Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби

Туризъм според зодиятаДнес все повече хора се обръщат към астролог за препоръка, как да постигнат успех, искат да разберат за своите силни и слаби страни, а често и за определяне на личния избор. Когато решите да пътувате, обикновено си задавате въпроси: на къде е най-добре да се отправя, за да си почина добре, къде ще ми хареса, а къде няма да се чувствам комфортно? А може би трябва да сменя местожителството си с друг град или друга страна? Ако се вгледате в душата си, ако се доверите на своите желания, а също и ако отчетете съветите на астролог, то може да намерите отговор на всеки въпрос, а също и да направите избор в кое направление да поемете. Разбира се, че може да посетите много страни, да живеете в различни градове и държави и накрая, по метода „проба - грешка“ да намерите „своето“ направление, а най-добре е значително да опростите своето търсене с помощта на астрологията.

Прочетете статията и смело тръгвайте в отпуска!
Често се случва така, че в една страна ви е много комфортно, щастието, буквално, не ви оставя, а в друга се появяваТуризъм според зодията усещане, че не сте във „свои води“. Или в един град живеете добре и всичко ви се получава, а в друг – обратно, дори с времето не ви напуска чувството за дискомфорт и тревога. И как да си обясните тези усещания? Защо се случва така? Наистина, всички хора са различни със своите характери и темперамент, навици и желания. И е доста трудно да предвидите на къде да тръгнете да пътувате или къде да се установите да живеете. Всеки човек има своите особености, които са обусловени от зодиакалния му знак и има идеално място за почивка, което ще му подари не само щастие, но и ще му донесе и успех. В коя страна е възможно да реализирате своя потенциал, по най-добрия начин, е възможно да определите с помощта на наталната карта, която да бъде изготвена от астролог. Но ако нямате възможност да се консултирате с астролог? Тогава е възможно да се възползвате от общите препоръки на астролозите, които показват възможните дестинации, които са най-подходящи за съответните зодиакални знаци.

Овен
Туризма при ОвенЗа целеустремените и енергични Овни, най-подходящи са Германия и Египет, възможно и Китай. Може добре да прекарате времето си в Австрия или Италия. Почивката на Овните трябва да бъде активна, а мястото наситено със събития и ярки впечатления. Такова място може да се окажат Малдивите. Местности, подходящи за Овните са пустините и степите. Местните жители се занимават с овцевъдство, обработка на метали, изработване на оръжие или често воюват. Характерът им е смел, речта рязка, отривиста. В герба и флага има воински символи и червен цвят. Града, подходящ за Овните е построен от дошли нови жители, „на гола поляна“, застрояването е хаотично или улиците са прави, от край до край, и къщите са построени една до друга, под права линия.
Страните са: Германия, Дания, Палестина, Кавказ.
Градове: Берлин, Ню-Йорк.
Пътешествията на Овните: Овните не се страхуват от непознати места и не страхуват да пътуват сами, важно е умът им да е зает с интересни Туризма при Овензадачи. С тях често се случват приключения и са радостни да се проявят там, където присъства скорост, физическо натоварване, хазартност. На Овните също им харесват пътуванията, които са изпълнени с общуване със съмишленици, да му носят нови творчески идеи или мисли за развитие на личните дела. Семейните Овни прекарват отпуската си с децата едва когато те поотраснат, защото не им достига търпението за тях, когато са мънички.


