Хороскоп февруари 2019 за ТелецПрез февруари 2019 година ще се наложи на Телците да проявят твърда воля и настойчивост, за да постигнат това, към което се стремят. Ако сте началници се постарайте да слушате подчинените, към какво се стремят, а не само да се възмущавате и да ги командвате. А Телците, които са служители, хороскопът за февруари 2019 година съветва да бъдат внимателни към задачите, които шефът им е поставил. Тогава и добра длъжност ще получите, и ще повишите квалификацията си. Възможна е тежка борба с конкурентите при тези, които се занимава с бизнес.
В любовните дела не се очакват проблеми при Телците през февруари 2019 година. Но това не означава, че може да си живеете спокойно и да забравите за романтиката. Докажете на своя/та избраник/ца чувства си не само на думи, а и на действия.

Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Телците неприятности със здравето. Ще ви безпокоят симптоми на вегетативна съдова дистония, главоболие и болки в стомаха. Не решавайте тези проблеми без лекар, защото ситуацията ще се задълбочи.
През февруари, Телците е желателно да открият в себе си творчески таланти. Поровете се добре и непременно ще откриете и вдъхновение, и ентусиазъм. Важното е да не си седите у дома, а да се занимавате с това, което ви е на душата. Това може да бъде музика, балет, театър и дори индийски танци. Ако имате енергия, значи ще се появи възможност да реализирате грандиозни планове.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Телците да бъдат целенасочени и упорити в работата си. От тези качества ще зависят финансовото им благосъстояние и кариерният ръст. Ако сте сътрудници в офис, сложете ред в книжата и прилежно изпълнявайте своите задачи. А Телците началници трябва да бъдат меки към подчинените си. Не се опитвайте да решавате всички въпроси с критика, лишаване от премия или уволнение. Може да започнете курсове, да посещавате семинари и да повишавате квалификацията си. Помнете, че конкурентите не спят, а много внимателно ви наблюдават.
Телците ще се къпят в любов. Февруари ще премине без проблеми, а отношенията с избраника/цата ще укрепнат видимо. Разбира се, по-често си спомняйте за романтиката и милите изненади, а също и по-често разговаряйте на различни теми.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Телците да внимават за своето здраве, особено за работата на стомашно-чревния тракт. Хранете се с режим, по-рано си лягайте да спите и недейте да нервничите. Не да изключени резки промени в кръвното налягане.
Хороскоп за февруари 2019 за жените Телци
Жените Телци, през февруари, трябва външно да се преобразят и по-често да ходят по светски събирания. Ако отдавна сте искали да отидете на концерт, опера или на премиера на филм, то намерете време за тези културни мероприятия. Още повече, че вашето духовно състояние се нуждае от емоционално избухване.
Хороскопът за февруари 2019 година препоръчва на жените Телци да поставят акцент върху умствената и творческата дейност. Постарайте се да бъдете внимателни, когато се занимавате с документи или с попълване на важни бланки. И най-дребната грешка ще ви донесе адски много проблеми.
В края на февруари 2019 година, жените Телци ще успеят успешно да решат финансови и наследствени въпроси. Вслушвайте се в това, което ви съветват юристите и грамотните хора. Не се стремете да направите всичко, на веднъж, без помощта на опитни специалисти. Трябва да отчетете всички нюанси, за да направите правилни изводи или да подпишете документите.
Хороскоп за февруари 2019 година за мъжете Телци
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на мъжете Телци много ярки, но неочаквани събития в живота. Много от тях ще ви извадят рязко от „обувките ви“, а други ще ви придадат самоувереност. За да решат създаващите се проблеми, Телците трябва да действат внимателно, бързо и планово. Важното е да не бъдете прекалено импулсивни, а да се държите разумно. Ако действате безразсъдно, тогава за дълго време ще изпаднете в кризисна ситуация.
Разбира се, че февруари 2019 година няма да мине без вълнения и напрежение за мъжете Телци. Ще се наложи да се срещате с високо поставени хора, а също и да доказвате своята правота, и да отстоявате моралните си принципи. Бъдете сдържани и коректни в разговорите. Желателно е Телците да бъдат инициативи.
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на мъжете Телци чести командировки, които ще им донесат не само финансови приходи, но и ще ги запознаят с интересни хора. Възможно е да получат предложение за работа зад граница. Не отказвайте такова сътрудничество, в бъдеще то ще ви доведе до високо положение в обществото и израстване в кариерата.
В края на февруари 2019 година, Телците наистина ще бъдат на висота. Авторитетът им в обкръжението на приятели и колеги видимо ще нарасне. Очакват се доста нови проекти, с които ще бъде необходимо да се захванете веднага и безотказно. Покажете на всички, на какво сте способни и не крийте природните си таланти от околните.
