Хороскоп август 2020 за ЛъвГледай в youtube Хороскопът за август 2020 година показва, че представителите на знака Лъв, както никога, ще чувстват необходимост да контролират ситуацията. Не трябва да се противопоставят на това си желание.
Астрологичната прогноза за август 2020 година не съветва да си пилеете времето напразно. Заемете се с изглаждането на спорните моменти, които отдавна предизвикват безпокойство у вас. Не отлагайте реализирането на големите проекти, част от които ще ви донесат по-добри плодове, отколкото сте мислили. Всички дела, започнати сега, ще изиграят ключова роля в бъдеще и ще се отразят на вашето материално положение.
Началото на месеца ще се окаже динамично, свързано с много енергия. Тя ще се окаже дори революционна.

Творческият ви потенциал няма да пострада, но не бързайте да се радвате на това, защото в емоцията на творческото вдъхновение може да направите много грешки, неприятно да изненадате околните със своята импулсивност, непоследователност и нежеланието си да следвате общоприетите норми и закони. В средата на месеца проявете максимална отговорност и бъдете съсредоточени на пътя. Хороскопът за август 2020 година предупреждава Лъвовете за висок риск от възникване на аварии.
В междуличностните отношения не всичко ще бъде спокойно. Това се отнася и за семейните, и за колегиалните, и за приятелските отношения. Ще успеете да възстановите важните контакти едва в края на месеца. Не изпускайте този шанс, за да започнете новия месец добре. Сега от вас се изисква смелост, готовност да рискувате, да се обновявате, да демонстрирате висока производителност на труда. Всичко това ще ви помогне да укрепите финансовото си положение.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Лъв
Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Лъвовете да бъдат издръжливи и да се въоръжат с търпение. Ще ви се наложи дълго да заемате такава позиция, но съществуват неудобства, свързани с това. Действайте спокойно, старайте се на време да идентифицирате дребните, но неприятни грешки. Отстранявайте ги веднага, не го отлагайте за след това.
Хората ще забележат вашата самоувереност, това ще ги „подкупи“. Благодарение на това, при възникващите спорове дори няма да ви се наложи да търсите силни аргументи. Всеки конфликт ще се решава бързо, във ваша полза.
Очаквайте стопляне на отношенията с чуждестранните си партньори. Най-накрая ще получите възможност за успешна командировка, да проведете делови преговори, основани на конструктивен диалог.
Нервите ви може да се „опънат“, заради проверяващи инстанции или сделки, което ще бъде свързано с юридически затруднения. Постарайте се по-малко да се ядосвате. С настъпването на есента всичко ще се оправи. Е, разбира се, че на мястото на старите, отстранени проблеми, ще дойдат нови. Но няма да смисъл сега да мислите за това, най-добре е да се съсредоточите върху текущите си дела.
Краят на месеца ще ви донесе прилична сума пари, интересни предложения от колегите или от началника. Това ще се отрази добре на материалното положение на представителите на този огнен знак.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Лъв
Не очаквайте големи успехи в сърдечните дела. Единствено ще се радвате на подобрените отношения с членовете на семейството. Ако от доста време сте в конфликт, очаквайте облекчение. От време на време, на хоризонта, отново ще се появяват поводи за разправии, но през август те ще бъдат значително по-малко.
Влюбените, преживяващи неприятни времена, ще решат да проведат сериозен разговор в търсене на съвместен компромис по редица спорни въпроси.
Хороскопът за август 2020 година предупреждава жените Лъвици за възможна среща с „призрак“ от миналото. Гответе се за среща с човек, към когото сте били неравнодушни. Но е добре само свободните дами да предприемат някакви действия за сближаване с тази личност.
Ако сте сами, тръгнете на пътешествие и бъдете готови да се окажете във водовъртеж от страсти. Не е изключено да започнете курортен роман, който да сложи началото на сериозни отношения. Но и някои семейни Лъвове ще се оставят на съблазънта да изпитат нови, ярки емоции. Те, преди да рискуват да се хвърлят в интригата, трябва да помислят за възможните последствия.
Няма да им се наложи да скучаят и на тези, които са принудени да прекарват голяма част от времето си в службата. Очакват ви нови впечатления, предизвикани от флирт с колега. Отношенията могат да прераснат в нещо по-голямо.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Лъв
Краят на лятото ще подари на Лъвовете много енергия. Но дори това няма да ги защити от нервното напрежение, с което ще им се наложи да се борят с помощта на проверени методи за релаксация. Контролирайте емоциите си в службата. У дома си правете вани с ароматни масла, инхалации и билкови отвари. Не стойте на едно място, заемете се със спорт или често се разхождайте на чист въздух.