Teлец
Туризма при ТелецСдържаните Телци ще се чувстват прекрасно в Англия, Швейцария и на Хаваите. Ако никога не сте били на остров Пасха, вие трябва да посетите този кът на планетата. Местността е плодородна и е по вкуса на Телците. Местните се стремят да спестяват и обичат да живеят на земята, близо до природата. Сградите са нискоетажни, жителите отдават предпочитание на вилите.
Страни: Украйна, Източна Швейцария, Кипър, България.
Градове: Москва, Цюрих, Истанбул, Дъблин.
Пътешествията на Телците: За Телците голямо значение има плана за пътуване и разбира се мястото да е с Туризма при Телецудобства, отлична кухня и богата природа. Ето затова, не трябва да пътувате спонтанно, а планирано! Телците обичат да приемат образа на богати прахосници, но понякога те стават безгрижни „дяволчета“, почивайки си от ролята на водач на семейството. Телците се стараят да избягват постоянното пребиваване в големи компании, но с удоволствие си почиват с цялото семейство, отделяйки внимание върху възпитанието на децата. По време на почивката си те обичат да посещават художествени музеи и изложби.


Близнаци
Туризма при БлизнациНа авантюристичната натура на Близнаците, близки по дух ще бъдат Америка, Швеция и Испания. Прекрасни места за почивка със семейството или самостоятелно могат да бъдат и Чили, Венецуела и Австралия. Природата, подходяща за Близнаците е високо разположена, там има много пътища. Жителите са много подвижни и пътуват с компактни видове транспорт: велосипеди, мотоциклети, малки автомобили. Градовете често са разделени на две от река или са образувани от сливането на две или повече населени места, махали. Тези места се славят с учебни заведения, писатели, учени.
Страни:
Гърция, САЩ, Белгия, Румъния, Сърбия.
Градове:
Кордоба, Мелбърн, Сан-Франциско, Лондон.
Пътешествията на Близнаците:
Пътешествията за Близнаците са начин за придобиване на нови знания, нови впечатления и нови запознанства. Още месец преди пътуването Туризма при Близнаците започват да събират информация за страната и да учат нейния език. Близнаците обичат да ходят много, да фотографират, да общуват с местните и да пътуват в големи компании. А след пристигането си да споделят своите впечатления от отпуската и да обсъждат пътуването си с приятели и роднини. Семейните Близнаци е най-добре да пътешестват с децата си, когато те вече са над 12 години – това е полезно за интелектуалното развитие на подрастващите и е интересно за самите Близнаци.

 


Paк
Туризма при РакРаците смело могат да изберат Индия, Турция или Япония. Идеалният избор за постоянно жителство или прекарване на отпуската могат да се окажат Мексико и Канада. Макар, че е възможно, на Раците да им се хареса значително по-екзотично място, каквото са Сейшелските острови. Местността е плодородна, богата на вода. Жителите са консервативни, почитат древните традиции, често са заети със селскостопански труд. Постройките са нискоетажни, има много храмове и старинни постройки, развалини и могили. На такива места често правят разкопки, търсят скелети.
Страни:
Индия, Непал, Африка, Холандия, Шотландия, Нова Зеландия.
Градове:
Амстердам, Генуа, Милано, Истанбул, Киев.
Пътешествията за Раците:
Раците разглеждат пътешествията, на първо място, като почивка от бита. По-вероятно е представителите на този знак, пред активните и шумниТуризма при Рак пътувания с големи компании да предпочетат уединяването с близки сред природата, а също и посещаването на места, които са изпълнени с древни традиции са родоначалници на световни религии. За почивката си този знак по-скоро избира място недалеч от водоем. Има мнение, че Раците са прикрити и обичат да си седят у дома, но истината е, че те са по-непредсказуеми отколкото можем да си представим. Понякога на тях им нужна подготовка преди заминаването, а понякога просто грабват сака и се втурват. Те обичат да почиват с цялото семейство, с децата, но по-често тръгват да пътуват самостоятелно и се връщат по-спокойни и обновени. Раците могат да си почиват в голяма компания, само ако се доверяват на обкръжението.


