Хороскоп май 2019 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за май 2019 година препоръчва на Телците да общуват само с тези хора, с които интересите и възгледите им за живота съвпадат напълно. Защото от това ще зависи не само кариерата и личния живот, а и финансовото им положение. Много ще ви помогнат искрено, а също и ще ви подскажат нови методи за постигане на целите.
Телците трябва да бъдат по-близо до роднините си. Ако имате семейство, посветете им много време и внимание. Особено значение придайте на възпитанието на децата. Не се притеснявайте да проявявате мекота, отстъпчивост и дори временно да се превърнете в дете. Крачете по живота леко и непринудено, за да забравите неприятните моменти и проблеми.
Хороскопът препоръчва на Телците да се заемат с личната сфера.

Още повече, че вие вече сте забравили какво е това романтика, нежност и любов. Ситуацията с парите ще се оправи постепенно, затова не се ядосвайте излишно. Най-добре е да започнете да учите, за да повишите квалификацията си и да направите кариера.
В края на месеца, Телците ще заминат в задгранична командировка. Не е изключено пътуването да е свързано с почивка. Особено, ако през този месец ползвате отпуска. Телците ще прекарат приятно времето си в обкръжението на семейството. По отношение на здравето, обърнете внимание на състоянието на ставите и съдовете.
Хороскоп за май 2019 за жените Телци
Хороскопът за май 2019 година обещава на жените Телци много нови и увлекателни моменти в живота. Дори, ако по натура сте отявлени скептици, ще повярвате в чудесата и уверено ще вървите към своите надежди.
Вие сте смели и с лекота намирате изход от трудните ситуации. Поставете си цели, постигайте желаното и не се ядосвайте, ако попаднете в неприятна история. Няма да бъде лошо да си спомните да старото си хоби, четете, посещавайте изложби, гледайте филми. Всичко това ще ви изпълни с вдъхновение и ентусиазъм.
Хороскопът съветва по-често да се вслушвате във вътрешния си глас. Вие имате интуиция и тя ще ви помогне когато взимате важни решения в живота. Постарайте се да се изолирате от ненужните връзки, откажете се от скъпите покупки и не рискувайте напразно.
Хороскоп за май 2019 за мъжете Телци
Хороскопът за май 2019 година съветва мъжете Телци да намалят амбициите си, особено, ако те се разминават с действителността. Разбира се, не трябва да бъдете отпуснати и кротки, но и не трябва да действате прекалено енергично, особено в обкръжението на влиятелни хора. Имате шанс да получите достойна длъжност, да подобрите материалното си положение и да се устремите нагоре по кариерната стълбица.
В средата на месеца, Телците трябва да променят графика си на работа и почивка. Във всичко трябва да цари хармония, затова не забравяйте, че сте човек, а не робот. Добре е да започнете да учите, да смените професията си и да започнете шофьорски курсове. Кога да се занимавате с всичко това? Естествено, след работа и в почивните дни.
Хороскопът предсказва дребни затруднения с финансите. Или няма да ги получите в срок, или ще ви изплатят по-малко от обещаното. Трябва да откажете предложенията за сътрудничество, особено, ако идват от непознати. Доверявайте се само на тези, които познавате отдавна. Телците трябва да помнят, че „лесните“ пари водят до проблеми със закона. Не трябва да разказвате за плановете си за бъдещето, а също и за сметките ви в банката.
Финансов и кариерен хороскоп за май 2019 година за Телец
Ако Телците знаят какво означава думата „пестеливост“, трябва да я използват в практиката. Естествено, не трябва да стигат до крайност в това отношение, но и да харчат спестяванията си безразсъдно, също не трябва. Финансовият хороскоп съветва Телците да разпределят правилно парите си – за лични нужди, за семейството и децата, а също и каква част от средствата могат да похарчат за почивка и развлечения. Разумният подход към финансите трябва да бъде първостепенна задача за Телците, през май. Ако Телците са планирали ремонт или пътуване, трябва отрано да купят всичко необходимо, а също и да спестят допълнително средства.
