Хороскоп за Везни април 2019 Гледай в youtube Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Везните да търсят съмишленици, които не само да ги подкрепят във всички начинания, но и да им помогнат да реализират старите си желания. Пътят ви е открит във всички направления! Само не се преуморявайте, не правете прекалено емоционални, но неперспективни планове в работата, в личната сфера и във финансите!
Очакват ви много промени в живота. Най-накрая старите ви мечти и идеи ще се въплътят в реалността. Възможно е някой творчески проект да даде резултат – голям доход.

Хороскопът за април 2019 година препоръчва на Везните да помислят не само за кариерата, но и за укрепване на авторитета във влиятелните кръгове. Не трябва да жертвате всичко, което имате, но и да седите да чакате да се оправите времето, също е безполезно занимание.
Везните ще получат такива приятни подаръци в любовта, че чак главите им ще се завъртят от щастие. Това, особено, се отнася за семейните хора. Напълно ще бъдат сразени от новината за раждане на дете. В резултат на това, отношенията с любимия човек ще станат стократно по-устойчиви. Разбира се, че ще имат много грижи и притеснения.
Хороскопът за април 2019 година обещава на Везните спешно преместване в друг град или в друга държава. Финансовото положение ще се окаже „на ръба“, ако не спрете да бъдете разточителни. Пестеливост и практичност – чували ли сте за тези качества? Именно на тях трябва да поставите акцент през април.
Хороскоп за жените Везни за април 2019 година
Хороскопът за април 2019 година предсказва на жените Везни неочаквани ситуации и леко неприятни събития в живота. Заради тях ще ви се наложи рязко да смените плановете си. Но не трябва да тъгувате и да се вълнувате, а още повече да се обвинявате за случилото се. Ако не можете да реализирате целите си, то се опитайте да се заемете с тях друг път.
В средата на месеца се опитайте да организирате празник за душата си. Например – да се повеселите с приятели, да потанцувате, да отидете на заведение. Какво пък, вероятно напълно сте си заслужили това, така че починете си! А семейните Везни не пречи да организират нещо добро и радостно за своите близки и за децата си.
Хороскопът за април 2019 година предсказва на жените Везни тягостно състояние, на границата на депресията. Вие така сте се уморили от проблеми, грижи и ненужни контакти, че ви се иска да избягате на края на света. Дори близките ви хора ви дразнят, а това вече е нонсенс. Внимавайте да не направите необмислени действия и за това, което казвате. Повишената емоционалност и невъздържаност могат да се отразят лошо на взаимоотношенията ви.
Хороскоп за мъжете Везни
Хороскопът за април 2019 година съветва мъжете Везни да си обърнат внимание, на самите себе си, на делата и желанията си. Стига сте живели с чуждите проблеми. Постарайте се да си намерите работа, която да зарадва душата ви, а не само да ви докарва пари. Понякога трябва да бъдете егоисти, за да разберете колко струвате и как се отнасят към вас околните. Ако настоящата месторабота не устройва Везните, то трябва спешно да потърсите нещо ново и перспективно.
Везните не трябва да отлагат нищо за утре. Само днес и сега! Ако искате да се придвижите напред, да направите кариера, да станете независими по отношение на финансите, то използвайте целия си енергиен запас, в пълна степен. Желателно е сериозно да се замислите за започване на собствен бизнес. Събирайте нужните за това документи, подписвайте договорите и от нищо не се страхувайте!
Хороскопът за април 2019 година препоръчва на мъжете Везни да си спомнят за влиятелните си приятели. Те, вероятно, ще ви подскажат как да станете успешни предприемачи. Трябва да повишите самооценката си, да учите и да се отнасяте организирано към всичко с което се занимавате. Импулсивността може да ви навреди при отношенията в колектива, а също и по време на официалните разговори с началството.
В края на месеца, Везните ще се ядосват, заради недостиг на пари. Те действително ще бъдат малко, но ситуацията не е без изход. Ако имате възможност, внесете част от средствата за учене или за пътуване.
