хороскоп Водолей август 2019 Гледай в youtubeПрез този месец, повече от когато и да било, на Водолеите ще им бъдат нужни много усилия, търпения и издръжливост. Ще им се наложи да решават проблеми във всички сфери - финансова, лична и професионална. Но, ако имате конкретна цел, вие непременно ще я постигнете.
Хороскопът не съветва Водолеите да се отправят на дълъг път, с кола. Не са изключени аварии, глоби и неприятности със здравето. Ако има възможност да изберете транспорт за пътуването си, нека е влак. Между другото, именно във влака Водолеите могат да „завържат“ романтично запознанство и то да продължи дълго.
Препоръчва се на жените, родени под знака Водолей, да се заемат с външния си вид. Ако искате да бъдете по-привлекателни, не пестете в салона за красота. На мъжете Водолеи няма да им бъде до тях самите, защото напълно ще бъдат погълнати от кариерата.
Полезно е в края на лятото да направите пълно изследване на организма. Особено, ако отдавна се оплаквате от болки в областта на сърцето или от нервна преумора.

Кариера и финанси на Водолеите през август 2019 година
Хороскопът за август 2019 година предсказва на Водолеите нова длъжност и сътрудничество със задгранични партньори. За това, което ще получите, дори не сте си мечтали. Сега ще получите от всичко по много - финансов успех, признание и висок авторитет. Смело сключвайте сделки и подписвайте документи, няма да направите нито една грешка. Но помнете, че имате конкуренти, те злорадстват.
Водолеите ще имат много гениални идеи. Дори ще им се иска да напишат книга за това, как човек да се реализира в живота и да стане успешна личност. Какво пък, направете го! Само не се оставяйте на емоциите и в никакъв случай не се сближавайте с користни особи. Нали не искате да останете без пари?
Астрологичната прогноза за август съветва да заобикаляте отдалече споровете и скандалите. Нека другите се „сражават“, а вие спокойно наблюдавайте. В личния бизнес ще ви се наложи да взимате много решения и от това ще зависи добрия баланс.
Хороскопът за август 2019 година предсказва не особено добър месец за Водолеите, в сферата на доходите, но все пак ще получите нещо. И това ще бъде своеобразно възнаграждение за предишен труд. Не спестявайте нищо, похарчете всичко за почивка, за подаръци и за всевъзможни културни мероприятия. Водолеите трябва да бъдат дейни, дори леко разточителни. Това няма да навреди на общата финансова ситуация, не се страхувайте. Всички въпроси, свързани с покупка или с продажба на жилище най-добре оставете за септември. Особено, ако много от документите още не са готови.
Здравето на Водолеите през август 2019
Астропрогнозата за август съветва да проследите своето физическо състояние. Ако имунитетът ви е снижен, наблегнете на витамините, закалявайте организма и правете гимнастика сутрин. Важно е да не мързелувате, а да слагате спортния екип и да тичате сутрин в парка. Трябва да започнете борба с вредните навици. А, ако усещате, че нервите ви са разклатени, обърнете се към народната медицина. Правете си отвари от билки, четете специализира литература, за да станете по-оптимистични. Възможни са проблеми с ендокринната система, ставите, стомаха. Най-добре си направете изследвания, за да не си поставяте сами диагноза.
Любовен хороскоп за август 2019 година за Водолей
Любовният хороскоп за август 2019 година предсказва на Водолеите ярки и непредсказуеми събития в личния живот. Ако сте семейни, гответе се за решаване на стари, битови проблеми. Те, реално, са толкова „наболели“, ще се наложи да се заемете с тях основно. За съжаление няма да може да отидете нито на плажа, нито сред природата. Ще се наложи да отделите максимално време и внимание и на роднините си, особено, ако въпросът се отнася за лечение или други процедури, свързани с тяхното здраве.
При самотните Водолеи, през август 2019 година, ще се появи желание да изпитат силни и искрени отношения. Но за това е нужно по-често да бъдат в компании, да излизат сред хората, а не да си седят у дома. Възможна е интересна среща на път, а също и служебен роман. Дори и не си помисляйте да звъните на предишни възлюбени, с тях вече „няма да мелите брашно“. А и за какво ви това, което е останало в миналото? Погледнете колко симпатични ухажори има наоколо. Не е изключено сред тях да има човек, с когото да можете да „завържете дълготрайни и чувствени отношения.
Любовният хороскоп за август 2019 година препоръчва на Водолеите, които вече имат партньор/ка, да станат по-нежни и романтични. Вие ще вложите всичките си сили в работата и кариерата, а за срещи – изобщо няма да се сетите. Вгледайте се в своите чувства и ако те са истински, не се опитвайте сами да разрушите съдбата си. Семейните двойки, които са на границата на развода, ще преминат през някои изпитания. Затова пък ергените могат да постигнат чудесно душевно равновесие и да създадат успешен брак. Децата, родени през август, ще бъдат очарователни и с чудесно здраве.