Хороскоп за Риби април 2019 Гледай в youtube Хороскопът за април 2019 година съветва Рибите да бъдат по-близо да тези, към които не са равнодушни. Това са приятели, роднини и дори съседи, които искрено харесвате. Доброта, внимание и искрени чувства ще бъдат на първо място при вас. Ще бъде добре да се заемете с нещо, което ще внесе хармония в душата ви, а и ще подобри отношенията с близки ви.
През април Рибите могат да си вземат отпуска и попътуват, особено, ако такъв план ви се върти в главата. Важното е да не взимате със себе си проблемите, неуспехите в личната сфера и битовите проблеми. Всичко ще се реши с времето, а вие си починете с удоволствие.

Хороскопът за април 2019 година предсказва на Рибите трудни семейни отношения. Със съпруга/та си общувате като кучето и котката, затова не минава и ден без скандали. Ако не спрете всичко това, разводът е близо. Самотните Риби ще се влюбят в човек, който с нищо не се отличава външно, но, ако чувствата ви са истински, то не слушайте никого.
През април 2019 година, Рибите трябва да се заемат с лечението на хроничните заболявания на ставите и гръбначния стълб. Спешно се запишете на масаж, преминете курс с упражнения и пийте лекарства, за да се лекувате.
Хороскоп за жените Риби
Хороскопът за април 2019 година съветва жените Риби да си спомнят кого са обидили и с кого са се скарали. За да не се задълбочат споровете, тръгнете първи към помирение! Повярвайте, горделивостта не е уместна тук, особено, ако човекът наистина е добър и ви е близък. Още повече, че през април ще успеете да изгладите взаимоотношенията с всички, с които съдбата ви срещне.
В средата на април при Рибите ще възникне идея как да реализират това, което ще ги доведе до успех и доходи. Препятствията по пътя ще бъдат минимални, а това вече е добър знак. Важно е да направите внимателен анализ, за да няма грешки и пропуски по време на работата. Обстоятелствата могат да бъдат в разрез с вашите планове, но вие се „дръжте“.
Хороскопът за април 2019 година съветва жените Риби да обръщат внимание на сънищата, някои от тях ще бъдат предсказателни. Опитайте се да ги тълкувате правилно, да си направите определени изводи и да избегнете трудностите. В края на април, при Рибите, ще се разкрият творчески таланти и тогава може смело да вземете участие в конкурси и социални проекти. Само не се съмнявайте в себе си и в своите способности.
Хороскоп за мъжете Риби
Хороскопът за април 2019 година обещава на мъжете Риби промени във финансовата сфера. Не е изключена голяма премия, изплащане на проценти и повишение на заплатата. Ако в плановете ви има нов проект, то за него можете да получите приличен аванс. Не бъдете скромни, когато се отнася до пари, смело казвайте своята цена. А що се отнася до заеми и изплащане на дългове, то Рибите, през април, трябва да приключат с тази тема. А, за да се чувстват стабилни в материалната сфера, трябва по-малко да харчат и да спестяват всяко левче.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на Рибите изгодно сътрудничество с деловите партньори. Вие лесно намирате общ език с тези, които са прекалено взискателни и арогантни. Участието в глобални проекти ще ви донесе признание и доходи. Само, още в началото на творческия си път, обсъдете всички нюанси и озвучете своите условия. И не пречи да търсите допълнителна работа, за да увеличите капиталите си.
На Новолуние (5 април) е най-добре Рибите да се усамотят и да не излизат от дома си. Не трябва да взимат решения, да бъдат активни и самонадеяни. Заради повишена емоционалност са възможни конфликти, аварии и нарушаване на разбирателства.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на мъжете Риби успешна реализация на старите идеи. Вие отдавна сте забравили за тях, но напразно. Проектите „миришат“ на големи пари, а също и на работа в чужбина. Заемете се с всичко с жар, за да осъществите всичко замислено.
Финанси и кариера за Риби, за април 2019 година
Финансовият хороскоп за април 2019 година предсказва на Рибите страхотна финансова ситуация. Вие от нищо няма да се нуждаете, ще купите всичко, което искате, а също и ще окажете подкрепа на роднините. Финанси ще постъпят при Рибите след двадесето число, но не трябва да харчите цялата сума, по-добре спестете част от парите.
Спешна командировка ще укрепи материалното ви положение, затова не се отказвайте от нея. Ако ви потрябват средства за нещо голямо, обърнете към тези, на които многократно сте давали. Най-добре е Рибите да се откажат от кредити, дори и банките да ги обсипват с примамливи предложения.
Хороскопът за април 2019 година съветва Рибите да оценят обективно всички ситуации в службата. Ако се вслушате в другите, ще се забъркате в грешки и финансови проблеми. За природните ви таланти ще узнаят всички, което е приятно и може да ви доведе до кариерно израстване. Ако началникът предложи на Рибите нов проект, то трябва да отхвърлят всички терзания и съмнения в страни. Отлично ще минат преговорите с чуждестранните партньори, след което можете уверено да кажете, че ви ценят, че ви се доверят и най-важното, че искат да работят в един екип с вас.
Кариерният хороскоп за април 2019 година не съветва Рибите, които са служители, да досаждат на шефа с чести визити, намеци за премия и претенции. Ако търпението му свърши, ще попаднете под неговия прицел и ще ви се наложи, със сигурност, да си търсите нова месторабота. Рибите не трябва да крият гениалните си идеи, нека за тях да разберат всички, които обожават да творят.
Здравето на Рибите през април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Рибите по-често да се вслушват в сигналите на своя организъм. Ако той ви сигнализира за проблем със здравето, не игнорирайте дори и най-дребните симптоми. Желателно е да възстановите и физическите, и духовните си сили. В началото на април не са изключени прояви на апатия, депресивно състояние и слабост. Ако се обърнете към народните методи на лечение, ефектът ще бъде отличен.
В средата на април 2019 година, Рибите трябва да се погрижат за състоянието на стомашно-чревния тракт. Не „хвърляйте“ в стомаха си всичко, което видите, защото отравянето ще бъде неминуемо. Бъдете внимателни при дегустацията на нови блюда, особено на екзотични салати.
Хороскопът предсказва бодро настроение и енергиен подем. Полезно ще бъде да посетите стоматолог или да си поръчате протеза, ако това е необходимо. Ако отдавна не сте си правили изследвания при личния лекар, то непременно намерете време за това. Може да се „уловят“ някои скрити проблеми и да ги излекувате.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Риби
Любовният хороскоп за април 2019 година съветва Рибите да бъдат много внимателни, когато „завързват“ романтични запознанства. Вие сте склонни да идеализирате партньори, които не се отличават с положителни качества. Има вероятност да ви излъжат, предадат и да ви обсипят с ласкателства. И какво следва? Ще се разочаровате и ще осъзнаете, че са ви измамили.
През април 2019 година, Рибите, които имат избраник/ца, ще преживеят приятно събитие, от което ще зависи по-нататъшната им връзка. Ако се обърнете към вътрешния си глас, няма да сбъркате с избора. Ще имате доста ухажори, но кой е достойният, ще трябва вие да решите. Само не посвещавайте роднините и приятелите.
Любовната прогноза за април 2019 г. е, че Рибите ще искат да изпитат нещо ново, страстно и различно, извън отношенията, в които са ангажирани в момента. Какво пък, ако душата ви се нуждае от усещания и впечатления, давайте! Само не забравяйте, че така може да загубите човека, който искрено ви обича.