Месечни хороскоп и 2021Ако в годината на Бика си поставите конкретни цели, успехът ви е гарантиран. Това, особено, се отнася за търговците, финансистите и бизнесмените. Поставете си правилно приоритетите, работете методично, без натиск. Не се препоръчва да се захващате с нови проекти, заемете се със старите дела и тези, които са недовършени.
Астрологичната прогноза за 2021 година препоръчва на големите фирми да контролират работата на сътрудниците, своите действия и капиталовложенията. Ефектът пряко ще зависи от това, до колко началниците ще ръководят планирано компанията. Творчеството трябва да присъства в „премерено количество“, не прекалявайте със самодейността. Бикът обича точните схеми на работа, а не размитите фантазии и илюзии. Важно е да знаете, че стопанинът на 2021 година е безпределно честен и спазва законите. Това означава, че е най-добре да забравите за машинациите и кражбите. Може да се разорите и да останете без морална подкрепа.

Подкатегории

Месечни хороскоп и януари 2021Слънцето, заедно с Плутон е в Козирог, а Меркурий на 8 януари преминава във Водолей, което дава на съзнанието нови идеи и свободни мисли. До 7-ми, Марс, все още, ни прави енергични, но след това преминава в бавния и упорит Телец.
След ингресията на Слънцето във Водолей, то, заедно с Юпитер и Сатурн, ще работят над разширяването на съзнанието за социални и хуманитарни открития.
Нептун продължава да способства духовното пробуждане и изпълва душата с желания, формирани от фантазиите и сънищата.
На 7 януари 2021 година, Марс влиза в Телец. Трудно време за реализирането на мащабни проекти. Инатът ще бъде препятствие за всичко ново и перспективно. Не е желателно да влизате в конфликти с близките си хора. Дръжте емоциите под контрол, за да не си докарате излишни проблеми. Контролирайте всяка дума, за да не обидите някого.
На 8 януари 2021 година, Меркурий влиза във Водолей. Вероятно е да се появят изгодни предложения за работа и ценна, за кариерата ви, информация. Ясният ум и интересните идеи ще повлияят благоприятно на професионалното израстване. Не са изключени аварийни ситуации и препятствия на пътя.
От 8 януари 2021 – Венера влиза в Козирог и емоциите спаднат. Ще ви се наложи да търсите нещо ново, за да укрепите отношенията и да бъдете търпеливи към избраника/цата си.
Венера с Марс формират тригон на 9 януари. Периодът е отличен за начало на нов роман, леки флиртове и романтика. Срещайте се с хора, общувайте, внасяйте в отношенията нещо необичайно. Може да изразите чувствата си искрено и страстно.
Когато на 14 януари Венера направи тригон с Уран, душата ви ще търси промяната. Трябва да бъдете логични. Всичко, свързано с финансите, ще бъде чудесно. Възможно е да си намерите високо платена работа.
На 20 януари 2021 година Уран и Марс се съединяват. Периодът е напрегнат, можете да избухнете по всеки повод и да излеете много негативна енергия. Трябва да контролирате внимателно своето поведение. Не провокирайте нито себе си, нито околните към конфликти. В службата е възможна тежка конкуренция, обмисляйте всяка крачка! Откажете се от рисковете!
Бъдете внимателни на пътя и при занимания със спорт. Не са изключени травми и счупвания. Пазете главата! Ако не е спешно, откажете се от пътуването със самолет.