Хороскоп септември 2019 за ОвенГледай в youtubeНякой е казал, че есента е време за тъга, но Овните категорично отказват да вярват в това. Защото, за тях, септември ще премине под знака на романтиката, любовта и щастието. Възможно е не само да „завържат“ роман с колега/колежка, но и да срещнат своята половинка. Хороскопът за септември 2019 година съветва Овните внимателно да се вглеждат в околните. И да не се стесняват първи да предложат среща на човека, който им е харесал.
На семейните Овни, еднозначно, ще им провърви в любовта. Чувствата към съпруга/съпругата ще избухнат с нова сила, а приятна изненада ще добави позитивна нотка в отношенията. Не забравяйте да звъните на роднините, ако нямате време да ги навестите лично.
Хороскопът за септември 2019 година препоръчва на Овните да обмислят всички свои решения, за да не сбъркат в най-важното. В службата ще се случат кардинални промени, които ще приближат Овните към нова длъжност с висока заплата.

Кариерен и финансов хороскоп
Хороскопът за септември препоръчва на Овните не само да си изградят работния график, но и да положат няколко тухли в основата на кариерата си. И не е нужно да се съмнявате в себе си, трябва активно да действате. Помнете, колкото по-бързо преодолеете комплексите и външните прегради, толкова по-бързо ще получите резултат. А той ще бъде висок!
Благодарение на надеждните си съюзници и бизнес партньори, вие ще придобиете опит и нови знания. Всички въпроси, които засягат финансите ви, решавайте с юрист. Невероятен успех очаква Овните, които се занимават с творчество. Те ще получат много възможности за плодотворна работа и „завързване“ на изгодни сътрудничества.
Хороскопът съветва Овните, които работят в предприятие, да си намерят допълнителен източник на доходи. Разперете крила и полетете на високо. Но без излишни амбиции, за да не попаднете в конфликтни ситуации. Възможно е някой от колегите да ви замисля неприятности. Не се опитвайте да разберете всичко предварително, просто наблюдавайте и всичко ще завърши, но има на какво да се научите.
Хороскопът предсказва увеличение на доходите при Овните. Вие сами ще се учудите колко бързо постигате материално равновесие и изглаждате отношенията с новите си партньори. Всички разходи ще бъдат планирани, не се паникьосвайте. На тези, които си купят билет от лотарията, Съдбата широко ще им се усмихне като ще изсипе върху тях много банкноти. Овните трябва да се разходят по магазините, за да се преоблекат модерно. Простете се със стария си гардероб, той безвъзвратно е остарял. Не пестете от здравето! Особено, ако отдавна искате да си купите колело или да отидете на басейн.
Здравен хороскоп
Това, че здравето е най-ценното нещо в живота, Овните знаят от първа ръка. Още в детството си сте слушали тези думи, затова се погрижете, за да не се разболеете. Септември е коварен и непредсказуем месец по отношение на времето. Това означава да не се простудявате, да се обличате топло и, разбира се, да си направите противогрипна ваксина. Хороскопът съветва Овните да взимат участие в състезания, да тичат сутрин и да приемат витамини. И не е необходимо да се измъчват с мрачни мисли, защото така ще ги налегне депресията. Обратно, изпълнете се с оптимизъм, бъдете бодри и весели. Още повече, че много от Овните, именно през този месец, са подали заявление за отпуска. А някои ги очаква пищна сватба.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на Овните много и различни пътища, които да ги доведат до благополучие в личния живот. Важното е да не ги пропуснат, а също и да не се заглеждат в миналото. Възможен е роман с колега/колежка, който да доведе до непредсказуеми последствия. Тук сами ще изберете: да останете верни или да изневерите. Бъдете искрени в отношенията си с избраника/избраницата, не слушайте съветите на вечно уморените от самота приятели.
Овните, които са решили да направят предложение на любимия човек, трябва отрано да се погрижат за съвместния им дом. През септември 2019 година много ще успеят да срещнат своята „втора половинка“. Ще има срещи под Луната, приятни изненади и мълниеносни решения. Само не прибързвайте, наслаждавайте се на момента. И трябва да забравяте от време на време за работата, за да се отдадете на удоволствието да живеете не по правилата. Семейните Овни трябва да се откажат от капризите си и да имат по-малко претенции към съпруга/съпругата. Много спорове ще възникват заради факта, че вие се стремите към лидерство в отношенията.
Любовният хороскоп за септември 2019 година препоръчва на Овните, които от дълго време са семейни, да организират семеен празник или пътешествие. Отделяйте повече време на близкия си човек, не пестете чувствата и комплиментите. Очаквайте гостуване на роднини, а също и някакво мероприятие след което благоприятно ще бъдат разрешени някои битови проблеми. Не влизайте в дългове!