Хороскоп за Риби януари 2019 Гледай в youtube Здравите амбиции и усърдието винаги са добре дошли, особено за Рибите, които понякога предпочитат да плуват по течението. Хороскопът за януари 2019 година обещава кариерен ръст, но само в случай, че станат целеустремени и намерят надеждни партньори. Рибите трябва да се запознават с хора, които ще им бъдат не само верни приятели, но и опора във всички начинания. Финансовото положение на Рибите през януари 2019 година може да се окаже на границата на банкрута. Предстои им да водят активни преговори, да се срещат с влиятелни хора и да бъркат в касичката, където са оставени парите за „черни дни“.

Не се ядосвайте много, заради това, всичко ще се оправи, ако се обърнете за подкрепа и съвет към любимите си хора. Хороскопът за януари 2019 година съветва Рибите да излязат от депресията с любимите си, но достойни способи. Ако роднините ви предлагат подкрепа, не я отказвайте. Важното е да запазите душевното си спокойствие и оптимизма си. А и да си изградите схема на работа за близкото бъдеще.
Много смятат загадъчните и добродушни Риби за истински психолози, които умеят внимателно да изслушат човека и да му дадат мъдър съвет. В тях няма нито капка амбиция и неспокойство. Тези внимателни и отзивчиви личности не рядко сами попадат в мрежите на лъжите и измамите.
Хороскопът за януари 2019 година съветва Рибите да анализират всичко, което са направили и уверено да се заемат с нови проекти. Трябва внимателно да се подготвят за работа, да се замислят за кариера и да не си развалят настроението със спомени за миналите пропуски. На 5 февруари управител на 2019 година ще стане Жълтата Свиня, с която Рибите бързо ще намерят общ език. Ако, разбира се, не потънат в собствените си илюзии.
Желателно е Рибите да прекарат Новолунието (6 януари) в обкръжението на близките си приятели или роднини. Уютната и комфортна обстановка ще им помогне да се разсеят от проблемите, а също и да се изпълнят с позитивна енергия. Много Риби ще се сторят на околните безчувствени и затворени, но това няма да бъде така. В действителност, те са емоционални и душевни личности. На Пълнолуние (21 януари) не се препоръчва да взимат решения, да договарят срещи и да пътуват.
Рибите често се носят по вълните на своите мечтания, но през януари трябва да променят този курс. Защото само упорството и оптимизма ще им помогнат да постигнат успех и да се издигнат по кариерната стълбица. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Рибите да се запознаят с перспективни и надеждни личности, с които могат да започнат общ бизнес и да постигнат продуктивна дейност. Финансовото положение може да се определи с една дума – катастрофално. На Рибите, през януари, ще им се наложи да взимат кредити и заеми, за да излязат от финансовата криза. Важното е да не изпадат в депресия, а да вярват в доброто. Още повече, че до тях са близките им хора, те няма да ги оставят в беда и без залък хляб. Подкрепата на роднините ще бъде необходима и значима за Рибите.
Здравен хороскоп
През януари Рибите трябва бързо да се погрижат за своя имунитет. От това ще зависи общото им здраве, а също и настроението им. Не се предвиждат сериозни заболявания, но съществува риск от простуди и инфекции. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Рибите да влязат в спортната зала, да отидат на басейн и на йога. Разнообразието в живота, както и активният начин на живот, ще им помогнат да погледнат на всичко по-оптимистично. Добре е да си изготвят диета, която да им позволи, без морални травми, да свалят излишните килограми. Обърнете се към специалист, особено, ако имате хронични заболявания. Рибите трябва да се откажат от тежките физически натоварвания.
Финансов хороскоп
Празниците отпускат и това не е тайна за никого, а това означава, че Рибите трябва да съберат всичките си сили и да се заровят целите в работата си. Не трябва да се надяват на милиони, които да се изсипят директно на дивана. Това е ясно, че няма да се случи. Финансовият хороскоп за януари 2019 година съветва Рибите да бъдат активни и усърдни в работата, за да напълнят портфейла си. Дори и да не правите кариера в момента, все пак, предпоставки за това съществуват. Важно е да не мързелувате и да се занимавате с перспективни дела.
Разходите през януари 2019 година ще бъдат много - празници, подаръци и плащане на дългове. Затова Рибите трябва да контролират доходите си, да влязат в режим на икономии и да не рискуват с парите. Особено, ако сте рисков и непредсказуем в харчовете, човек. Желателно е да се откажете от скъпите придобивки, кола и дом, защото ще ви се наложи да наваксвате чак до декември. По-точно, да стабилизирате финансовото положение. А що се отнася до кредити, то е по-добре Рибите изобщо да не мечтаят за това, защото е прекалено рисковано. Преди да купите нещо или да вложите парите си, спрете се и помислете сто пъти.
Финансовият хороскоп за януари 2019 година обещава на Рибите смяна на местоработата. Възможен е стремителен ръст на доходи, но не веднага. Въоръжете се с търпение и си направете планове за финансите. Мъжете Риби, по принцип трябва да странят от всякакви вложения и мошеничества. Покупката на битова техника, ремонтите и строителството отложете за друго време. Починете си от празниците, от грижите и проблемите. Ще дойде пролетта и ще ви зарадва с придобивки и нововъведения.
