Хороскоп февруари 2019 за СтрелецОсновна тема за Стрелците през февруари 2019 година ще бъде тяхното скъпоценно здраве. Истината е, че не се отнасяте както е нужно към него. Ако продължавате да слагате в устата си всичко по ред, да работите много и да се разхождате леко облечени, то простудата или нещо друго, по-сериозно, ви е в кърпа вързано. Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на Стрелците да си вземат отпуска и да тръгнат на пътешествие. Така вие не само ще си починете от грижите, но и ще укрепите физическото си състояние.
Ако Стрелците получат неочакван приход през февруари, трябва да му намерят достойно приложение.

Например: да внесат една част в личния си бизнес, да го използват за ремонт или покупка на кола. Любовта ще бъде следващата и то немаловажна тема на месеца, както предсказва хороскопът за февруари 2019 година. Самотните ще се сбогуват с ергенския си живот, а семейните Стрелци ще внесат в отношенията си хармония и страст.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Стрелците такова вдъхновение и ентусиазъм, че не само ще могат да изкачат на един дъх висока планина, но и напълно да изменят живота си. Например да заминат на работа в чужбина, да проявят творчески таланти и др.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Стрелците да се стремят към душевна хармония и взаимно разбирателство с роднините. Не се страхувайте да показвате истинските си чувства на човека, когото обичате. За целта са подходящи не само подаръци и комплименти, но и откровен разговор. Слушайте своето сърце, за да не сбъркате и да не изпуснете много възможности за щастие.
През февруари 2019 година няма да бъде излишно Стрелците да се погрижат за здравето си. Несериозното отношение може да доведе до болести, а честите преживявания и съмнения да разклатят психическото ви състояние. Стрелците трябва да се обличат добре, топло, а не да се стремят да бъдат модерни, защото много лесно могат да се простудят. Ако планирате отпуска, то я прекарайте далече от дома, някъде, където е топло. Абстрахирайте се от проблемите и работната суета, и добре си починете.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Стрелците голяма премия за свършената работа и повишение на заплатата. Всичко това сте чакали с нетърпение, затова харчете парите разумно. Ако се занимавате с бизнес, то може част от сумата да вложите в дейността си. Любовната сфера, в средата на февруари ще повлияе, повече от всичко, Стрелците. Особено тези, които са самотни и търсят своята половинка. А семейните трябва да се въоръжат с търпение и мъдрост, за да запазят добрите отношения със съпруга/та.
Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Стрелците много радостни събития. Ако не разпилеете оптимизма си и станете по-инициативни, то ще успеете да реализирате стари проекти. Има възможност да заминете на работа зад граница, ако сте творчески личности, лесни на подем.
Хороскопът за февруари 2019 за жените Стрелци
Хороскопът за февруари 2019 година съветва жените Стрелци да отделят повече внимание на близките си. Помнете, че от вашата чувствителност и доброта ще зависи много. Особено, ако в семейството има деца. Те ще се нуждаят от грижи, признания и финанси. Важно е знаете, че при възпитанието на любимите ви деца трябва да използвате не само „тоягата“ но и „морковът". Не си и помисляйте безкрайно да критикувате и да навиквате децата.
Жените Стрелци, през февруари, могат да се хвърлят в отношения с мъж, с когото някога са се разделили. И колкото и да е странно, любовта ще заискри с ярки цветове, а връзката ще стане много по-здрава от преди. Важно е никога и за нищо да не съжалявате.
Хороскопът за февруари 2019 година напомня на жените Стрелци, че на първо място в дамите се цени културата на поведение и скромността. Макар че не пречи и проявата на самоувереност и инициативност. Опитайте се да се промените, станете по-отзивчиви, забравете за неуспехите и тогава съдбата щедро ще ви възнагради за тези качества.
Хороскоп за февруари 2019 за мъжете Стрелци
Мъжете Стрелци, през февруари, ще бъдат толкова съвършени и активни, че ще надминат дори най-влиятелните хора в обществото. Вие ще работите без умора, ще бъдете изключително отговорни и най-важното, успешно ще осъществявате в работата си всичко, което сте планирали. Дори и не всички проекти да се окажат изгодни – това не плаши Стрелците, защото щом има желание и конкретни цели, значи, че без пари няма да останат.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва мъжете Стрелци да бъдат внимателни и уравновесени на Новолуние (5 февруари). Помнете, че само здравите амбиции ще ви помогнат да постигнете успех. Ако обещаете нещо на някого, старайте се да го изпълните. И преди да се захванете за работа, добре преценете своите сили и си направете план за действие.
