Хороскоп юли 2020 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за юли 2020 година предупреждава Лъвовете за настъпването на труден период. Не трябва да разчитате на помощта на околните.
Астрологичната прогноза за юли 2020 година показва, че в труден, за вас, период, вие ставате състрадателни и жертвоготовни. Това отношение се проявява не само при общуването с близките, но и с колегите. Проявата на внимание и загриженост от ваша страна са приятни за околните, но не трябва да „преминавате границата“, защото хората ще свикнат с това, че във всеки един момент могат да прехвърлят проблемите си върху вас.
Началото и средата на месеца са подходящи за отпуска. Ако не можете да излезете в отпуска, постарайте се в службата да не се натоварвате с делови срещи и задачи, чието изпълнение изисква от вас максимално самоотдаване. Сега ще ви бъде трудно да проявявате активност и да изпълнявате творчески своите задължения. Ще се движите по инерция, затова не се предвиждат големи постижения.

Отървете се от илюзиите, разсейте самозаблудите в които по-рано искрено сте вярвали. В противен случай няма да избегнете поредните конфликти. Хороскопът за юли 2020 година препоръчва на Лъвовете да се самонаблюдават, но и внимателно да следят действията на околните. Няма да бъде излишно да сте по-бдителни.
Важните дела планирайте за края на месеца, когато ще бъдете изпълнени с енергия и с лекота ще побеждавате конкурентите, при това с минимални усилия. Спестявайки сили, вие ще пестите и средства. Заедно с работата, трябва да отделяте внимание и на партньора/ката, членовете на семейството, а също и на творческите проекти. Връх в кариерата ще постигнат тези, които се занимават с литература и изобразително изкуство.
Служебен и финансов хороскоп за юли 2020 година за Лъв
Хороскопът за юли съветва Лъвовете да не разчитат на големи успехи в професионалната сфера. Рутината на сивото ежедневие ще ви лиши от сили, а желанието да оставите всичко и да избягате на далече, където никой няма да ви притеснява, ще се увеличи неколкократно. Излезте в отпуск, ако има такава възможност и ако сте сложи ред във всичко в службата.
Ако сте бизнесмени или заемате ръководна длъжност не трябва да се отпускате. Съществува голям риск от внезапни проверки за които трябва добре да се подготвите. Допълнително могат да възникнат проблеми при общуването с колегите или с чуждестранните партньори.
Ако сте служители бъдете готови да се сблъскате с недоразумения, които ще възникнат между вас и колегите. Няма да избегнете сплетните и интригите. Всичко това ще доведе до забавяне на доставките и до образуване на опашки, които ще се наложи да бъдат премахнати в кратки срокове.
Най-големите трудности ще преживеете през първата половина на месеца, за късмет след това напрежението постепенно ще спадне. Тогава трябва да се възползвате от благоприятния период, за да завършите редица важни проекти. Хороскопът за юли 2020 година съветва Лъвовете да действат бързо, но внимателно, без да изпускат от поглед дребните детайли, защото игнорирането им ще доведе до много големи грешки.
Във финансовата сфера ще се окажете в труда и неопределена ситуация. Предвид затрудненията в службата, няма да успеете да избегнете големите финансови разходи. Част от средствата ще отидат за членовете на семейството и за организирането на бита. За щастие, от време на време, вие ще получавате дребни, но жизнено важни, за вас, суми. За тяхна сметка ще успеете да преживеете достойно трудния месец.
Любовен хороскоп за юли 2020 година за Лъв
Дори и изцяло да се посвещавате на семейството, пак няма да успеете да избегнете проблемите. На някои ще им се наложи да преживеят „разклатено“ здраве (може някой от роднините да се разболее), други - с недоразумения в службата на партньора/ката. В последния случай ще се наложи да намерите начин да помогнете не с думи, а с действия. Много Лъвове ще се чувстват обидени, недооценени и дори никому ненужни. Не е изключено за това да има основателни причини. Важно е да не бързате да правите изводи. През август всичко ще се промени към по-добро, а сега трябва да се въоръжите с търпение.
Свободните представителки на знака Лъв няма да страдат от дефицит на мъжко внимание. Около вас ще витаят много ухажори, но няма да успеете да завържете сериозни отношения с нито един от тях. Но това не е повод да се затваряте в себе си. Наслаждавайте се на възхитените погледи и знайте, че ги заслужавате. Самотните мъже трябва да се опитат да завържат отношения с някоя от обкръжението си.
Здравен хороскоп за юли 2020 година за Лъв
Хороскопът за юли предсказва за Лъвовете голям риск от нервно изтощение. Упадъкът на силите е в резултат на това, че вие от дълго време не сте си почивали пълноценно. За да възстановите енергията си трябва да преразгледате дневния си режим, да намерите време за релаксация, добър сън и да се убедите, че употребявате достатъчно полезна храна.
Запишете си час в салон за красота, поставете акцент на подмладяващите процедури. Запишете се на някакъв спорт, редовно тичайте сутрин.