Хороскоп за Телец април 2019 Гледай в youtube Хороскопът за април 2019 година съветва Телците да си сложат маската на Батман, да се научат да летят и да вършат благородни постъпки. Ще ви се получи! Така ще докажете на всички, че сте истински професионалисти, а и рязко ще се издигнете по кариерната стълбица. Стига сте съзерцавали и завиждали на тези, които са успешни! Вие и сами сте способни на много, бъдете активни и самоуверени.
През април, Телците ще имат повече от достатъчно работа. И не трябва да делите новите задачи с никого, сами изпълнявайте всичко!

С финансите всичко ще бъде наред, а, ако си намерите допълнителна работа, то изобщо ще бъдете на „седмото небе“. Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Телците да бъдат щедри на подаръци за близките си хора. Те ви подкрепят по пътя към успеха.
В личната сфера, при Телците, всичко ще бъде пролетно, ярко и елегантно. Вие сте така очарователни и искрено усмихнати, че нито един ухажор няма да ви подмине. Не забравяйте да се преобразите външно – дрехи, прическа и стил на поведение. Всичко трябва сериозно да преразгледате.
Хороскопът за април 2019 година обещава на Телците приятни изменения в служебната сфера. Какво пък, нищо чудно, вие сте така талантливи и самобитни, че това трябва да бъде признато в обществото. Креативните проекти ще ви донесат приличен доход. Очакват се чести командировки, срещи и съвещания на високо ниво. За да не се простудят, Телците трябва да спазват профилактични мерки и да пият витамини.
Хороскоп за април 2019 година за жените Телци
Хороскопът за април 2019 година предсказва на жените Телци успешно разрешаване на материалните проблеми и въпроси, отнасящи се за недвижим имот. Ако се наложи да спорите с някого или да доказвате нещо, то бъдете емоционално сдържани. Желателно е да намерите компромисно решение дори там, където очевидно е трудно. В началото на месеца, Телците трябва да внимават, когато подписват документи. Не пречи да се консултирате с юрист.
На Телците ще им бъде много трудно да се сдържат в средата на април 2019 година. Вината ще бъде във вашата импулсивност и необмислените ви действия. Старайте се спокойно да приемате всичко ново и необичайно, а също се откажете от излизане пред публика. Що се отнася до курсовете и семинарите, по-добре ще бъде да ги преместите за следващия месец.
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на жените Телци ясно и точно да представят своите идеи пред началника. От това ще зависи дали ще получите нова длъжност или ще си останете на предишното място. Мислете конструктивно, по-често общувайте с приятели и не се поддавайте на негативно влияние. И още един важен момент – Телците трябва повече да си почиват, да се разхождат на чист въздух и да се развиват духовно.
Хороскоп за април 2019 година за мъжете Телци
Хороскопът за април 2019 година предсказва на мъжете Телци активен месец, когато ще могат уверено да проявят своите най-добри делови качества. Дори към скучните и дребни задачи ще подходите с хъс. Началството ще бъде безкрайно доволно от вас, което непременно ще се изрази в паричен еквивалент. Само не се притеснявайте да питате кое и как да направите, иначе ще потънете в грешки и недомислици.
На Телците, които работят в офис или в голяма фирма, можем да пожелаем късмет. Той непременно ще дойде, ако бъдете инициативни и се заемете с нови проекти. Хороскопът за април 2019 година съветва мъжете Телци да помислят с какво са се отличавали в детството или в юношеството си. Може би рисувате или говорите свободно английски. Показвайте своите таланти, използвайте ги в ежедневието и те ще ви носят не само пари, но и слава. През този месец не трябва да бъдете скромни, трябва с цяло гърло за заявявате своята уникалност.
Единствено сред колегите си трябва да бъдете без амбиции. Вече са забелязали вашата завишена самооценка и не е нужно постоянно да акцентирате върху нея. Помнете, ако се държите прекалено надуто или горделиво, ще създавате конфликтни ситуации. През април 2019 година ще постигате по-лесно нещата, ако по-малко разказвате на всички за своите цели.
