Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Как се влюбват зодиитеВсеки човек е роден под определено съзвездие и това определя характера и съдбата му. Дори нещо повече: началото на всяка една любов се определя от планетите, тяхното местоположение, аспектите, които правят помежду си и с планетите от наталния хороскоп.

 


ОвенОвен
Представителите на този зодиакален знак се влюбват относително спокойно, не преследват обекта на своите страсти, не воюват със съперници, а спокойно изчакват своя ред. След това те не бързат, а с небрежна нотка може да предложат на любимия човек да се оженят или да заживеят заедно.

 

 

ТелецТелец
Когато любовта засегне Телците, те стават яростни и алчни, искат половинката да принадлежи изцяло само на тях. Те ще обичат, дори и това им носи болка. Може би затова Телците рядко отказват, а ако от тях си тръгнат, като правило, те бързо и тихо се свиват в тъмния ъгъл.

 

 

БлизнациБлизнаци
Близнаците са много искренни и верни. Но разбира се, тяхната сила стига за две, че и повече любови. При това, представителите на знака Близнаци, могат сутринта да умират заради провалената среща с любов №1, а вечерта да се опитват да скочат от покрива, защото №2, по някаква причина, не е позвънил/а. И всичко това абсолютно искренно!

 

 

 

РакРак
Раците са внимателни и ако обект на тяхната любов стане нетърпелив човек, то романа ще се провали много бързо, та дори може и изобщо да не започне. Представителите на този знак могат половин ден да изгубят в мъчителни размисли дали да пуснат в сърцето си човека, който са харесали. А ако това не е този, който им е нужен? А ако после покаже своето истинско лице, а сега е сложил маска? И ако накрая Раците „щракнат с щипките “ си одобрително, обекта на тяхното обожание ще бъде щедро възнаграден за търпението си.

 

ЛъвЛъв
Представителите на знака Лъв са истински ленивци в любовта. Те не искат да признаят, че в сърцето им се е разгорял огън и не могат да разберат до края, защо трябва да се равняват с другите, та дори и това да са любимите им хора. Но ако половинката се подчини и приеме себе си за по-нисш, то Лъвовете на момента ще проявят интерес и ще бъдат готови да обсипят обекта на своето внимание с грижи и внимание.

 

ДеваДева
Девите се отдават напълно на любовта и са готови да предложат не само ръката и сърцето си, но и всичко останало, което обичат и което им е скъпо. Е, разбира се, не всеки е готов да приеме с разперени обятия Девите и заедно с тях цялото им семейство, питомците, редките цветя и всичко останало, затова слабите духом понякога бягат. На това Девите отговарят със смирено страдание и дори могат да почакат няколко години докато обекта на любовта им не помисли да се върне.

 

ВезниВезни
Представителите на знака Везни се отнасят към чувствата както свраките към блестящи предмети. За тях любовта е и изкуство, и красота, затова се стараят да постъпват с обекта на своята любов красиво: ефектно ухажване, невероятен, виртуозен секс и помпозни срещи. Те правят това, защото в живота трябва да се опита всичко, той е така кратък все пак!

 

 

СкорпеонСкорпион
Скорпионите предпочитат да съвместят приятното с полезното. Те могат неочаквано да се влюбят, влизайки в някое кафене. Трябва да отдадем дължимото на Скорпионите, за тяхната „силно действаща отрова“, която поразява избрания човек много бързо. Представителите на знака Скорпион не се безспокоят особено относно любовта и могат да изтичат на премиера на филм, веднага след бурен секс.

 

 

СтрелецСтрелец
Представителите на знака Стрелец се страхуват, че както във всичко, така и в любовта, всичко за тях ще бъде лошо и те не горят от желание да се съберат с някого. Но ако спрат да си спомнят за предишните си любими, ще успеят да направят много добрини на сегашните и дори да им посветят живота си.

 

 

КозирогКозирог
Козирозите са уравновесени хора, затова на тях не са им познати любовта от пръв поглед, пеперудите в стомаха и песента на сърцето. Те възприемат чувствата като много скъпа покупка, затова се стараят да проучат предмета на своите симпатии до всички подробности. Опознаването може да продължи години, но ако Козирозите разберат, че им е дошло времето, то те могат за миг да станат страстни и любвеобвилни.

 

 

ВодолейВодолей
Водолеите, за разлика от другите знаци на зодиака, се влюбват правилно. Те не търсят изключително внимание и не претендират за уютните пантофки на своите възлюбени, но затова пък с радост ще им дадат своите. Представителите на знака Водолей вярват, че именно те трябва да се погрижат за тези, които обичат, а не обратното. Ако половинката не им звъни и се връща късно от работа, Водолеите не вдигат скандали, а приготвят вкусен сандвич, за да може на следващия ден, когато любимия/та е задържан/а в службата, да не огладнее и да не страда.

 

РибиРиби
Представителите на знака Риби са големи страдалци в любовта. Те са готови да препускат до края на света, за да срещнат своите любими. Ако Рибите не страдат, те губят интерес към романа, затова се нуждаят от регулярно „пускане на кръв“. След отношения с представителите на този знак, в душата нищо не остава, тя прилича на изпепелена пустиня.