Хороскоп ноември 2019 за КозирогВ професионалната сфера се забелязват видими постижения при Козирозите. Хороскопът за ноември 2019 година предсказва финансов успех, внезапно повишение в службата. Контактите с влиятелни и опитни хора в бизнеса, ще ви донесат резултати. Козирозите ще решат да се заемат с предприемачество, а също и ще потърсят достойни партньори за себе си.
Козирозите трябва да усвоят правилото за плодотворното сътрудничество: да сдържат емоциите си и в най-непредсказуемите ситуации. Астрологичната прогноза съветва Козирозите да реагират спокойно при неприятности с парите. Още повече, че в края на есента те ще се разрешат благополучно.
В любовните дела всичко ще се случва на обратно. Козирозите ще искат избраника/цата да ги слуша за всичко, а те няма да искат да се подчиняват. И така, ако не намерите компромисите, то се гответе за сериозен разговор или за раздяла.

Кариера и финанси
Хороскопът за ноември 2019 година не съветва Козирозите да работят сами, дори и интуицията им да ги тегли в тази посока. Каква ще бъде ползата от вашето уединение? Няма да има никаква полза. Тогава, бързо се включвайте в екипа, сработвайте се и споделяйте гениалните си идеи със съмишлениците. Това е много плодотворен месец за всички, които не „скръстват ръце“ и не гледат завистливо към успешните хора.
През ноември, Козирозите трябва да се настроят за творческа работа, ако искат да се изявят със своите шедьоври. Вие имате много възможности да станете не само известни, но и по-чисти духовно. Станете от стола, погледнете на всичко позитивно и не крийте таланта си в чекмеджето.
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Козирозите да си поставят цели, независимо от това, че ще се реализират през следващия месец. Сега може да се занимавате с подготовката, да си направите план за действие и да потърсите надеждна подкрепа. Дори и бавно, вие ще осъществите заветните си планове. Делата, свързани с реклама, комерсиалност и юриспруденция ще ви донесат полза. Не са изключени спешни делови пътувания.
Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва на Козирозите да решават паричните проблеми така, както на тях им е изгодно и нужно. Не се страхувайте да се покажете прекалено меркантилни, защото вие заработвате своето с честен труд. Ще се наложи да се развивате в различни направления, за да получавате редовно доходи. Ще се наложи да предприемете конкретни стъпки в личния бизнес, особено, ако той е съвместен с приятел или роднина. Тук няма да мине без вашето активно участие, както и без конструктивни съвети. Всеки вложен лев ще ви донесе дивиденти, ако водите строга отчетност.
Здравето на Козирозите
Хороскопът за ноември 2019 година съветва Козирозите сами да си създават фон на отлично настроение. От това и общото ви здравословно състояние ще укрепне, и психиката ви ще бъде на ред. Физическият труд може да ви доведе до травми, бъдете внимателни. На масата ви трябва да има полезни хранителни продукти, а не мазни и пикантни. Ако не спрете да преяждате, няма да се видите със стройна фигура. Спортните тренировки все още са само в мечтите ви, но напразно. Време е да се заемете активно със себе си, да коригирате формите и да спазвате диета. И спешно започнете борба с вредните навици, за да не попаднете в зависимости, а след това в клиника.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за ноември 2019 година обещава на Козирозите наистина хладен месец, когато студеното време ще преобладава и в отношенията им с избраника/цата. Искате романтика? А защо тъпчете на едно място? Трябва да работите над тези свои качества, които пречат на взаимното разбирателство и душевната хармония. От съдбата не очаквайте нищо, тя не е всемогъща. Излишните претенции и обиди само ще задълбочат ситуацията, скривайки пътя към щастието.
Семейният живот на Козирозите ще бъде подложен на трудни изпитания. Не действайте прибързано, защото ще попаднете в безизходица. Не са изключени битови и финансови проблеми, решаването на които се затруднява от липсата на свободно време. Дръжте се с децата си като с възрастни. Не трябва да им угаждате на всички капризи. Обратно, през ноември 2019 година им дайте повече свобода.
На самотните Козирози вече им е време да се замислят за сериозни любовни отношения, а не да тичат от един ухажор на друг. Само не се оправдавайте с това, че сте заети с кариера, тя няма да бъде до вас в старостта ви. Дайте натрупания си потенциал и събраната нежност на човека, с когото ще се запознаете тази есен. Още повече, че неговите планове за семейство ще приличат на вашите.
Любовният хороскоп за ноември 2019 година съветва Козирозите спокойно да възприемат всичко случващо се в личната сфера. Ако трябва да отстъпите, отстъпвайте! Ако трябва да приемете правилата на играта – приемете ги! Използвайте по-малко упреци и многозначителни намеци и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги.