Хороскоп май 2019 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за май 2019 година предсказва на Овните мащабни промени в живота. Ако сте морално готови за промени, вземете се в ръце и не се паникьосвайте. Добре ще преминат обучителните мероприятия, срещите с деловите партньори и пътуванията, особено, ако са зад граница. Много ще се замислят сериозно за смяна на местожителството си в друга страна.
Май ще премине в непрекъсната бъркотия. Очакват се доста командировки, важни преговори и полезни запознанства. Вие ще бъдете така заети, че почти няма да ви остане време за личен живот. Между другото, самотните Овни могат да срещнат любимия си човек далече от родното си място. А, ако вече имате избраник/ца, трябва да преосмислите своите отношения, възможно е чувствата да са отслабнали.

На Овните се препоръчва веднага да решават всички възникващи проблеми. Помнете, ако оставите нещо за „после“, то ще се обърка още повече.
През май е желателно Овните да поговорят откровено с началника за размера на работната заплата. Не е изключено ситуацията да се измени към по-добро. В края на пролетта е възможно да получите по-висока длъжност. Кариерата ви стремително ще тръгне нагоре.
Хороскопът предсказва стабилност във финансовите дела. Вие ще можете да си купите всичко, което сте планирали. А и самото пазаруване ще се отрази добре на настроението ви.
Хороскоп за май 2019 за жените Овни
Хороскопът съветва жените Овни да внимават за думите си, за да не обидят случайно или преднамерено някой. Добре си помислете дали трябва да бъдете прекалено праволинейни и критични по адрес на околните. Пред вас стоят не само колеги, но и близки хора.
На Овните ще им се наложи да се занимават с умствена работа в средата на май 2019 година. Ще имате много информация - нова и ценна. Ефективни ще бъдат курсовете за повишаване на квалификацията, обученията и правенето на отчети. На Овните ще им се наложи да подписват документи, да ходят по инстанции и да усетят цялата значимост на производствения момент.
Астрологичната прогноза предсказва изпълнение на отдавнашни желания. Важно е да бъдете отговорни, да не се отпускате и да се радвате дори и на дребните успехи. Завистниците и конкурентите ще ви гледат с възхищение. Какво пък, вие наистина сте си заслужили овациите!
Хороскоп за май 2019 за мъжете Овни
Хороскопът за май 2019 година не препоръчва на мъжете Овни да влагат капитали, да правят големи покупки и харчат повече от колкото е нужно. Ако пренебрегнете финансовите си проблеми, те ще ескалират до огромни размери. Ще се наложи да икономисвате и да спестявате средства за покупка на жилище или кола. По-добре е да се откажете от съмнителните предложения. Овните трябва да се доверяват само на надеждни приятели и партньори.
Хороскопът съветва да укрепвате отношенията си с хора, които наистина са ви скъпи. Възможно е неочаквано сътрудничество със стар приятел, така че очаквайте неговото позвъняване. Взаимно изгодните проекти ще ви донесат не само приходи, но и грешки. Ще се наложи бързо да преправяте договорите или да сключвате нови.
Овните ще срещнат на пътя си богат спонсор. Неговата помощ ще се окаже безвъзмездна, затова не забравяйте лично да благодарите на този човек. Възможно е да получите пари за личния си бизнес.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Овен
Финансовият хороскоп обещава стабилност в материалната сфера. Парите ще идват постоянно, но не в големи количества. Старайте се да харчите по-малко и спестявайте средства за отпуската, за почивката и за личните си нужди. Близките приятели и роднини всячески ще подкрепят Овните във финансовата сфера. Но не трябва да влизате в дългове, за дълъг период. Бъдете много внимателни, за да не ви измъкнат парите от портфейла и то под носа ви. Бъдете особено внимателни в метрото, в магазина или при пътуване. Овните могат да получат приходи за предишна дейност, при това, прилични.
Дори празниците през май няма да ви попречат на основните дейности. Възможно е сътрудничество не само с тукашни, но и с чуждестранни партньори. Хороскопът за май предсказва на Овните важни срещи, преговори и чести командировки. Не се страхувайте от преградите и резките промени, те ще ви помогнат да отбележите по-добре пътя си на развитие и нужната посока. Направете си самоанализ и планирайте това, което ще ви помогне да оправите грешките от миналото.
Първоначално Овните ще се замесят в конфликти, но не само по собствена вина. След това ситуацията ще се оправи, а събитията във финансовата сфера ще станат по-благоприятни. Трябва да бъдете инициативни и да изказвате своето мнение пред хората. Хороскопът препоръчва да взимате пример от по-опитните си колеги и дори от роднини, които имат зад гърба си немалко професионални достижения. Очакват се интересни запознанства, изгодни договори и започване на собствен бизнес.
Здравето на Овните през май 2019 година
Хороскопът съветва да се заемете с укрепване на здравето и със закаляване на организма. Трябва да прочетете съответната литература, да посетите терапевт и да си вземете карта за плувен басейн.
Енергийните запаси при Овните не са малки, което означава, че могат смело да се заемат с работата си. Само не се разпилявайте, защото ще изгубите интерес към всичко, с което се занимавате. Постарайте се да запазите духа си бодър. Не забравяйте и за почивката, иначе ще се окажете без сили.
Възможни са проблеми със ставите и гърба. Възможни са не само силни болки, но и възпалителни процеси. Необходимо е да вземете мерки и да ви назначат лечение, но не се лекувайте сами. Отървете се от неприятните усещания с помощта на масажи и плуване. Не пренебрегвайте съветите на лекарите специалисти.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Овен
През май 2019 година на Овните няма да им се наложи да скучаят. Предстои им много да пътуват, да общуват с приятели, а също и да направят дългоочакваното пътешествие.
Любовният хороскоп за май 2019 година съветва Овните да бъдат емоционално сдържани, за да избегнат конфликтите. Ако някой от роднините ви сподели тайна, пазете я! И още един съвет – не навлизайте в личния живот на тези, които и сами са способни да се оправят.
В семейството на Овни всичко ще бъде благоприятно, ако не се броят дребните спорове на финансова тема. В средата на май им предстои да се занимават с ремонт, покупка на техника, вещи и други домашни дела. Няма да им е до романтика, но все пак трябва да се постараят да разнообразяват семейния си живот, за да не затънат в рутината и битовизмите.
Любовният хороскоп за май 2019 година предсказва романтична среща на Овните, които все още са сами. Това ще се случи по време на пътуване, макар че, не са изключени и други неочаквани места.
В началото на май 2019 година много Овни ще тъгуват по изгубена любов. Романът отдавна е приключил, а вие все още тънете в мисли по него. Постарайте се да се разсеете от това празно губене на време. Още повече, че наоколо има много симпатични ухажори.
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Овните да управляват своите мисли, защото от техният енергиен поток зависи много. Между другото, някои Овни ще успеят да привлекат към себе си вниманието на човек, който им е харесвал още на младини. Тук ще им помогне сантименталното настроение, което по-рано не го е имало.
Желателно е да поканите новия избраник на кино или на концерт, а също и да акцентирате вниманието си повече на приятелството, а не на интимното общуване. Всичко предстои, ще успеете да се насладите на желаните моменти.