Хороскоп март 2018 за СкорпионСкорпионите така дълго са чакали пролетта, че през март ще ликуват и ще се радват на топлото, като деца на нова играчка. Вие ще бъдете истински щастливи в любовната и в работната сфера. Хороскопът за март 2018 година Скорпионите предсказват взаимни чувства с човек, с когото отдавна са се запознали. Само не стройте илюзии, а живейте в реалността. Тогава животът ще ви се стори още по-прекрасен, отколкото пролетната природа.
Скорпионите с нетърпение са чакали пролетта, затова ще посрещнат март с широка усмивка и много оптимизъм. Надеждите за по-добро непременно ще се оправдаят, според хороскопът за март 2018 година. Важното е да не витаете в облаците, а да гледате на живота реалистично. Това особено се отнася за жените Скорпиони.

Представителките на този знак ще мислят не само за любов, а и за устройване на личния си живот. Затова, през март 2018 година, могат да изпуснат шансовете си за кариерно израстване и финансови доходи. Жълтото Куче съветва да пораснете и да станете по-благоразумни. Иначе, Скорпионите ще загубят не само вярата в собствените си сили, но и ще отблъснат от себе си приятните хора. Не се затваряйте в себе си през март, тогава светът ще ви се стори по-цветен и добродушен. Защото ние получаваме като отговор това, което сами даваме. Хороскопът съветва Скорпионите да добавят хумор и радост дори и в най-студените пролетни дни.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Скорпионите повече любов и по-малко разочарования. Разбира се, много ще зависи от вашето поведение, затова станете романтични и нежни през тази пролет. Не е желателно да се връщате към миналото, още повече към предишните си любовници. Скорпионите ще привлекат в своя живот нова любов само тогава, когато се разделят със старите си увлечения. През март 2018 година вие сте длъжни сами да се програмирате за среща със съдбата. Скорпионите привличат към себе си като магнити, затова няма да останат без любим човек.
Месецът е подходящ да тръгнете на фитнес, танци или да се заемете с духовни практики. Ако имате талант за кулинария или някакво творчество, то смело ги реализирайте. Богатата фантазия и развитата интуиция ще помогнат на Скорпионите, през март, да станат още по-мъдри, привлекателни и най-важното – целеустремени. Предопределено ви е да израснете, което ви дава шансове за грандиозен успех.
Хороскопът за март 2018 година обещава на Скорпионите срещи с хора, с които ще им бъде спокойно и комфортно да общуват. Между другото, с вас никога не може да се скучае. Скорпионите, по натура са авантюристи и оптимисти, които не са лишени от чувство за хумор и ярък темперамент. Във финансовата сфера, през март 2018 година очаквайте крупни промени към по-добро. Всички идеи ще се осъществят удачно в проекти, а те на свой ред ще ви доведат до материално благополучие. Даже хобитата могат да станат доходни, ако се заемете с тях сериозно и вложите начален капитал. Важно е Скорпионите да не се оставят да ги обхване мързел и апатия. Всички други проблеми са ви „по мярка“.
Хороскопът за март 2018 година е приготвил изненади в семейния живот на Скорпионите. Вас ви очаква незабравимо пътешествие, което ще ви помогне да разберете много нови неща и пълноценно да си починете. Но, а ако Скорпионите през март не могат да си вземат отпуска, то може и през почивните дни да си изкарат приятно времето. Сред природата вие ще се насладите не само на пролетното време, но и ще се изпълните с позитивна енергия. Жълтото Куче съветва влюбените двойки да узаконят отношенията си през март 2018 година. А за укрепване на здравето, никой още не е измислил нещо по-добро от спорта, чистия въздух и водните процедури.
Здравен хороскоп
Хороскопът за март 2018 година препоръчва на Скорпионите да се хранят под режим, да запазват спокойствие в трудните ситуации и да укротят емоциите си. Разбира се, на импулсивните Скорпиони ще им бъде трудно да направят всичко това, но ще успеят. Ако сами разбирате, че нервите ви са се разклатили, не гълтайте транквиланти, а посетете опитен психотерапевт. През март 2018 година за вас ще бъдат ефективни билковите отвари, общуването с позитивни хора и добрият сън.
Желателно е да се запишете на преглед при стоматолог и сериозно да се заемете със зъбите. Дори и Скорпионите, през март 2018 година, да се чувстват превъзходно, то няма да им пречи да преминат медицински изследвания. Важно е да не си помисляте да се лекувате сами или да слушате съветници от интернет. Страстните Скорпиони трябва да бъдат внимателни в интимната сфера, за да не хванат неприятна болест. Помнете, че безразсъдството си ще се наложи да плащате. Здравният хороскоп за март 2018 година предсказва на Скорпионите проблеми с алергии. А към какво? Ще разберете, когато направите необходимите изследвания при лекар-специалист. За себе си, също, могат да напомнят стари болежки, затова спазвайте мерките за профилактика. Ако през март пропуснете нещо в здравословен план, ще се наложи дълго и изнурително да се лекувате.
