Хороскоп за Лъв април 2019 Гледай в youtube През април, Лъвовете могат лесно да попаднат в обятията на неискрени и нечестни хора. Бъдете много внимателни, не се поддавайте да съблазни и ограничете общуването. Нека във вашето обкръжение има само открити, доброжелателни и близки духовно хора. Хороскопът за април 2019 година предсказва на Лъвовете срещи с такива професионални манипулатори, че гривата им може да опадне за секунди. Да, вие обичате похвалите, но не до такава степен.
Не се карайте за дреболии, гледайте на живота с ясен поглед и бъдете над всичко негативно и над завистта.

През април, Лъвовете трябва да гледат от къде „духа вятъра“, по-често да се усмихват и да се срещат с приятели. До вас има хора, които се нуждаят от подкрепа и с радост ще попият от вас доза оптимизъм. Ако бъдете по-уверени и по-смели, то скоро ще видите резултатите от своето поведение и отношение към околните.
Хороскопът за април 2019 година съветва Лъвовете да се стремят к успеха, но да не се „качват по раменете и главите“ на околните. Разбира се, че вие сте царе, това е безспорно. Но да „навирате“ на всички своята корона, това е грубо и невъзпитано. Още повече, че имате много конкуренти, съперници и желаещи да ви навредят. Обръщайте по-малко внимание на сплетните и слуховете, те няма да ви доведат до нищо полезно. Има възможност да подпишете доходен договор, което видимо ще укрепи материалната ситуация.
През април 2019 година, Лъвовете може да си вземат отпуска и да попътуват, но заедно с любимия човек, ако имате, разбира се. Самотните Лъвове, именно на това пътуване ще срещнат своята половинка.
Хороскоп за април 2019 за жените Лъвици
Хороскопът за април 2019 година съветва жените Лъвици да бъдат внимателни, когато се запознават с хора. Такива връзки едва ли ще доведат до нещо добро и плодотворно. Ще бъде добре в началото на направите „инвентаризация“ на мислите си, а след това да се заемате с всичко ново и неординарно. Вещите, книжата и финансите също сложете в ред. Нека всичко върви по план, а не хаотично!
В средата на април 2019 година, Лъвовете могат да се запознаят с човек, който ще се окаже не този, за кого ви се представя. Не изключвайте мошеничество и измами във финансите, а и в любовта. Има риск, да се възползват от вашите чувства и откровения, за техни користни цели.
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на жените Лъвици да бъдат решителни, особено, ако работата се отнася до големи парични суми. Вие лесно се разделяте с парите, но не позволявайте на някой да ви „върти на пръста си“. Възможен е сериозен конфликт с бизнес партньори или колеги. В края на април бъдете внимателни с думите, а също и с поведението си в обществото.
Хороскоп за април 2019 за мъжете Лъвове
Хороскопът за април 2019 година предсказва на мъжете Лъвове наситен на информация месец. Ще ви се наложи да сортирате много писма, да подписвате документи и да звъните на хора. При това, цялата тази суматоха ще бъде ежедневие. Ще ви разкъсат на парченца, само и само да получат съвет и да се срещнат с вас. И така, как да живеят Лъвовете, за да не останат без сили и да направят всичко правилно? Трябва внимателно да определите приоритетите си, да спазвате графика си за работа и разумно да гледате на някои ситуации.
От финансова гледна точка, април 2019 година ще бъде чудесен за Лъвовете. Парите ще бъдат дори повече, отколкото сте очаквали. Ще бъде добре да започнете да учите, да посещавате семинари и тренинги. Ако повишите квалификацията си, кариерата ще тръгне на горе.
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на мъжете Лъвове да бъдат внимателни в общуването с непознати, дори, ако някой искрено, както си мислите, протяга ръка за помощ или открито ви се усмихва. Това могат да бъдат конкуренти или хора, които искат да ви „подхлъзнат“ и да ви „изкарат от строя“. Философският подход към всичко и позитивното настроение ще обезопасят Лъвовете срещу непредсказуеми ситуации и негативна енергия.