Лъв
Туризма при ЛъвСъсредоточени и инициативни Лъвовете трябва да се радват на Испания, Франция, Чехия и Румъния. А най-доброто място за романтично пътешествие, вероятно, ще бъде удивителната и древна страна Шри-Ланка. Местността е богата на скъпоценни метали и камъни. Жителите са горди от себе си, обичат веселията, блясъка и разкоша. За Лъвовете не е от значение дали е столицата, културен център или седалище на управители, те търсят други признаци за градовете, които посещават. Трябва да има великолепни дворци и паркове, с впечатляващи по размерите си паметници, много места за развлечение и почивка, в това число и елитни, за много богатите хора.
Страни:
Франция, Италия, Чехия, Древна Персия.
Градове:
Дамаск, Чикаго, Филаделфия, Равена, Рим, Париж, Холивуд, Бомбай, Москва, Одеса.
Пътешествията за Лъвовете:
Пътешествието ще е успешно, ако представителите на този огнен знак са успели да попаднат на карнавал, корида, парад или място на Туризма при Лъвисторическо сражения, където страната демонстрира своята красота, сила и мъжество. Когато Лъвовете са в отпуск се стремят да получат максимум удоволствия и правят всичко, за да се почувстват свободни и привлекателни личности, около които се върти света. Семейните Лъвове са инициативни в подготовката на почивката и не са против да я прекарат заедно с децата, но при условие, че няма да пречат на възрастните.

 

 


Дeвa
Туризма при ДеваНа миролюбивите и спокойни Деви им е нужно да се заредят с приказната атмосфера на Индонезия, Мароко и Тунис. Ако на Девите им е необходимо да сменят обстановката, то нека разгледат Норвегия, Естония или Ирландия. Природата е плодородна и богата на изкопаеми. Жителите са много делови, но не са тщеславни. Тук има много селско-стопански и промишлени предприятия, медицински учреждения, развита е сферата на обслужването. Местата се славят с професионалисти от висок клас, лекари, занаятчии. За сградите е характерно, че са разделени в множество микрорайони.
Страни:
Бразилия, Крит, Хърватия, Гърция, Швейцария, Турция, Япония, Германия.
Градове:
Рига, Страсбург, Берлин, Бостън.
Пътешествията на Девите:
Девите обичат а бъдат полезни, затова в младостта си те често избират доброволни мисии/бригади зад граница, които им даватТуризма при Дева възможност да пътешестват и да участват в природозащитни проекти. Почиващите си Деви трудно могат да бъдат отличени от местното население. Родените под този зодиакален знак подсъзнателно проникват в националната идентичност на страната и започват да копират създадения там начин на живот. Ако придобитите традиции са по душа на Девите, те, връщайки се от отпуска, ще ги продължат и в дома си.

 

Beзни
Туризма при ВезниЗа Везните е присъщо изяществото, стилът и уравновесеността. Най-ярката представителка, страна, подходяща за този знак е „страната на истинските лейди и джентълмени“ Англия. Обстановката е красива благодарение не само на природата, но и на хората. Жителите обичат изкуствата и естетиката в ежедневието, техните маниери и начинът им на изразяване са сдържани. В градовете има много и добре поддържани градинки и паркове, красиви здания, изящни мостове, ажурни огради, скулптури.
Страни:
Китай, Япония, Аржентина, Бирма, Австрия, Хаваи, Египет, Англия.
Градове:
Франкфурт-на-Майн, Копенхаген, Виена, Антверпен, Йоханесбург, Санкт-Петербург.
Пътешествията на Везните:
На Везните им е добре в тези страни, където хората се радват на живота, усмихват се, пеят, танцуват. За да удовлетворят своите естетическиТуризма при Везни потребности, Везните избират за почивка места, които са богати на художествени музеи, театри и концертни зали. Този знак обича всичко от рано да е организирано и да изисква минимални усилия. Везните обичат спътниците, но предпочитание отдават на почивката със съпруг/а, мнението на които за тях е много важно. За везните са важни партньорските отношения. Те обичат да се радват на света заедно с любимия човек и при пътуванията се опитват да изградят чувството за красота на своите деца.

