Хороскоп януари 2020 за РакГледай в youtubeДошло е време да събирате плодовете на своя труд. Съдбата ще ви окаже подкрепа във всички начинания. Възползвайте се от това, не мързелувайте, не бездействайте. Вие ще получите това, към което се стремите, но трябва да бъдете активни. Ако искате да встъпите в отношения, не си стойте у дома. Ако ви е нужна нова работа, започнете да търсите свободните длъжности, звънете на работодателите.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Раците спокоен месец. В службата ще имате малко задачи, нищо няма да ви пречи да се заемете със съставянето на големи планове. Отделете важното от второстепенното. Много ще успеят да разберат своето предназначение. Намерете време за общуване с близките, с които по-рано ви е било трудно да разговаряте, защото сте били нервни. Астрологичната прогноза за януари 2020 година обещава, че вие най-накрая ще успеете да „заровите томахавката“ и да осъзнаете причините за „войната“.
В сферата на обучението ще ви се удава всичко, което е свързано с изкуство. Жените Раци ще бъдат привлечени от красивото, ще се заемат с рисуване и ръкоделие. Тези занимания ще им подарят вътрешно усещане на равновесие и баланс. Периодът е добър за енергийно изчистване. По тези въпроси, партньори може да ви станат представители на знаците Водолей или Риби.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Рак
Хороскопът за януари обещава на Раците щедри подаръци от звездите. Прилагайки минимум усилия ще успеете да изглеждате зашеметяващо. Всички наоколо ще се интересуват от вас, ще се стремят да ви опознаят по-добре. Гответе се за запознанства и флиртове на най-неочаквани места: в автобуса, метрото, на спирката …
Семейните Раци ще се отпуснат в компанията на партньора/ката. Половинката ще ви заобиколи с внимание и грижи, за които отдавна сте си мечтали. Капризите ви ще се изпълняват на минутата.
Настроението ви ще бъде на висота. Възползвайте се от подаръка, който планетите са ви приготвили, но не прекалявайте, не оказвайте натиск върху избраника/цата. Хороскопът за януари 2020 година съветва Раците, в сърдечните дела да действат като на работа, инициативно и напористо, но все пак с мярка.
Месецът няма да бъде безоблачен, гответе се за неголяма криза. Любимия/любимата ще се покажат взискателни, заради което, чувствата ви към този човек могат да се променят. Но до точка в тази любовна история ще се стигне, само, ако Раците се срещат с представители на огнените знаци, Скорпион или Козирог.
Кариерен и финансов хороскоп за януари 2020 година за Рак
Хороскопът за януари предвижда за Раците много работа, свързана с оформянето на документи, веднага след края на празниците. В началото, обемът на възложените отговорности ще ви се стори прекалено голям, но ще бъде по силите ви, затова не се паникьосвайте. Ако са възникнали въпроси относно изпълнението на някои поръчки, не се стеснявайте да се посъветвате със специалист в тази област.
Постигането на поставените цели ще бъде по-лесно, отколкото ви се струва в началото. Планетите са в конфигурация, която показва, че нищо няма да ви попречи. Раците ще се окажат на „върха на планината“ още в края на месеца. Проявете сила на волята, упоритост и настойчивост. Не е време да се отпускате, дори да усещате енергиен спад. Не трябва да действате лекомислено, това съдбата няма да ви прости.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Раците, че през целия месец няма да им се наложи да се сблъскват с дефицит на инициативност и напористост. Важно е, правилно да се мотивират.
В деня на новолунието се очаква прилив на жизнени сили. Побързайте да използвате получената енергия на практика. Покажете на околните своите таланти. Излезте от зоната си на комфорт, време е да бъдете в центъра на вниманието. Новолунието ще зареди Раците с ентусиазъм, за сметка на който, те смело ще се захващат със задачи с различна трудност, дори и да става дума за дейности, при които по-рано са претърпявали неуспех. Звездите са на ваша страна, време е да завършите тези проекти, над които дълго сте работили, отдавайки им много сили.
В началото на януари, мъжете Раци, в службата, ще успеят да укрепят собствените си позиции и да станат авторитет за колегите. С трудните задачи ще се справяте бързо, заради което, към вас ще се обръщат като към истински майстори в занаята. Началникът, заради това, ще реши да ви увеличи заплатата, като разбира се, чувствително повече пари ще започнете да получавате чак през пролетта.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Рак
В началото на месеца, Раците ще усетят прилив на енергия. Те ще станат активни, бодри, ентусиазмът ще им стига за завършване на проектите, независимо от това, с какви физически натоварвания са свързани.
Хороскопът за януари препоръчва на Раците, в средата на месеца да се заемат с преобразяване. Коригирайте хранителния си рацион, посетете козметик, запишете се на танци или на фитнес. Съсредоточете се върху процедури, които ще ви позволят да изглеждате перфектно. Не трябва да пренебрегвате и народните средства, особено тези, които ще подобрят състоянието на косата ви. Нанасяйте маски на основата на кисело-млечни продукти. Ползата от тях ще забележите бързо.
Гответе се за отслабване на защитните сили на организма. Избягвайте обществените места, по-рядко ползвайте обществения транспорт. Ако усетите умора, веднага отидете на лекар, като не пренебрегвате и нетрадиционната медицина.