Финансов хороскоп за февруари 2019 година за Телец
Финансовата ситуация при Телците, през февруари 2019 година, няма бъде изобилна, но всичко може да се измени много бързо. Важното е през цялото време да пресмятате, да претегляте и да се обърнете за помощ към състоятелни хора. Надеждни приятели ще ви дадат практични съвети, а също и ще вземат участие във ваши комерсиални операции. Финансовият хороскоп за февруари 2019 година съветва Телците да бъдат внимателни, защото някой от колегите или от партньорите се стреми да ви „завърти на пръста си“. Доходите, а и разходите ще бъдат регулярни. Не се препоръчва да давате пари на заем, през този месец, защото самите вие ще останете без средства за съществуване.
Кариерен хороскоп за февруари 2019 година за Телец
В началото на февруари 2019 година, Телците ще пристъпват от крак на крак, на едно място. Вие няма да знаете как е правилно да постъпите – дали да напуснете и да си намерите друга работа или да се заемете с предишните си дела. Но не трябва дълго да мислите, защото ще изпуснете много перспективни варианти. Внимателно разглеждайте всичко, което ви предлагат. Кариерният хороскоп за февруари 2019 година препоръчва на Телците да установят контакти със задгранични партньори, да не отказват командировки и да се придържат към здравия си разум. Не е изключено делово пътуване, след което всичко ще си застане по местата.
Телците не трябва да доверяват плановете си дори на най-близките приятели. Някой може да „прихване“ вашите идеи. Ако обещанията от страна на партньорите са прекалено много, то ги сортирайте през февруари. Трябва да имате строг контрол на паричния поток. Възможно е хора, които заемат високо положение в обществото, да помогнат на Телците. Проверявайте информацията по сто пъти, за да не сбъркате в дреболиите. Хороскопът за февруари 2019 година предсказва огромни успехи на Телците, които се занимават със строителство, селско стопанство и продажба на недвижими имоти. Възможно е да подпишете изгодни договори, които да ви доведат до материално благополучие.
Здравето на Телците през февруари 2019 година
Хороскопът за февруари 2019 година предсказва на Телците физическа и морална умора. Възможно е да сте се преработили, изпълнявайки огромния обем от задачи. Желателно е да спазвате режим на работа и почивка, и да правите почивки за обяд. Не губете енергията си за глупости, тогава тя ще се трансформира в позитивна. На Телците се препоръчва да повече да ходят пеша, да излизат сред природата или да ходят на ски.
През февруари Телците трябва да си направят пълни медицински изследвания. Ако отдавна искате да си направите ултразвуково изследване и да дадете кръв за анализ, то не го отлагайте повече. Още повече, че този месец е идеален за такива занимания, а също и за оздравителни и закаляващи процедури. Телците трябва да следят своето психическо състояние, а също и по-често да си измерват кръвното. Помнете, че всичките ви проблеми са от нервите.
Хороскопът за февруари 2019 година съветва Телците да укрепят имунитета и да почистят кръвоносните си съдове. Естествено, че това не можете да направите сами, а и не е желателно. Обърнете се към специалист, който ще ви предложи квалифицирано лечение. Телците трябва да се хранят правилно, за да нямат проблеми с червата и стомаха. Зачертайте от списъка си вредните продукти, а внесете в ежедневното си хранете плодове, зеленчуци и белтъчини. А сутрешната гимнастика е отлично средство за бодрост на тялото и духа.
Любовен хороскоп за февруари 2019 година за Телец
Любовният хороскоп за февруари 2019 година обещава на Телците наситен месец. Вие най-накрая ще решите да се преместите или да заживеете заедно с любимия човек. Не е изключена покупката на дом или кола, а битовите проблеми да застанат пред вас с целия си ръст. Февруари не е подходящ за сключване на брак, затова отложете тези планове за друго време.
При Телците може да се случи служебен роман, в който да разкриете доста нови и добри качества. Оказва се, че вие сте истински романтици, от което, дори самите вие, истински се учудвате. Отношенията с колегата/колежката ще се случат така неочаквано и прозаично, че на Телците ще им се прииска да създадат семейство, а не да се ограничат само с флирт. Какво пък, тук не ви трябва съветници. Единствено, в началото разберете не само за интересните, но и за отрицателните страни в характера на избраника/цата. Иначе ще направите много грешки, които ще засегнат силно душевното ви състояние.
Любовният хороскоп за февруари 2019 година съветва Телците да бъдат по-внимателни и нежни с партньора си. Излишната критика и претенции могат да навредят на отношенията. И не си и помисляйте да следите всяка негова/нейна крачка, иначе сами ще попаднете в тази мрежа. И един мъдър съвет за влюбените Телци: служебните проблеми оставяйте на прага на дома. В личния живот внасяйте само комфорт, грижа за близкия човек и разбиране.