 

 

 


Cкopпиoн
Туризма при СкорпионСкорпионите, които са любителите на тръпката, ще постигнат душевно равновесие в атмосферата на Латвия, Унгария и Кипър. Астролозите препоръчват на Скорпионите също и страните: Афганистан и Иран. Природата е равна, има много блата, мръсна вода, подземни реки или богати подземни запаси от нефт, въглища, руди. Тук има заплаха за живота от радиация, отрови или престъпност. Местата са свързани с войната, смъртта и мистиката. Много погребани, място на скърби и опасни аномалии. В градовете има много банки, финансови и силови структури. Района се слави с богаташи и могъща власт.
Страни:
Алжир, Мароко, Германия, Сирия, Виетнам, Либия, Сицилия.
Градове:
Санкт-Петербург, Мюнхен, Вашингтон, Перм, Саратов.
Пътешествията за Скорпионите:
Скорпионите са професионални пътешественици. Те обичат да излизат от дома си и когато се връщат да бъдат съвършенно други хора. МотивитеТуризма при Скорпион за техните пътувания могат да бъдат както лични, така и служебни. Те жадуват за приключения. В нестандартни ситуации Скорпионите се чувстват пълноценни и се променят вътрешно, потапят се в мисли след преживяното, осмисляйки събитията, които са преживяли. Скорпионите, които лесно рискуват при самостоятелните си пътувания, когато почиват с децата си се стараят да ги предпазят напълно от екстремните увлечения.

 

 

Cтpeлeц
Туризма при СтрелецСтрелците с техните фантазии и страстен темперамент трябва да посетят Испания, Сицилия в Италия, полуостров Пелопонес, Гватемала и Саудитска Арабия. Идеално подхождат както за делови пътувания така и за почивка Япония и Италия. Обстановката (природата) трябва да е просторна, често далеч от основните места за струпване на хора. Може да бъде пристанищен град, с много пристигащи: преселници, туристи, проповедници и др. Да има много храмове или вузове.
Страни:
Австралия, Мадагаскар, Португалия, Испания, Франция.
Градове:
Багдад, Кьолн, Акапулко.
Пътешествията за Стрелците:
Стрелците не обичат да почиват на плажа и организираните екскурзии. На тях им харесва да покорят другата страна, влюбвайки се в нейнитеТуризма при Стрелец скулптури, традиция и кухня. За Стрелците е неблагоприятно да седят на едно място. Смята се, че имено този знак, повече от останалите, се стреми да пътешества, защото в самата негова символика е скрито желание за излизане зад пределите и границите. Представителите на този знак, избирайки страна за пътешествие е важно да се вслушват в себе си и в своите желания. Какво искат? Да ходят на ръце, да бъдат център на внимание или да живеят незабележимо, разтваряйки се в тълпата? В първия случай ще бъдат подходящи страните от Латинска Америка, а във втория – Полша. Пътувайки с децата, Стрелците ще ги глезят, стремейки се да им покажат най-доброто. Те обичат да пътешестват с компания и семейство, но заедно с това са много свободолюбиви и независими.

 

 


Кoзиpoг
Туризма при КозирогКозирозите са консервативни и страните, които са подходящи за тях са такива. За идеално пътешествие е Германия, южната й част. Местността е гориста, има много скали, камъни, пещери и подземни тунели, рудници, древни развалини. Климатът често е прохладен, а хората сурови и затворени. В града има крепости, подземни галерии, много кули и високи огради. Домовете са каменни, без архитектурни излишества, с дебели стени и неголеми прозорци.
Страни:
Корея, Афганистан, Албания, Исландия, Босна, Мексико, България, Тибет, Естония.
Градове:
Оксфорд, Варшава, Бостън, Брюксел, Монреал, Москва, Дрезден.
Пътешествията за Козирозите:
Планините очароват представителите на този знак. Но Козирозите не са романтици, те просто мечтаят да изглеждат такаТуризма при Козирог устойчиви, както и планините. За тях планината е символ на стабилност и постоянно изкачване към върха. Казват, че Козирозите набират, а не разпиляват силите си докато живеят, за разлика от другите знаци. След навършване на шестдесет години, когато много други вече нямат нито сили, нито желание да станат от дивана, Козирозите организират са своето семейство мини преходи в планината или почивка на езеро. Често, представителите на този знак, поемат цялата организация, за себе си и за неголяма компания, стараейки се да планират отпуската в детайли. Особено внимание обръщат на съотношението между цена и качество. Почивайки си с децата и своята половинка, Козирозите поемат голяма отговорност за тях. На Козирозите им е трудно да дадат свобода и самостоятелност по време на пътуването на близките си.

