Хороскоп март 2019 за ВодолейГледай в youtubeХороскопът за март 2019 година съветва Водолеите да положат усилия, за да направят промени в живота си. И не говорете, че нямате сили и възможности. Обратно, през този месец ще имате много възможности да преуспеете във всички начинания и да станете „герои“. Водолеите ще бъдат толкова активни и делови, че другите ще изпаднат в недоумение защо преди не са виждали тези качества?
Финансовите проблеми през март, Водолеите ще могат да решат с един древен способ – пестене! Ето тогава нито криза ще усетите, нито ще има загуби.

Не трябва да ходите по магазините, само защото искате да се поглезите с някакви покупки. Хороскопът за март 2019 година препоръчва на Водолеите да купуват само това, което наистина е от първостепенно значение.
Любовната сфера при Водолеите няма да бъде в най-доброто си състояние. Наоколо ще има доста ухажори, но никой от тях няма да ви бъде по душа. Вие, както и по-рано, ще търсите тези, които са ви близки по интереси и ще станат наистина „вашите“ хора. Но, за да срещнете своя спътник/своята спътница в живота, трябва да преразгледате своите възгледи и да измените принципите си.
Хороскопът за март 2019 година предсказва на семейните Водолеи отлични партньорски взаимоотношения. И за децата ще намерите време, а и с роднините ще си общувате на воля. Важното е, от цялото си сърце да се стремите да създадете комфорт и уют у дома си. Семейството ще бъде приоритет за Водолеите през март 2019 година.
За да не ви подведе здравето, трябва повече да си почивате и да се наспивате. А за укрепване на имунитета пийте витамини.
Мартенски хороскоп за 2019 за жените Водолеи
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Водолеи да помислят сто пъти преди да взимат важни решения. И това се отнася не само за работата, но и за любовта. Не се занимавайте с настоящите проблеми, те няма да се изпарят заради притесненията ви. И още, през март си спомнете за старото си хоби. Ще успеете да претворите в реалността творческите си идеи.
През март Водолеите трябва да спестяват, а не да харчат парите си. Това ще даде добър резултат, в края на месеца ще видите в ръцете си голяма сума. А, ако се появи необходимост да купите нещо, то внимателно гледайте цените. Прекалено скъпите вещи или техника може да се окажат не по джоба ви. Съблазните са големи, но трябва да пазите финансите.
Хороскопът за март 2019 година съветва жените Водолеи внимателно и сериозно да се заемат с подобрения у дома. Започнете ремонт, сложете ред и преобразете дома си до идването на пролетта. Ако сте решили да строите вила, обърнете се за помощ към приятелите си. Възможно е сред тях да намерите професионален дизайнер.
Хороскоп за март 2019 за мъжете Водолеи
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Водолеи по-често да се срещат и да се запознават с хора, които ще оценят по достойнство техните делови качества. Не е изключено рязко придвижване в кариерата и обществено признание на заслугите ви. Не напразно се говори, че, ако искате да бъдете успешни, трябва да общувате с успешни хора. Те ще ви помогнат да насочите енергията си в нужната посока, а също и ще ви дадат ценни съвети как без проблеми да започнете собствен бизнес. Най-важното е Водолеите да спрат да мрънкат, заради липсата на пари и неуспешния си личен статус. Вдигнете главата си и напред!
В средата на март 2019 година, Водолеите трябва да работят с пълна мощ, за да не ги упреква шефът, че постоянно говорят по телефона или излизат на почивка с колегите.
Хороскопът за март 2019 година препоръчва на мъжете Водолеи да се заемат с личен бизнес. Дори, ако нямате „търговска“ жилка, все пак се заемете с тази дейност. В краен случай се обърнете за съвет и подкрепа към приятели, при които тази дейност отдавна процъфтява.
В края на март, Водолеите могат да предпочетат научна и изследователска дейност. Ако имате цел, то път за реализирането й непременно ще намерите. Не се отклонявайте от набелязания път, защото той ще ви доведе до неоспорима победа.