Ако Скорпионите са безхаберни към здравето си, за награда ще получат куп болести. Между другото, и усложненията няма да ви накарат дълго да чакате. През март 2018 година хороскопът препоръчва да не оставяте нещо „за утре“, защото може да е прекалено късно. Отпускайте се, почивайте и се радвайте на моментите, които щедро ви дарява съдбата. Не чакайте на готово, а творете живота си със собствените си ръце.
Кариерен и финансов хороскоп
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година обещава на Скорпионите достойни доходи, ако не мързелуват и не се надяват на другите. Естествено, чувал с пари никой няма да ви донесе на готово, затова, както е и в приказките, трябва упорито да работите. Скорпионите имат много способности и не трябва да ги задържат в себе си. През март 2018 година пред вас ще се открият нови, перспективни хоризонти. Няма да ви се наложи да преживявате от заплата до заплата. В краен случай помислете за нова месторабота. Само преди това премислете и планирайте всичко, до най-дребните детайли.
Хороскопът за март 2018 година е приготвил интересна допълнителна работа за Скорпионите, които не искат да седят в офиса от сутрин до вечер. Вие винаги ще намерите онова, което ще ви носи не само финансови дивиденти, но и морално удовлетворение. Само бъдете внимателни и не пренебрегвайте дори дребната работа. Ако искате да се чувствате материално независими, то през март 2018 година може да започнете свой бизнес. Учете се, повишавайте професионализма си и се запознавайте с нови хора. Всичко това ще ви донесе огромна полза и ще ви позволи да постигнете желаните резултати.
Кариерният и финансов хороскоп за март 2018 година не съветва Скорпионите да отпътуват зад граница в търсене на „големите“ пари. Такива кардинални промени не винаги са за добро, затова помислете по-добре за близките си хора и за душевния си комфорт. Съдбата, разбира се, ще ви направи подаръци през март 2018 година, но разчитайте повече на себе си. В края на месеца Скорпионите ще получат достойна премия и похвала от началството за успешен проект.
В службата на Скорпионите могат да спуснат задължения, които да са и желани, и трудно изпълними. Но, ако вие сте се насочили към кариерно израстване, не пренебрегвайте нищо. Колкото повече задължения получите през март 2018 година, толкова по-уверени ще се чувствате. Всички трудности ще ви се струват преодолими, когато до вас стоят надеждни колеги и любим човек. По Пълнолуние (2 и 31 март) не трябва да сключвате сделки и да влагате пари в големи начинания. По Новолуние (17 март) Скорпионите трябва да се пазят от авантюри и машинации. Всичко това може да доведе до сериозни проблеми и загуби.
Любовен хороскоп
Кой би си помислил, че на Скорпионите ще им бъде трудно да си намерят „втора половинка“?! През март 2018 година всичко ще се случи именно така. В любовта ще бъдат щастливи само тези, които вървят бързо към нея. Струва ви се, че Скорпионите са едни такива, милички, симпатични и привличащи, а ето, че съдбата не ги глези в личния им живот. Любовният хороскоп за март 2018 година предсказва за Скорпионите истински „бумеранг“, който неотменно ще се връща към тях. Ако вие сте оставили някого в началото на годината, то и на вас ще ви се върне всичко, в същия вариант. Разбира се, не трябва да се отчайвате и да се хвърляте в обятията на първия срещнат. Най-добре е да се вгледате в тези, които отдавна са приятели с вас и разбират нюансите на „скорпионската душа“. Сред тях може да се окаже този/тази, с когото, реално, да вървите по един път.
Скорпионите трябва по всякакъв начин да прогонят от себе си меланхолията и депресията. През март 2018 година се заемете с духовното си развитие и често посещавайте местата, където ще можете да се разсеете от мрачните си мисли. Още повече, че вие отдавна искате да се заемете с йога и медитация. Какво пък, пролетта е много подходящо време за нововъведения. Любовният хороскоп за март 2018 година препоръчва на Скорпионите да оправят отношенията с близките си роднини. Не ги обвинявайте за това, че твърде натрапчиво участват в събитията в личния ви живот. Възможно е те също да искат да ви видят щастливи семейни хора, които да се грижат за собствените си деца.
Ако Скорпионите вече са влюбени, то трябва, без съмнение, да поведат избраника/цата към олтара. Не се страхувайте от нищо през март 2018 година, ако чувствата един към друг са искрени и взаимни. Изобщо, Скорпионите не могат да бъдат сами. На тях, през пролетта, ще им се приискат нови емоции, ярки чувства и признания. Любовният хороскоп за март 2018 година е приготвил за Скорпионите тягостна раздяла с човека, с когото дълго са били заедно, но не са направили крачка към узаконяване на връзката. При семейните Скорпиони обратно, всичко ще се случи по най-добрия начин. Отношенията със съпруга/та ще станат още по-устойчиви и нежни. През март 2018 година вие не забравяйте да организирате на любимия човек вечеря на срещи, да го/я изведете на театър или да му/й подарите нещо красиво.