 


Boдoлeй
Туризма при ВодолейАстролозите смятат, че няма на световната карта друга страна, която да е така близка на силните и жизнени Водолеи, както Русия. Понякога, като подходящи за Водолеите страни се посочват още Бангладеш, Етиопия, Франция и Украйна. Природата трябва да е просторна, с изобилие на вода. Архитектурата да е своеобразна, със странни, смешни или много високи здания. Промишленността да е свързана с изготвяне на електроника, автомобили, самолети. Местата да се славят с изобретатели, революционери, гадатели, хора с необикновенни способности.
Страни:
Русия, Бразилия, Швеция, Етиопия, Финландия, Чили, Канада, Литва.
Градове:
Хамбург, Лос-Анджелис, Пиза, Залцбург, Стокхолм, Буенос-Айрес, Бремен.
Пътешествията на Водолеите:
На Водолеите практически на всякъде им е добре, защото те умеят да се приспособяват към всяка среда. РоденитеТуризма при Водолей под този знак усещат своята важност относно пребиваването си на този свят. На тях им е комфортно в благополучни страни с добър социален статус. Водолеите лесно могат да бъдат примамени да пътешестват с нещо нестандартно: необичайни места за почивка или начина на провеждането. Те лесно ще тръгнат с приятели на края на света, заради възможността да прославят себе си или страната си. Участие в регата и изкачване със знаме на Еверест, също ще намерят отзвук в душата на Водолеите. Семейните Водолеи е най-добре да пътешестват с децата си едва когато те поотраснат, защото представителите на този знак имат потребност да общуват с тях като с равни. Почивайки в компания, те са отлични генератори на идеи, но не обичат да поемат организационните въпроси.


Pиби
Туризма при РибиРибите живеят по свой, специален ритъм. Затова, на хората от този знак ще им допаднат страни като Египет, Португалия и Исландия. Под покровителството на Рибите също са областите Нормандия във Франция и Калабрия в Сицилия. Можете да посетите Антилските острови, Малта, Индия, Уругвай, Индонезия. Харесват местности, където има много езера, блата, реки, островните държави, градовете на брега на морето или на големи реки, градовете където има много светини, храмове, манастири, затвори. Където са скътани много тайни и мистика, има много аномалии и скрити истории. Места, които се прославя със светини, благотворителност, ясновидци. Да е развито корабостроенето, рибната и химическата промишленност. Още – закрити градове и градове-призраци, в които никой не живее.
Страни:
Малта, Португалия, Цейлон, Индонезия, Израел, Сингапур.
Градове:
Дъблин, Казабланка, Лисабон, Севиля, Санкт-Петербург.
Пътешествията за Рибите:
Почивката за този знак е възможността да се отпуснат, усамотят и да не се занимават с нищо определено. Рибите не обичат строгите графици и Туризма при Рибипланове. За тях е важно да се отърват от ежедневието. Представителите на този знак обичат да пътуват със семейството си. По време на почивката с децата те могат да пожертват всичко, за да изпълнят техните желание, което не винаги е от полза на децата. Но за Рибите не е присъща проявата на строгост. Пътешествайте правилно! Не забравяйте да си вземете колкото се може повече сувенири, те ще ви зареждат с положителна енергия и ще бъдат красиво напомняне за мястото, където е останала частичка от вашата душа.