Финанси и кариера за Везните за април 2019 година
Финансовият хороскоп предсказва трудна, но не катастрофална ситуация с парите. Независимо от това, че ще ви се наложи да купите доста продукти и вещи, няма да останете съвсем без пари. Всичко, което получавате е предсказуемо, затова не се разстройвайте, ако леко позакъснее.
Везните трябва да се ориентират към това, което вече са спестили. Най-добре се откажете от взимането на кредити, дори, ако изкушението да си купите нещо е огромно. В края на месеца е възможно да получите материална помощ от роднини, не забравяйте да им благодарите.
Най-добре е Везните да не се водят по своите емоции, защото ще прекъснат всички изгодни и приятни връзки. Постарайте се да не избухвате срещу негативите на другите, а също и да не критикувате техните слабости. И вие самите не сте ангели! Конфликтите, които възникват, могат да бъдат неочаквани, но повечето от тях, ще бъдат свързани със споделяне на наследство, недвижими имоти и имущество. На Везните ще им се наложи доста да се потрудят, за да вземат своето, а също и да не се разделят с близките си хора, като с врагове.
Необходимо е да установявате връзки със западни партньори, да се развивате професионално и да повишавате нивото на знанията си. Само добросъвестната работа ще ви помогне да постигнете увереност в себе си и в утрешния ден. Между другото, вие може да бъдете парламентьори, а също и да помирявате враждуващите.
Кариерният хороскоп за април 2019 година съветва Везните, които са началници, да бъдат по-коректни с подчинените. Не трябва да взимате крайни мерки, ако някой закъснява или не успява да направи отчета си. А Везните служители, трябва завинаги да изкоренят от себе си мързела, интригите и авантюрите. През април трябва да се трудите за трима.
Здравето на Везните през април 2019 година
През април, Везните трябва да поставят акцент върху здравословния начин на живот. Особено, ако сърцето бие учестено, нервите ви са в ужасно състояние, а мислите блуждаят. Спешно оставете пушенето, откажете се от алкохола, заемете с изчистване на вътрешния си свят. Ревността, обидите и агресията разрушават организма. Ако Везните усвоят това още в началото на април, то в края на месеца ще се почувстват по-бодри и оптимистично настроени.
Трябва отделите особено внимание на хранителния си режим и на продуктите, с които се храните. Везните, които са понатрупали излишни килограми, трябва да се запишат за плуване. През април се вслушвайте в интуицията си! Ако ви подсказва да спортувате и да се закалявате, направете го, вие сте на правилния път.
Препоръчва се да повишавате имунитета си, повече да ходите пеша и да се обличате според времето. Много лесно може да се простудите. Пийте витамини, яжте салати, сутрин се обливайте с хладен душ. Тогава всички болести ще стоят далече от вас.
Любовен хороскоп за април 2019 година за Везни
Любовният хороскоп за април 2019 година предсказва на Везните трудности в личната сфера. Надеждата за по-добро е нещо хубаво, но вие също трябва да действате! Особено, ако искате да срещнете „своя човек“. Леките флиртове и случайните интимни връзки едва ли ще доведат до това, за което мечтаете. Бракът или началото на съвместното съжителство планирайте за края на месеца, иначе ще попаднете в конфликти на битова основа и разправии за пари, което ще доведе до раздяла с избраника/цата.
Много Везни ще се съберат с партньор/ка, с които някога са имали отношения. Възможно е инициативата да излиза от тях, не от вас. Обърнете внимание на своите чувства и емоции, които избраникът/цата ще предизвика у вас по време на срещата. Може би не трябва да подновявате нещо, което вече е приключило?
Любовната прогноза за април 2019 година препоръчва на семейните Везни да бъдат по-внимателни към съпруга/та. Особено, ако те често ви се обиждат, затварят се в себе си и се чувстват неудовлетворени. Откровеният разговор и нежните обятия ще ви помогнат да укрепите отношенията си.