Хороскоп Риби октомври 2020Гледай в youtube Според хороскопа за октомври 2020 година, в средата на есента, няма да ви се наложи да се ядосвате, заради финансовата си стабилност. В социалната сфера също всичко ще бъде добре, благодарение на вашия вроден магнетизъм. Ползвайки се от това, внимавайте да не преигравате, защото на някои ще се сторите привлекателни, а на други – натрапчиви.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година препоръчва да отделяте повече сили на търсенето на нови методи за самоизразяване. Средата на месеца ще бъде отличен период за духовни практики и работа над усъвършенстването на вътрешното ви „Аз“.
В края на месеца трябва да се отървете от „розовите очила“ и мечтите, независимо колко са примамливи. Не се водете по собствените си капризи и променящите се емоции, доверете се на разума си и се вслушвайте в неговия глас.

Служебен и финансов хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Рибите, че средата на есента ще бъде наситена с различни събития, които са свързани с трансформация на партньорските връзки и духовни промени. Това, непременно, ще се отрази на отношението ви към собствените ви задължения и перспективите за кариерно израстване. Ниският енергиен потенциал ще усложни всичко. На този фон ще почувствате общо неразположение, ще се сблъскате с признаци на депресия.
Сега е важно бързо да се настроите за новите обстоятелства и жизненото темпо. Ако не го направите, рискувате да влезете в конфликти с бизнес партньорите, с началника, с подчинените и с колегите. Вероятностите да бъдете въвлечени в такива неприятни ситуации са много големи в средата на месеца, когато ще ви напрягат и най-дребните забележки от страна на колегите и началника.
Въоръжете се с търпение. Към края на месеца ще разберете, че грандиозните промени, свидетели на които сте станали, са се случили за добро, дори, ако изначално сте ги характеризирали еднозначно – като негативни. Според хороскопа за октомври 2020 година, Рибите ще открият за себе си нови възможности за самореализация. Допълнителен плюс ще бъдат откритите нови методи за решаване на проблемите, свързани с проверяващите органи, в това число и данъчните.
Ще сложите край на проточилите се съдебни дела. Ще настъпи благоприятен период, когато при вас ще се появи повече свободно време за творческа работа и за реализирането на интересни идеи. Ако за това не ви достига вдъхновението, не се отказвайте от командировките. Смяната на обстановката ще ви бъде от полза.
Любовен хороскоп 
Хороскопът за октомври предупреждава Рибите, че в средата на есента ще станат прекалено сантиментални. Под влияние на планетите, вие ще успеете да поработите упорито над развитието на романтичните отношения, но едновременно с това, ще усещате дискомфорт, свързан с нестабилното ви либидо. Ако не сте в състояние решително да се справяте с проблемите, които възникват в сърдечната сфера, прибегнете до друга тактика, настройте се за романтика. Хармонизирането на отношенията може да стане и чрез откровени разговори. Споделяйте с половинката си мислите, които ви безпокоят и изслушвайте любимия/любимата. Искреността ще постави моста към сближаване и за борба с напрежението.
От време на време прекалената емоционалност ще ви пречи при изразяването на чувствата, а също и ненавременно избухналото вътрешно желание напълно да контролирате партньора/ката, да демонстрирате на околните, че ви принадлежи изцяло.
Самотните Риби могат да ликуват, защото по-голямата част от месеца ще бъде благоприятна за срещи с нови хора, сред които ще срещнете този/тази, с които реално ще изградите устойчиви отношения. Но не бързайте с предложението за брак, дори и да чувствате, че сте открили правилния човек. Може да съжалявате за това си решение, опознавайки по-добре възлюбения/възлюбената.
Здравен хороскоп
По-малко си стойте у дома. Независимо от времето – излизайте често сред природата, повече ходете пеша. Добре е да си създадете навик да се занимавате със спорт на открито. Особено удобно, това, ще бъде за тези, които живеят в къща или имат голям балкон. Ще се учудите, колко много чистият въздух подобрява настроението и ви помага да се преборите с безсънието и мигрената. За да предпазите нервната си система е желателно да ограничите общуването с неприятни хора, сред които могат да се окажат и завистливи личности, и такива, които се стремят да ви използват за собствените си користни цели.