Хороскоп октомври 2019 за СкорпионГледай в youtubeСкорпионите ги очакват знаменателни събития и велики открития. Вие ще можете да очаровате със своята магична усмивка всички, към които не сте равнодушни. Благодарение на това около вас ще се появят нови приятели, страстни любовници и надеждни партньори в бизнеса.
Хороскопът обещава на Скорпионите изгодни договори и добри бонуси. В края на месеца много ще се отправят на пътешествие, по време на което ще се запознаят с прекрасен човек. Дори отношенията ви да не продължат вечно, ще оставят незабравима следа в душата ви. Скорпионите могат да започнат делово сътрудничество с нов приятел.
Хороскопът не съветва Скорпионите да се занимават с екстремни спортове, защото травмите ще се окажат сериозни. Бъдете внимателни зад волана, особено, ако пътувате на далече.

Кариера и финанси за Скорпионите
Хороскопът за октомври 2019 година съветва Скорпионите да работят с настроение и да не обръщат внимание на дребните недоразумения. Особено, ако отдавна сте предприемачи или началници на голяма фирма. А служителите трябва да се въоръжат с целия си опит, защото новата и много обемна дейност ще бъде много. И всичко трябва да бъде изпълнено в срок, без забавяне и грешки.
Ако през октомври Скорпионите тръгнат в командировка, могат да направят важно запознанство. Човекът, когото ще срещнете, ще ви предложи дълготрайно и плодотворно сътрудничество зад граница. Не казвайте веднага „не“, обмислете всичко отново и отново. Работата при тези, които са заети с рекламен бизнес, ще преминава без излишни провокации и финансови кризи.
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Скорпионите забележимо укрепване на позициите на световния пазар. Вашето влияние ще бъде толкова голямо, че останалите няма да смеят да ви пречат и да се намесват. Само не бъдете прекалено честолюбиви, това ще навреди на приятното общуване. В частния бизнес е важно да водите „честна и увлекателна игра“.
Хороскопът за октомври 2019 година предсказва на Скорпионите редица проблеми с финансите, но от това няма да обеднеете. Обратно, ако премислите всичко, до най-дребните детайли, и вложите средствата си в изгоден проект, ще получите прилични бонуси. Стойте далече от авантюри и машинации, защото ще попаднете в неприятни истории и ще загубите своите пари. Преди да подпишете нещо, премислете добре. Около Скорпионите гравитират мошеници, но интуицията им помогне да разкрият коварните им планове.
Здравето на Скорпионите
Хороскопът за октомври 2019 година обещава на Скорпионите великолепно здраве, но и могат да хванат вирусна инфекция, ако не укрепят имунитета. По-малко бъдете на места с много хора, организирайте си „карантина“. Не обръщайте внимание на методите на лечение, за които ви съветват приятели и познати. Във всички случаи е добре да се обърнете към лекар, а не да се самолекувате. През октомври, Скорпионите трябва да поставят акцент върху диетата и режима си. Разбира се, не трябва да се отказват от любимите си храни, но всичко трябва да бъде с мярка. Сутрин правете гимнастика, за да се чувствате работоспособни целия ден. А преди заспиване взимайте гореща вана, за да се отпускате.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за октомври 2019 година препоръчва на Скорпионите да обърнат внимание не на себе си, а на хората, които са до тях. Вие толкова сте се задълбочили в работата и личните си интереси, че не забелязвате най-важното в живота. От тук и затрудненията във взаимоотношенията, и търканията с роднините, и многобройните неуспехи в любовната сфера. Трябва не само да поемете инициативата в свои ръце, но и да бъдете доброжелателни в общуването с околните.
За да се предпазят от неприятности в личната сфера, Скорпионите, през октомври, трябва внимателно да помислят и от рано да изработят тактика на поведение. Очаквайте натиск от различни страни, но не губете самообладание. Важно да не се натрапвате на никого и да бъдете скромни. А, ако някой искрено и хареса, то трябва да действате. Бъдете смели и усмихнати, защото първото впечатление е много важно.
Любовният хороскоп за октомври 2019 година обещава много перспективи на семейните Скорпиони. И половината от тях вече са на прага ви, само да ги „хванете“. Някой от роднините се опитва да ви подложи „динена кора“, бъдете внимателни. Ще бъде добре да организирате пътешествие или почивка на вилата, ако имате време и възможности, разбира се. Близките хора очакват от вас проява не само на чувства, но и загриженост.
В средата на октомври свободните Скорпиони ги очаква ярко запознанство. Разбира се, в началото човекът ще ви грабне със своята външност, но след това ще откриете неговата широка и добра душа. А и вие ще го очаровате с природната си харизма, това е ясно. Не бързайте да си правите изводи, пообщувайте, поопознайте се, срещайте се по-дълго. Това, което е ваше, няма да ви избяга.