Хороскопът не съветва Телците да бъдат активни и да постигат целите с в началото на месеца. Нека всичко си остане както преди. А в средата на май можете смело да се заемете с нови дела и проекти, те ще се окажат доста успешни. Телците трябва да се включат в някаква обществена дейност, да организират мащабно мероприятие и да снижат темпото. Ако сами осъзнаете от къде идват неприятностите, неутрализирайте ги! През май е желателно да сложите ред в документите, в дома и в офиса си.
Кариерният хороскоп препоръчва да установявате връзки с чуждестранни партньори, да сключвате сделки и с всички сили да се стремите към кариерно израстване. Възможна е дълга командировка, по време на която, Телците ще успеят да „завържат“ делови и перспективни отношения. Вие не само ще поработите добре, но и ще се изпълните с оптимизъм. Времето, прекарано далече от дома, ще премине много интересно, дори романтично.
В началото на месеца, Телците – служители, трябва да се насочат към търсенето на нова работа. Особено, ако предишната месторабота не ви дава финансова стабилност и морално удовлетворение.
Здравето на Телеца през май 2019 година
Астрологичната прогноза препоръчва да се погрижите за състоянието на здравето. Особено внимание обърнете на съдовете, сърцето и хроничните заболявания. Сутрин правете гимнастика, взимайте хладен душ, а вместо кафе пийте прясно изцеден сок, това ще бъде много по-полезно. И намерете време, за да посетите кардиолог. Със сърцето не трябва да се шегувате!
През май, непременно започнете да се занимавате със спорт. Но от тежките и силови натоварвания се откажете, нека всичко бъде с мярка и под внимателното наблюдение на инструктор. Дори елементарните физически упражнения ще ви помогнат да се възстановите енергийно, ще подобрят настроението и ще укрепят имунитета ви.
Хороскопът съветва да си направите изследвания, особено, ако нещо отдавна ви безпокои. Квалифициран лекар ще ви постави диагноза, ще ви назначи лечение и ще ви помогне да се отървете от всичко, което „разклаща“ организма ви. Не се занимавайте със самолечение, това е опасно за здравето! В края на месеца е възможно да страдате от главоболие, умора и депресия.
Любовен хороскоп за май 2019 година за Телец
Телците, през май 2019 година, ще се завихрят в битови и домашни дела. Не е изключено спешно преместване на местожителството в друг град, а дори и в друга държава. За началото на пролетта сте планирали ремонт на дома? Ако е така, значи е време да реализирате плановете. На вас самите ви е омръзнало да живеете в „кочина“, нали?
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Телците да отделят повече време на близките си. Още повече, че през този месец има повече празнични дни, което означава, че можете да излезете сред природата, да се качите на хижа или да организирате пътешествие. Семейните Телци вече са забравили как се почива пълноценно.
През май 2019 година са възможни напрегнати отношения със съпруга/та. И всичко това на битова основа или заради пари, или заради интимна близост. Ако Телците успеят да намерят „ключа“ към решаването на проблемите, всичко ще се оправи. За тези, които неотдавна са започнали любовен роман, май ще се окаже не много удачен. Възможни са емоционални изблици, претенции и необмислени изказвания. Ако не можете да се „вземете в ръце“, заемете се с йога или с медитация. Това ще ви помогне да приведете в равновесие нервната си система.
Любовният хороскоп за май 2019 година препоръчва на Телците по-малко да говорят за личния си живот, дори в обкръжението на роднини. Оставете си пространство, в което никой да не влиза без покана. Постарайте се да бъдете по-малко критични в отношенията с избраника/цата. Не е нужно постоянно да го/я наказвате, променяте и контролирате, особено ако той/тя е особено обидчив/а и раним/а.
В началото на май някои Телци ще поискат да сложат „точка“ на отношенията. Помнете, че ще ви бъде трудно да се върнете към миналото, затова премислете „сто пъти“ преди да вземете решение. Не е изключено, в средата на месеца желанието ви за раздяла да се изпари. Любовният хороскоп за май 2019 година обещава на Телците съдбовно запознанство в интернет. Ако по-рано вие категорично не сте вярвали във виртуалната любов, то сега мнението ви кардинално ще се промени.