Хороскоп септември 2019 за Скорпион Гледай в youtubeХороскопът предсказва на Скорпионите домашни разправии и възпитателни процеси. Всичко това ще ви отнеме много сили и време, затова пък, резултатите от този „труд“ ще се окажат големи. Само не забравяйте за основната си работа, особено, ако сте получили задача да изпълните някой отговорен проект. Ако направите всичко в срок и качествено, то ръководството непременно, в края на септември, ще ви даде бонус.
Свободните Скорпиони ги очаква роман с колега/колежка. Вие дори няма да забележите как ще започнат тези отношения. При семейните Скорпиони всичко ще върви именно по начина, по който са си мечтали със съпруга/та. Хороскопът обещава не само разширение на жилището, но и желана бременност. И така, време е да се подготвите за нов и приятен статус.
На мъжете Скорпиони ще им се наложи да се простят със своята страст към мазното, соленото и пикантното. Най-добре е да влезете във фитнеса, а не в екзотичния ресторант.

Кариера и финанси
Хороскопът съветва Скорпионите да зададат темпо на работата, от която по-рано целенасочено са избягвали. Времената, както и обкръжението, видимо се променят. Бъдете нащрек, ако някой от колегите или приятелите започне да ви тласка към авантюра. През този месец са важни действията, не думите. Те водят към професионален ръст и кариера в бизнеса.
През септември Скорпионите ги очакват доста пътувания. Всички ще бъдат делови и изгодни по отношение на парите. Но не е желателно да живеете само, заради материалните ценности. Това основателно ще разклати вашата репутация, а също и ще покаже неправилния път в новите проекти. Намерете сили и средства за това, да решите старите си проблеми.
Хороскопът препоръчва спокойно и мъдро да реагирате на нападките на конкурентите. Занимавайте се със своите дела и не ангажирайте тези, които не стават дори и за помощници. Обратно, намерете надеждни партньори, а също и отхвърлете всичко това, което ви създава дискомфорт в душата. Ще имате много задължения в работата, не мързелувайте! Отговорност и опитен подход, това е важното в началото на есента.
Хороскопът препоръчва да следвате прости правила, за да запазите финансовото положение на ниво. С други думи, в процеса на работа, ако спрете да мислите за изгодата и парите, всичко ще се оправи от само себе си. Не бързайте, бъдете премерени и практични. При семейните Скорпиони много средства ще отидат за децата, домашните дела и за подаръци на близките. А тези, които са решили да си починат далече от родината, финансите ще бъдат похарчени за „правилните“ неща. Вие няма да пестите за себе си и за хората, които обичате.
Здравето на Скорпионите
Хороскопът не предвещава нищо страшно и сериозно по отношение на здравето. Но не трябва да бъдете чревоугодници, дори апетитът ви да е зверски. Съществува риск стремително да натрупате килограми, които да развалят фигурата ви. Притокът на енергия е най-добре да използвате в спортната зала или като карате колело в парка. Полезни ще бъдат упражненията, които са насочени към укрепване на психическото здраве. И не казвайте, че не сте чували думата „йога“. Започнете да се занимавате с нея и разберете, че ви помага да се абстрахирате от външни и вътрешни проблеми. Най-добре се откажете от пагубните си навици и си купете абонаментна карта за басейн.
Любовен хороскоп
Любовният хороскоп за септември 2019 година предсказва на Скорпионите труден месец по отношение на личния живот. Ще имате усещането, че в душата ви е облачна и мъглива есен. Възможно е причината да се крие в хладината в отношенията с избраника/цата. Замислете се за това, как да промените ситуацията. В краен случай се разделете временно, за да разберете „какво“ и „защо“.
През септември на Скорпионите ще им се наложи да се разкъсват на две, заради партньорите с които имат романи. Такова поведение е опасно, то води до разочарование и предателство. Не е изключена съдбоносна среща по време на командировка или почивка на морето. Важно е да не си правите прибързани изводи. Наблюдавайте какво се случва, а също се вслушвайте в мнението на опитните си приятели.
Любовният хороскоп за септември 2019 година обещава на семейните Скорпиони ярки и незабравими моменти в живота. При някои ще се появи дългоочакваното детенце, а други ще се преместят в нов дом, а трети – най-накрая ще оправят финансите си. Важно е да приемате всички промени без емоции. Още повече, че случващото се е напълно реално, не се паникьосвайте без причини.
Скорпионите, които все още не са срещнали своята съдба, могат да се надяват на приятно запознанство. В компанията на приятели ще забележите човек, който ви гледа с влюбен поглед. Общуването може да започне като приятелство, а какво ще предстои – ще зависи от вашата инициативност.