи компромис. Не пречи да преразгледате възгледите си за живота, да отбележите кое е ценно и на първо място. Ако Девите подходят към всичко мъдро и спокойно, то истинската любов ще се върне, а партньорът/ката ще започнат да им се доверяват още повече.
През март Девите ще бъдат много чаровни и ще ги следва редица от ухажори. Ако сте сами, вгледайте се в обкръжението си и направете нови запознанства. Възможно е да срещнете човек, който ще ви бъде близък по дух и ще грабне сърцето ви. Любовният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Девите да бъдат по-малко критични и да не тичат след идеала. Дори да не ви устройва нещо в новия избраник/новата избраница, не трябва да му/й показвате вратата.
А тези, които вече са част от любовни отношения, няма да имат неприятности при общуването. Обратно, Девите, заедно с партньора/ката ще тръгнат на пътешествие. При това не просто в съседния град, а зад граница. Възможно е това да бъде главозамайващо пътуване по Европа.
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на семейните Деви хармония, щастие и душевен комфорт. Изобщо, всичко ще бъде така, както сте си мечтали. И никакви сплетни, слухове или спорове с роднините няма да успеят да развалят безоблачните ви отношения със съпруга/та. Но Девите трябва да бъдат внимателни в изказванията си. Някой от роднините ще се постарае да ви предизвика с конфликт. Ако бъдете сдържани и премълчите, през март 2019 година ще запазите семейството, а също и ще укрепите авторитета си.