Финансов и кариерен хороскоп за април 2019 година за Телец
През април 2019 година, Телците не могат да очакват стабилност с парите. Положението ще бъде доста разклатено и трябва да се замислите за друга месторабота. Важно е бъдете пестеливи, а не да харчите пари за всичко, което видите. Възможни са разходи за бита, децата, за лични нужни и за дела, свързани с домакинството.
Хороскопът за април 2019 година съветва Телците на време да си плащат сметките и с всякакви методи да подобряват материалната ситуация. Неочаквани харчове ще се появят в края на месеца, но тях можете да ги разсрочите за по-дълъг период. Далечните пътувания ще се окажат приходни.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на Телците многобройни проблеми във финансовата сфера. От тях няма да можете да избягате, нито да се скриете. Ще се наложи да се обърнете за помощ и ценни съвети не само към приятели, но и към влиятелни хора. Вероятно ще ви бъдат нужни заеми, кредити и изплащане на сметки. Без консултации с юрист няма да минете, но е добре да го направите веднага, преди всичко останало.
Хороскопът за април 2019 година съветва Телците да развиват взаимоотношенията си със задгранични партньори. Именно тази тактика ще ви позволи да се „задържите над водата“, а също и да си направите реални планове. Непременно ще ви изслушат и подкрепят, а също и ще ви подскажат как да се изкачите на по-високо професионално ниво. През април 2019 година на Телците ще им се наложи много пъти да пътуват в командировка, възможно е да започнат собствен бизнес зад граница.
Телците, които работят за някого, през април 2019 година трябва да намерят достойно приложение на своите таланти. Не са изключени срещи, преговори и подписване на документи. А след това ще видите отличени резултати, които ще компенсират бягането и суетенето.
Здравето на Телците през април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Телците да укрепват психическото си състояние. Уместни ще бъдат йогата, духовните практики и четенето на специализирана литература. Възможно е и в интернет да попаднете на нужната информация. Медитацията ще ви позволи да се отървете от различни фобии, да станете по-уверени и да постигнете вътрешна хармония, за себе си. Искрено се стремете да бъдете по-добри, по-светли и най-вече, не позволявайте да ви манипулират.
В средата на април, Телците отново ще усетят как болят бъбреците. Трябва непременно да се обърнете към лекуващия си лекар, а също да си направите ехография на щитовидната жлеза. Възможно е резките промени на настроението, слабостта и раздразнителността да са симптоми на заболяване. Трябва да си направите пълни изследвания.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на Телците апатия, умора и постоянно желание да спят. Колко често излизате на разходка, сред природата или в провинцията? Пътувайте, това е здраве! През април вече може да се печете на слънце.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Телец
Любовният хороскоп за април 2019 година съветва Телците да не внасят корекции в личния си живот. По-добре е да отложите сватбата, ремонта, преместването или други големи начинания. Дори граждански брак не планирайте за този месец, разправиите с партньорите ще бъдат безкрайни. Що се отнася до парите, те ще бъдат достатъчни, но трябва да бъдете пестеливи и практични в покупките. И се постарайте да не бъдете прекалено претенциозни към избраника/цата, ако са похарчили някой лев повече от необходимото. През април битовите конфликти ще бъдат по-актуални, отколкото тези, на личностна основа.
Много Телци, които неотдавна са се разделили с партньорите си, могат да се върнат и да променят нещата към по-добро. Важно е да не се ядосвате и да не си казвате, че всичко е приключило. Ако и до сега обичате и тъгувате по човека, звъннете му/й и им разкажете за чувствата си. Ако имате чувства, значи, че не всичко е изгубено, търсете начини за компромиси и време за срещи.
Любовният хороскоп за април 2019 година обещава на Телците топли отношения с роднините на своята половинка. Ако по-рано постоянно сте спорили и сте се карали, сега всичко ще бъде различно – ще има мир в голямото семейство.