Хороскоп октомври 2019 за ДеваГледай в youtube Девите ги очакват ярки промени в личния живот. Ще срещнете човека, предназначен ви от съдбата. Любовта ще бъде така силна и искрена, че ще забравите за старите разочарования. Важно е Девите сами да проявят инициатива в отношенията.
Семейните Деви няма да срещнат прегради при реализирането на плановете. Ако те се отнасят до пътешествия, събирайте всичко необходимо! На много Деви им е съдено да станат родители или баби и дядовци. Финансовите разходи ще бъдат много повече, отколкото сте очаквали.
За да не се окажат в затруднено финансово положение, хороскопът съветва Девите да пестят два пъти повече. Не трупайте дългове, по-добре върнете всичко, което сте заели по-рано. Укрепвайте имунитета, не забравяйте за дългите разходки, активния спорт и качественото хранене. Всичко това ще помогне на Девите да станат физически по-силни, да се изпълнят с положителна енергия.

Кариера и финанси за Девите
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Девите да пуснат в ход своите неизползвани до сега идеи. Сега всичко ще се промени. Съществува възможност да се заемете със собствен бизнес, където всичко старо и оригинално ще бъде много подходящо. По-често проверявайте пощата, отговаряйте на звъненето и се запознавайте с хора. Всичко това ще ви позволи да се въоръжите с полезна информация, която ви е нужна като въздуха.
През октомври Девите ще се чувстват не само отлични професионалисти, но и навигатори в проектите. От вас дори началството ще взима пример, да не говорим за младите сътрудници. Работата ще бъде много, но ще бъде перспективна и няма да бъде скучна. Важно е да не се пришпорвате, а да изпълнявате всичко качествено и неординарно.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Девите успешно завършване на някаква голяма сделка или търговско начинание. Предишните постижения основателно ще ви помогнат. А и инициативата не се наказва. Бъдете активни и прогресивни, ако от това се нуждае ситуацията. Служителите е по-добре да излязат в отпуск.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Девите нееднозначна ситуация, свързана с парите. Разходите ще бъдат много повече от приходите. Важно е да не харчите пари за глупости. Особено, ако желанието да купите нещо скъпо се окаже по-силно от здравия ви разум. Семейните Деви трябва да спестят пари за „черни дни“. Още повече, че им предстои да влагат пари в обучение и да плащат за учители. Не е изключено да спечелите прилично от лотария, ако сте се погрижили да купите билет. През октомври ще се наложи да броите всяко левче, за да не се загуби в неизвестно направление.
Здравето на Девите
Хороскопът за октомври 2019 година препоръчва на Девите са използват всевъзможни отпускащи процедури, за да запазят душевната си хармония. Това може да бъде йога, медитация или тибетски практики. Желателно е да провеждате сеанси с ароматерапия, за да спите по-добре, а и да се чувствате по-позитивни. Старайте се да се отървете от своята тревожност и от стреса, за да не обострите хроничните си заболявания. И, разбира се, спазвайте диета. Съществува риск стремително да качите килограми, а да ги свалите ще ви бъде трудно. Не се увличайте по торти и шоколади, най-добре си купете карта за спортна зала или басейн. А и се заобиколете с оптимистични хора!
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година съветва Девите не просто да си почиват психически, но и да не се връщат в миналото. Много моменти вече не могат да бъдат върнати, а и нужно ли е? Намерете сили в себе си да живеете в настоящето, да строите нови отношения и да бъдете позитивни. Или се заемете активно с работа, дори и не много перспективна. Някой от близкото ви обкръжение ще ви провокира към скандал. Не се поддавайте на провокациите, дори и да усещате, че аха-аха и ще избухнете.
На семейните Деви през октомври им предстоят доста грижи и проблеми. Битовите проблеми са на такова ниво, че без кредит за капитален ремонт няма да минете. При много влюбени ще възникнат проблеми в отношенията с избраника/цата. Темата е обичайната – недостиг на пари или търсене на отделно жилище. Девите, които отдавна търсят „своя човек“, ще получат неочакван подарък от съдбата. Срещата ще бъде внезапна и, е възможно, далече от дома.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година предсказва на Девите разправии с някой от роднините. Незаслужено ще ви припишат това, което не сте направили. Ще се наложи да излезете от ситуацията с помощта на чувството си за хумор. Макар че, не трябва да си слагате прекалено идиотска усмивка на лицето. В средата на октомври, самотните Деви ще получат неочаквано послание по пощата. Това ще бъде своеобразно предложение за брак, което ще ги накара рязко да променят плановете си.
Всичко ще бъде благополучни при младите двойки. Само не зацикляйте един на друг, излизайте сред хората, общувайте с приятели или си намерете интересно хоби. Много Деви ще разберат, че скоро ще станат майки. Преразгледайте възгледите си за начина си на живот.