Финансов и кариерен хороскоп за април 2019 година за Лъв
Финансовият хороскоп за април 2019 година обещава на Лъвовете благоприятно финансово положение. Може без съмнение да се опрете на надеждното рамо на партньори, приятели и роднини. Възможно е в началото на месеца да ви върнат заем, за който вече сте забравили. Що се отнася до взимането на кредити, решавайте според обстоятелствата. Ако джобовете ви са напълно празни, вземете. Не е изключено да се появи богат спонсор или нов приятел с когото можете да сключите изгоден договор. Голяма част от разходите ще бъде свързана с децата, семейството и битови проблеми. Но тук нямате избор, харчете и не съжалявайте!
Хороскопът за април 2019 година съветва Лъвовете да се вземат в ръце, за да изпълнят плануваното. Нови проекти ще се нуждаят от внимание и отговорност, затова не трябва да се отпускате. Помнете, че мързелът може да подкопае пътя към успеха ви. По-предприемчивите Лъвове имат всички шансове да започнат собствен бизнес през април. Той може да бъде на творческа основа, не комерсиален. Особено място в него ще заемат партньорските взаимоотношения.
Кариерният хороскоп за април 2019 година препоръчва на Лъвовете по-често да звънят и да водят преговори с чуждестранни партньори. От това ще зависи много – и кариерата, и финансите, и положението в обществото. Дори, ако се появят проблеми, не се спирайте! Лъвовете, които заемат ръководна длъжност, трябва да разгледат всички заявленията на сътрудниците си. А, някого ще се наложи да накажете за некачествена работа. През април 2019 година ще се наложи да се разделите с някой от подчинените си.
Лъвовете, които са служители, трябва внимателно да разгледат предложенията за промяна на дейността. Сред тях има доходни и перспективни места.
Здравето на Лъвовете през април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година съветва Лъвовете да променят външния си вид, иначе ви е гарантирана депресията. Достатъчно сте крачили със старите си панталони, с поне сто пъти ремонтираните си обувки и с обрасналата си коса. Време е да си купите нещо ново и модерно, което да съответства на пролетното настроение. Лъвовете трябва да отидат не само на фризьор и козметик, но и на масаж.
През април 2019 година не е желателно Лъвовете да влагат усилия в празни дейности. На спорт ходете, разбира се, ако имате време и възможности. Но купоните, по цяла нощ до сутринта, само ще навредят на здравето ви. Вие дори няма да разбирате какво е било това – някакъв празник или просто напиване. Най-добре е да ходите сред природата, пролетта зарежда с енергия.
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Лъвовете да се отърват от излишните килограми, като се сложат на диета. Естествено е, че резултатът няма да дойде след два дни, но в края на месеца вече ще усетите, че видимо сте се преобразили. Отидете на басейн, сутрин тичайте и фигурата ви ще стане по-стройна, а и оптимизъм ще се добави.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Лъв
Любовният хороскоп за април 2019 година предсказва труден период в личния живот на Лъвовете. Отношенията с избраника/цата ще висят на „косъм“ и вие откровено ще страдате. Трябва да предприемете мерки, за да докажете искреността на чувствата си и да запазите връзката. Трябва да докажете любовта си с действия и проява на внимание, а с само с думи и въздишки, особено, ако човекът наистина ви е скъп.
Лъвовете, които отдавна се срещат с любимия човек, през април сериозно ще се замислят за сключване на брак, но дори и да не сключите брак е време сериозно да се замислите за съвместно съжителство. Любовният хороскоп за април 2019 година предсказва на Лъвовете възстановяване на отношения с предишен избраник/предишна избраница. Вие няма да бъдете инициатор на това, човекът сам ще дойде на вратата ви или ще ви позвъни по телефона. Разбира се, в тази ситуация не ви трябват съветници, сами решавайте как да постъпите. Ако чувствата не са угаснали и вие сте свободни в този момент, защо да не се върнете към миналото? В крайна сметка един задушевен разговор няма да бъде излишен.
През април 2019 година ще се случат интересни събития при семейните Лъвове. Ще откриете у съпруга/та си черти на характера, за които по-рано не сте се досещали, а сте преживели доста години заедно.