Финансов и кариерен хороскоп за март 2019 година за Водолей
Финансовият хороскоп за март 2019 година съветва Водолеите по-често да пресмятат парите, които постъпват при тях, защото, както е известно, те обичат такова отношение. Между другото, не пречи да носите специален амулет, който привлича приходите. Работа ще имате много, при това такава, водеща към финансово благополучие.
Не игнорирайте предложенията, които идват от успешни приятели или бизнес партньори. През март 2019 година, Водолеите трябва да бъдат внимателни, когато подписват документи, има вероятност да сбъркат. При ценните книжа, акцизите и обмяната на парите може да се нуждаете от особено внимание.
Хороскопът за март 2019 година съветва Водолеите спокойно и уверено да плуват по течението. Дори и да не е достатъчно топло, така или иначе, нищо няма да загубите. Обратно очаква се професионално израстване, а също и започване на перспективни връзки. Ако всичко е на ред с финансовите дела, то и работата ще ви радва, а няма да ви тежи. Инициативните Водолеи е най-добре да изчакат с предложенията и идеите.
Тежък график и точно изпълнение на личните задължения очакват Водолеите през март. Но това е най-доброто, което може да ви предложи този месец. Конфликтите с колегите и приятелите ще се окажат несериозни, затова се постарайте да им обръщате по-малко внимание. Кариерният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Водолеите да се съсредоточат върху решаването на материалните проблеми.
Бизнесмените и ръководителите на фирми трябва да помислят за реконструкция на предприятието, а също и подбор на работници. Ще се наложи често да пътувате из страната, а също и зад граница, за да подписвате договори и да се договаряте с нови партньори за сътрудничество. Всичко това ще ви донесе добри пари в бъдеще.
Здравето на Водолеите през март 2019 година
Хороскопът за март 2019 година съветва Водолеите да укрепват психическото си здраве. Нервите ви основателно ще се разклатят, а вие само гълтате успокоителни. Между другото, много от проблемите със здравето са свързани с отношенията ви с хората. Например: ако сте на „контра“ с близките ви, то ви болят зъбите. Ако зрението ви е отслабнало, значи, че третирате всички околни както на вас ви е удобно. И така, спешно сложете ред в своето вътрешно състояние. А в краен случай се запишете на психолог, доверете му своите фобии и душевни терзания.
В средата на март 2019 година, Водолеите трябва сериозно да се погрижат за хранителните си навици. Добавете продукти, които са богати на белтъчини и магнезий, за да повишите хемоглобина в кръвта и да подобрите общото самочувствие.
Хороскопът за март 2019 година обещава на Водолеите отлично физическо здраве. Вие ще бъдете бодри, весели и стегнати. Дори към променливото време ще се отнасяте напълно лоялно. А и първите слънчеви лъчи ще ви „галят“. Ако решите да се заемете със спорт, то нека бъде само под ръководството на инструктор. Водолеите е добре да се откажат от екстремността, във всичките й изяви.
Любовен хороскоп за март 2019 година за Водолей
Любовният хороскоп за март 2019 година обещава на Водолеите много емоции и позитивизъм, а също и хармонични отношения с избраника/цата. Вие добре се разбирате един друг, не оставяте недомлъвки и недоизказано по между си. Не забравяйте да отделите време на роднините, децата и възрастните хора. А, ако възникнат битови проблеми, решавайте ти заедно. През март влюбените Водолеи, най-накрая ще решат да направят официално предложение на партньора/ката си.
В началото на март, Водолеите ще се хвърлят с главата напред в любовен роман, който ще се случи внезапно и приятно. Вие ще срещнете човек, с когото ще разговаряте открито, от душа, ще споделяте тайни и просто ще мълчите в тишината. Дори и вашето запознанство да е започнало не визуално, а в социалните мрежи. Ако чувствата ви са искрени, пазете ги!
Любовният хороскоп за март 2019 година препоръчва на Водолеите по-често да посещават културни места и мероприятия, които им помагат да се развиват духовно. Театри, концерти на симфонична музика и дори да погледате клоуни на арената на цирка – всичко това ще ви бъде безумно интересно. Колкото и да е странно, Водолеите могат да срещнат любимия си човек именно там.