Хороскоп април 2020 за Риби Гледай в youtube  Рибите ще станат харизматични и ще привличат околните, но ще се стремят към уединение. Ще се чувстват неуютно в големите компании. Времето изкарано по този начин ще бъде за тях прекалено уморително. Но избягвайки хората, Рибите се лишават от възможността да оправят личния си живот, да си намерят любящ партньор/любяща партньорка.
В службата също ще ви бъде трудно да сте сами. Надделейте над себе си и се фокусирайте върху колективната работа, а не върху индивидуалната. Рибите ще решат да използват цялата си вътрешна енергия за проекти, свързани с професионалната дейност. Оказвайки се под транзитно влияние, вие ще осъзнаете, че е дошло време за големи промени в живота ви. Това, което е било важно преди, ще стане неактуално. Ще ви се наложи да си поставите нови задачи. Ще бъдете принудени да се откажете от обичайните си занимания, да мислите гъвкаво и позитивно.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Риби
Хороскопът за април 2020 обещава както неприятни, така и цветни моменти в личния живот. Отношенията с противоположния пол ще станат по-добри, ако вие сами се „превъзпитате“. Стъпете на „правия път“, не се обръщайте и не променяйте посоката.
Рибите трябва да бъдат искрени и предани с човека, към когото изпитват чувства. Не се надявайте, че трудните ситуации ще се оправят сами. Предстои ви нелек път за установяване и укрепване на любовните отношения. Не е изключено да се наложи да се грижите за възрастни роднини, живеещи в друг град. Ако се наложи да отпътувате, не се замисляйте.
Астрологичната прогноза за април 2020 година обещава на влюбените Риби чудесен месец. Нежният поглед на избраника/избраницата ще ви вдъхнови за ярки действия и предложения. Не се скъпете на комплименти и подаръци, бъдете романтични и сърдечни. Помнете, че ревността изгаря и най-здравите мостове. А бурните и неуправляеми емоции дръжте с „железни ръкавици“.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Риби
Ще успеете да свършите много задачи, но до най-изгодните проекти ще ви бъде трудно да се доберете. В суматохата на работния процес може да се разсеете по нещо незначително и нерентабилно. Планирайте разумно харчовете си, за да не навредят на бюджета ви.
Хороскопът за април 2020 година предсказва на Рибите проблеми със законодателните органи. Но това в случай, че се държите лекомислено. Движете се в ново направление, не се оглеждайте за старите проекти. В средата на месеца, за себе си, ще напомнят проблеми с бизнеса. Ако вече имате приходи, трябва да плащате изцяло данъците си.
Добре ще вървят делата при тези, които се занимават с търговия или превози. Тук дейността може да бъде преустановена само, защото не сте платили цялата сума за стоката. Обърнете се веднага към съответната служба. По-добре се откажете от сътрудничество, предложено от чуждестранни партньори. Едва ли ще успеете да завоювате пазара със стоките, за които е станало дума по време на преговорите.
Материалната ситуация при Рибите няма да бъде особено благополучна. Проблемите ще дойдат от страна, от която изобщо не сте очаквали. Не малко средства ще отидат за семейството и децата, затова от рано отделете тези разходи. Голяма част от времето ще ви се наложи да прекарате в службата. И не си и помисляйте да напуснете, дори, ако през април ви платят по-малко, отколкото сте очаквали.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Риби
Ако през април Рибите се заемат със самолечение, то никакъв лекар, след това, няма да успее да възстанови разклатеното им здраве. Бъдете отговорни, дръжте се сериозно по отношение на своя организъм.
Хороскопът за април съветва Рибите да укрепват имунитета и си направят ваксина против грип. Отказът от ваксиниране е неуместен, особено, ако вие често се простудявате и не можете да минете без болнични веднъж на половин година. Закалявайте се, пийте витамини и непременно си направете изследвания. Ако имате хронични заболявания, консултирайте се с лекар и започнете ефективно лечение.
През април трябва да се откажете от вредните си навици. Рибите ги „влече“ прекалено както към спиртните напитки, така и към изобилната храна. Помнете, ако не „стъпите“ на здравословния път, основателно ще подкопаете физическото си състояние. А и нервната система ще се обади. Жените трябва да отидат на преглед при гинеколог.