Хороскоп ноември 2019 за ДеваФинансовото и професионално положение на Девите ще бъде отлично. Благодарение на вашата самонадеяност, упорство и практичност ще можете да извършите такива действия, за които няма да съжалявате и да се срамувате пред близките си.
За Девите ще бъде напълно нормално да флиртуват и да завързват леки романи. Тогава мечтите за принца на бял кон ще останат в страни. На семейните Деви ще им се наложи да опознаят своя съпруг/своята съпруга от друга негова страна - тъмна. Вие трябва да запазите спокойствие и да бъдете издръжливи, за да не избълвате купища гневни думи и юмруци. Но, ако овладеете своето състояние, отношенията с любимия човек ще укрепнат стократно и ще станат по-искрени.
Астрологичната прогноза съветва Девите да бъдат на диета, за да запазят доброто състояние на стомаха, червата и черния дроб. Отказването от пушенето също ще ви помогне да станете по-бодри и по-позитивни.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година предсказва на Девите месец, изпълнен с активна работа и документация, с която трябва да се оправите със стремително темпо. И не се оплаквайте, че ви е трудно, вие сами сте изпуснали възможностите, които са водили към по-изгодни дела. Към новите проекти подходете по-професионално, иначе, ще се наложи сериозно да се огорчите, когато началството ви уволни.
Ще се суетят Девите, бизнесмени, на които ще им се наложи да оцеляват в обкръжението на конкуренцията. Интуицията ще им подскаже в какво направление е най-добре да се движат, за да се задържат „над водата“ и да направят кариера.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Девите, работещи в колектив, да не отказват на тези, които ще се обърнат към тях за съвет или подкрепа. Общувайте активно със задграничните си партньори. Многобройните командировки ще бъдат свързани със сътрудничество на дългосрочна основа. Запазете мълчание, ако започнат да ви разпитват за вашите планове за бъдещето.
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Девите да пресмятат всяко левче, да избягват авантюрите и машинациите. Помнете, че дори и дребните грешки, и неправилните действия могат да доведат до кризисно положение. Големи пари няма да получите, но все пак не са изключени постъпления. Ако душата ви жадува подаръци и развлечения, не си отказвайте тези удоволствия, защото е нужно да си почивате и да се абстрахирате от финансовите проблеми. Практично се отнасяйте към покупките, които ще направите за приятели и роднини. Ремонт на жилището или автомобила планирайте за края на месеца.
Здравето на Девите
Хороскопът за ноември 2019 година обещава на Девите цял букет от болести. Но основната част ще бъдат хроничните и недоизлекуваните заболявания. Не си и помисляйте да гълтате таблетки без да са ви изписани от лекар. Направете всички необходими изследвания и се консултирайте за мерките на профилактика. Добре е да отидете на сауна, да поплувате в басейн и да се заемете с йога. Още повече, че психическото ви състояние е на границата на срива. В спортната зала се вслушвайте във всичко, което ви съветва инструкторът, за да избегнете травмите. Непременно се наспивайте, за да се чувствате бодри и свежи.
Любовен хороскоп
Митовете за вечната любов ще завъртят главата на Девите. Добре е, че ще опомните навреме и ще се върнете в реалността. Недейте да живеете с илюзиите, дори, ако сте се влюбили безумно, защото ситуацията може да се измени за един миг. Любовният хороскоп за ноември 2019 година не съветва Девите да стигат до крайности, особено, ако искат да защитят собствените си принципи и права. Спокойствие и само спокойствие! Семейният живот се нуждае не само от морален преглед, но и от решаване на битовите проблеми. Колкото по-мъдри бъдете, толкова по-добре ще ви се получат действия, насочени към комфорта и благоустройството на жилището.
През ноември, Девите могат сериозно да се скарат с някой от роднините, ако не оставят настрана старите обиди. Въоръжете се с позитивна енергия, усмихвайте се и не прогнозирайте това, което не може да се случи. Дръжте се на далече от интриги и флиртове. Не се водете по емоциите си, а още повече, не установявайте близост със съмнителни партньори.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва самотните Деви да се запознаят с нови хора. Не се ли уморихте вече от познатите лица, монотонността и скуката? Разбира се, това не е призив за необмислени действия, но намекът е ясен. Ярки събития ще се случат в семейните двойки, които отдавна са мечтали за дете. Жените, родени под този знак, ще разберат за дългоочакваната бременност.
А що се отнася до мъжете Деви, те през ноември 2019 година едва ли ще срещнат жената на своите мечти, за да създадат устойчиви отношения.