Макар и прекалената пестеливост да не довежда до нищо, така че, ако отдавна сте планирали да си купите нещо, то отваряйте портфейла и не съжалявайте за нищо. На Рибите им е присъщо да подаряват подаръци на всички на около, а себе си забравят. Крайностите също са в реда на нещата за тях. Пестят пари, спестяват, а след това за един миг ги харчат за приятели или за любимата си баба, например.
Кариерен хороскоп
За да могат Рибите да постигнат висота в кариерата, а и да излязат на международния пазар и то като специалисти, те трябва сериозно да се постараят, да бъдат отговорни, пунктуални и по-малко да витаят в облаците. Кариерният хороскоп за януари 2019 година съветва Рибите да довършат старите дела, за да се заемат уверено с новите. Има възможност да получите желаната длъжност - ръководител или заместник на фирмата, която ще ви позволи да укрепите финансовото си положение. А на бизнесмените Риби, през януари, еднозначно ще им провърви. Можете да подготвите документите за сключване на договорите и торбата за парите, те ще бъдат в голямо количество.
Рибите често се паникьосват, без причина, което им пречи да постигнат успех в професионалната сфера. Ако се изпълните с позитивизъм и погледнете на всичко реалистично, дори сериозните проблеми ще се решат с лекота. Ако имате цел ще намерите и начините за нейното реализиране, това е девизът, към който трябва да се придържате, това е съветът на хороскопа за януари 2019 година. Още повече, че от раждането фантазията ви е бурна, умът пъргав, а характерът – издръжлив. Но Рибите имат един минус, който им пречи да постигнат успех в службата. Вие сте излишно мечтателни и бавни. Ако добре се потрудите над себе си, то може до края на годината да оправите нещата. Ще пиете кафе в солиден, началнически фотьойл и ще получавате честно заработените си големи пари.
Любовен хороскоп
Жените Риби не се отличават със смелост в любовните запознанства, затова рядко проявяват инициатива. Но, ако си останат така скромни, вероятно и пенсията си ще посрещнат така в дълбока самота. Без деца и внуци. За да станат по-самоуверени, любовният хороскоп съветва Рибите да отидат на психолог или да изгледат няколко филма на тема „Самодостатъчност“. Само така ще можете да организирате личния си живот и да привлечете към себе си надеждни партньори.
Външността и фигурата играят много важна роля за жените, особено, когато общуват с противоположния пол. Януари е много подходящ месец да минете на диета, да отслабнете и да стегнете фигурата си. Стига вече сте гледали на всички от високо, а и идеализирането вече не е модерно. Жените Риби трябва спешно да слязат от пиедестала, а също и да свалят короната от главата си. Иначе всички потенциални ухажори ще се разбягат.
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Рибите да променят тактиката си на поведение при общуването с противоположния пол. Защо всички си изливат душата пред вас и ви звънят с всичките си проблеми? Имате свободно време? Опитайте и вие да бъдете откровени с партньорите си, доверявайте тайните си, а понякога ги използвайте за вашите интереси. Важното е да не прекалявате. Не забравяйте за сантименталните закачки в интимната близост, те ще разгорят предишните страсти.
А за семейните Риби един ценен съвет – по-често се грижете за своята половинка. Още повече, че за вас най-важното в живота е комфорта и уюта на семейното огнище. Семейството и децата са най-святото за Рибите. Важно е през този месец да бъдете по-често заедно със съпруга си. Може да тръгнете да пътувате, да се отвлечете от рутината, финансовите проблеми и домашните дрязги. Живейте за себе си, за да се усетите истински щастливи и любими.
За мъжете от този знак, любовният хороскоп за януари 2019 година е приготвил много приятни изненади, а един от тях е среща с любимата жена. Но, за да се случи това, трябва да поемете инициативата в своите ръце, да загасите телевизора и да станете, най-накрая, от дивана. Ако в мечтите си вече знаете каква е вашата любима, то се постарайте да забравите този идеал. Стига вече сте живели в самота, ергенлъка не е за вас.
Къде да отидете, за да се запознаете с привлекателна особа? Поинтересувайте се, попитайте приятелите си, как те са срещнали своята половинка. Възможно е в работата по вас да се заглежда колежка или метрото да ви заглежда симпатична брюнетка? В спортната зала, на масовите мероприятия, на дискотека и ресторант – на всякъде може да се запознаете, ако сте извън дома си, разбира се. Много двойки в днешно време се срещат на семинари и тренинги. Ето там наистина можете да видите образовани и многостранно развити личности. През януари, Рибите трябва да обръщат внимание не само на външния вид на противоположния пол, но и на общите интереси.
Любовният хороскоп за януари 2019 година обещава на Рибите много емоции и ярки срещи. Важното е да не се затваряте в себе си и да отворите сърцето си за нови чувства. Мъжете трябва да бъдат по-меки, по-духовни и нежни, за да очароват жената, която харесват. Помнете, че любовта не търпи недомлъвки и грубости. Бъдете себе си, искрете с позитивизъм и не крийте емоциите си.