Китайски хороскоп за Маймуна 201Маймуна - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028.
Източният хороскоп обещава на Маймуните чудесен и наситен период. Всичко онова, за което от дълго време мечтаете, ще се сбъдне. Успехът е на страната на тези, които не се страхуват да се изявят в нещо ново и неординарно. Има възможност да сключите изгодни сделки, да започнете собствен бизнес, да се заемете с творчество и да намерите спътник в живота си. Маймуната ще бъде истински доволна от всичко, което съдбата ще й подари.
Източният хороскоп за 2019 година предсказва на Маймуните успех в началото на лятото и есента.

Вие ще успеете да си намерите работа, която да ви бъде интересна и да е добре платена. Всичко това ще се случи, благодарение на запознанството с влиятелен човек. Маймуната ще общува чудесно с колегите си, ще се вслушва в началството и ще демонстрира креативност в работата си. А също така, ще „завърже“ главозамайващ роман с колега/жка. И това ще бъде не просто флирт, а сериозни отношения, които ще стигнат до официален брак.
Проблеми с финансите, при Маймуните, ще се появят само в случай, те ги пилеят на всички страни. Само практичният подход към покупките ще ви помогне да запазите средствата, както предсказва източният хороскоп за 2019 година. И не се надявайте на помощта на приятелите и роднините. По отношение на здравето, при Маймуните ще страда нервната система. От това ще следва обща слабост, главоболие и снижение на имунитета. Важното е да не се занимавате със самолечение.
Характеристика на Маймуната
Хората, които са родени в годината на Маймуната, са привлекателни, съобразителни и остроумни. А естественото им желание за шеги, любопитството и находчивостта добавят към характера им щипка закачливост.
Маймуните обичат да се шегуват и да се подиграват с другите. На тях им харесва да правят глупости и въпреки че нямат лоши намерения, техните шеги понякога нараняват чувствата на хората около тях.
Маймуните бързо се учат и умеят да намират изгода при всякакви обстоятелства. Те имат много интереси и им е нужен спътник/ца, които да могат да ги мотивират и вдъхновяват. В същото време, както на някои им харесва ексцентричната натура на Маймуните, други се отнасят с известна предпазливост към техния неспокоен, хитър и любознателен характер.
Макар и да са умни и изобретателни, Маймуните не винаги умеят правилно да представят своите таланти. На тях им харесват трудните задачи. Маймуните обикновено предпочитат да живеят в големите градове.
Обикновено Маймуните имат отлично здраве, отчасти поради активния им начин на живот и желанието им да разнообразяват живота си. Ако все пак се случи да се разболеят, то ще бъде свързано с нервната или със сърдечно-съдовата система.
Хората, които са родени в годината на Маймуната, често прекарват много време в службата. За да не губят прекалено много енергия и сили, Маймуните трябва да помнят за почивката и в работния си график да имат отбелязано прекъсване за отдих.
Тъй като Маймуните, обикновено, прекарват повече време на открито, те трябва да обърнат специално внимание на безопасността си. Същото важи и за пътуване или шофиране.
Най-подходящите професии за Маймуните
Маймуните винаги усърдно работят. Те са способни чудесно да се приспособяват към най-различна работна обстановка.
Удачните професии за Маймуните са: счетоводство и банково дело, наука, инженерство, търговия на фондовия пазар, управление на въздушното движение, режисура, бижута и продажби.
Как да изграждате отношения с Маймуните?
Маймуните не решават веднага да се установят, обикновено те са вятърничави и лесно губят интерес. Но, когато Маймуните намерят идеалния спътник/идеалната спътница, те му/й се посвещават напълно. Тъй като Маймуните са дружелюбни и общителни, с тях лесно се намира общ език.
Хороскоп за 2019 година за Маймуните
2019 година ще бъде успешна за Маймуните, особено от гледна точка на развитието и финансовото им благополучие. Ще се наложи да отделят по-голямо внимание на своето здраве и да се постараят да се поддържат във форма.
Кариерата на Маймуните през 2019 година
2019 година ще много успешна за Маймуните, те ще могат с лекота да постигат поставените цели. През цялата година, Маймуните ще имат добри възможности за кариерен ръст. Бъдете внимателни и усърдно работата, и успехът ви е осигурен.
Финансовото благополучие на Маймуните през 2019 година
През 2019 година, Маймуните ги очаква успех. Заплатата и доходите ще нарастват, ще се появят интересни проекти. Ще изплатите заемите, а инвестициите ще ви носят печалба.
Здравето на Маймуните през 2019 година
През 2019 година, Маймуните трябва да обръщат повече внимание на своето здраве. Ако сте се родили в годината на Маймуната, помислете си сериозно за редовни физически натоварвания и профилактични медицински прегледи.
Любовта за Маймуните през 2019 година
2019 година ще се окаже щастлива за любовта на Маймуните, те с лекота ще постигат успехи в отношенията. И при желание с лекота ще успеят да срещнат своя избраник/ца.