Полезно е да водите преговори, кореспонденция и да се срещате с нови партньори. Ефектът от такава активност при Стрелците ще бъде колосален. Не отхвърляйте онова, което само идва в ръцете ви. Още повече, че вие умеете разумно, красиво и убедително да се изказвате. Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на мъжете Стрелци да си изработят стратегия на поведение, а не просто да следват своите принципи. Уважавайте и внимателно слушайте тези, които са били винаги авторитет за вас – както в службата, така и в обкръжението на близките ви.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Стрелец
Финансовият хороскоп за февруари 2019 година предсказва на Стрелците отлично финансово положение. Независимо от това, че вашите искания са големи, финансите ще ви стигнат за всичко, което сте планирали да купите. Добри пари ще потекат в джоба ви още в началото на месеца. Само не снижавайте нивото, работете честно и усърдно, а също смело се хващайте за всичко ново. Бъдете разумни и рационални при покупките, за да не се останете само със стотинки. Частният бизнес ще ви донесе повече загуби, отколкото приходи, затова спешно потърсете надеждни партньори.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Стрелец
Стрелците, през февруари 2019 година, нито ден няма да останат без работа. Пътуванията и активната дейност ще изпълват вашето време. И всичко това е само за добро, защото вече скучаете без перспективи. Очаквайте важни преговори, съвещания и делови срещи. Хороскопът за февруари 2019 година обещава на Стрелците изгодни сделки с чуждестранни партньори. Не е изключено да сключите договор с голяма фирма и дори да заминете на работа в чужбина.
На Стрелците, които работят за някого, ще им се наложи да се борят за мястото си под слънцето. Деловите пътувания ще се окажат „добре-дошли“, затова се съгласявайте смело. Още повече, че те ще изведат Стрелците от финансовата криза.
Кариерният хороскоп за февруари 2019 година съветва Стрелците да започнат да учат, да повишават квалификацията си и да правят далечни планове. Вие се намирате на това ниво на знания и опит, който можете да вложите в практиката и да станете още по-успешни. На творческите Стрелци може само да им се зависи – късметът не ги напуска нито за минута. През февруари 2019 година не се страхувайте да се захванете с големи проекти. Те ще ви доведат до победа, известност и разбира се, няма да ви оставят без пари.
Здравето на Стрелците през февруари 2019 година
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Стрелците крепко здраве, но все пак пазете енергията си. Ако изразходвате всички си сили, ще усетите огромна умора. А тя, както е известно, може да остави в леглото и най-силните хора. Ако отидете на почивка на море, зад граница, адаптацията ви към другия климат ще премине отлично. През февруари Стрелците трябва да започнат борба с вредните навици. Ще ви се получи, само трябва да го поискате.
Спешно се сложете на диета, ако сте натрупали излишни килограми. И стига сте се хранили с банички, шоколад и бърза храна. За да повишат имунитета и да съхранят бодростта на духа си, Стрелците, през февруари 2019 година трябва да се хранят с плодове, зеленчуци и овесени ядки. Ако не си представяте живота без кафе, не си отказвайте тази напитка, но нека бъдат една – две чашки дневно, не повече.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва за Стрелците чести смени не само на настроението, а и на стойностите на кръвното налягане. Това е възможно не само заради променливото време, но и заради честото недоспиване и нервното натоварване. Не забравяйте да се консултирате с терапевт, за да разберете какви лекарства трябва да пиете, за да подобрите състоянието си.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Стрелец
Любовният хороскоп за февруари 2019 година предсказва на Стрелците трудно време в морално отношение. Ще се наложи често да обяснявате, да се оправдавате и дори горещо да спорите с избраника/цата си. Ако започнат откровено и настоятелно да ви разпитват, бъдете пределно честни, дори да ви се иска да излъжете и да скриете нещо от партньора/ката. Стрелците трябва да градят отношенията си върху сто процентово доверие.
Самотните Стрелци през февруари най-накрая ще се окажат във властта на искрените чувства и взаимните симпатии. Оказва се, че един симпатичен човек иска да започне романтични отношения с вас. Подгответе се добре за срещата, за да я запомните, и двамата, с много положителни емоции.
Любовният хороскоп за февруари 2019 година съветва семейните Стрелци по-често да си бъдат у дома, да излизат с цялото семейство сред природата и да организират малки празници. Битовите проблеми се старайте да решавате заедно с роднините, а в почистването включвайте и децата. Ако Стрелците се научат да се договарят, а не да се карат, това ще бъде отбелязано.