Хороскоп за Водолей януари 2019Гледай в youtube През януари 2019 година, Водолеите ще се интересуват преди всичко от любов и романтика. Само не бъркайте лекия флирт и влечението с истинските чувства. Иначе ще се завъртите в такъв вихър от неразбиране и изневери, че няма да забележите как ще се окажете в задънена улица. И, разбира се, сами. Хороскопът за януари 2019 година обещава на мъжете Водолеи не просто бурен, но и продължителен роман. В средата на лятото дори ще решите да узаконите отношенията си с избраницата. Не трябва да забравяте за работата, защото тя не само, че ви храни, но и ви помага да се придвижите нагоре по кариерната стълбица.

Но, ако се усетите уморени или апатични, то е най-добре да си вземете отпуска. Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Водолеите де се вземат в ръце и по-малко да нервничат, и да викат по близките си хора, да не се ядосват. В краен случай вземете нещо успокоително, а пред лягане се потапяйте във вана с ароматни масла. В края на януари 2019 година, Водолеите ще бъдат във вихъра си, затова и ще получат нова длъжност с висока заплата.
Водолеите притежават уникална способност да се заемат с всичко, на веднъж и да не довършат нещата до края. Те имат много енергия и сили, но за тях е трудно да ги впрегнат в нужната посока. Жълтата Свиня ще застане на кормилото на 5 февруари, затова Водолеите могат да се стегнат и уверено да се хвърлят в боя. Само не забравяйте да си почивате от време на време от активната дейност, а също и не забравяйте за своя природен оптимизъм, без който нито едно дело няма да постигне успех.
Хороскопът за януари 2019 година съветва Водолеите да пуснат в ход емоциите и ентусиазма си. Ако искате да се издигнете в кариерата, не обръщайте глава на страни от изгодните връзки. Има възможност да постигнете дори резултати в различни сфери на дейност - техническа, икономическа и търговска. Сами се настройвайте за успех, избухвайте с различни идеи и работете над духовността си. Ако Водолеите започнат да откриват в себе си нови граници, то няма да останат без финанси и благополучие.
На Новолуние (6 януари) не е желателно да организирате пътувания, а също и да започвате нови дейности. Добре е да останете сами със себе си, да излезете сред природата и да поговорите от душа с близките си хора. Пълнолунието (21 януари) е психологически тежък ден, затова Водолеите не трябва да претоварват организма си, както физически, така и умствено. Но, ако усетите, че се разболявате, обърнете се към народните методи за лечение, както ви съветва хороскопът за януари 2019 година.
Колкото и да е странно за сдържаните емоционално Водолеи, именно романтичните моменти ще бъдат приоритет за тях в началото на годината. Това може да бъде само флирт или мимолетно запознанство. Но ако това ви зарежда с позитивизъм, то не си отказвайте тази радост. Много Водолеи, които все още са сами, имат възможност да срещнат своята втора половинка и дори да се отправят към съвета заедно. Това може да се случи през лятото, а до тогава укрепвайте отношенията с всички приятни методи.
Хороскопът за януари 2019 година напомня на Водолеите, че работата трябва да стои на първо място. Тя не само, че ви дава увереност във финансово отношение, но и ви позволява да се издигнете нагоре. Умората и меланхолията преодолявайте с йога, медитация и общуване с интересни хора. И не се влияйте от това, което говорят за вас околните. Водолеите не са свикнали да изтъкват талантите си, но през януари това ще се окаже много уместно и, по-важното, перспективно.
Здравен хороскоп
Хороскопът за януари 2019 година препоръчва на Водолеите да бъдат внимателни към своето здраве, особено в периода на затъмнението и Новолунието (5, 6, 7). Постарайте се да прекарате тези дни спокойно , за да не навредите на своето състояние. Повишената активност може да се отрази лошо на самочувствието и психиката на Водолеите. За далечни пътувания времето не е подходящо, затова бъдете внимателни когато шофирате. Плуването в басейн и масажите могат да окажат чудесен ефект върху здравето ви.
Финансов хороскоп
Финансовият хороскоп за януари 2019 година предсказва на Водолеите нова месторабота, повишение на заплатата и чудесно настроение. Очакват ви много и ярки перспективи. Направете това спокойно и сериозно, така че дори колегите да не разберат къде се готвите да отидете. Нека всичко си остане ваша, малка тайна.
При жените Водолеи всичко ще бъде в ред - и с парите, и с кариерата. Единствено емоциите не можете никъде да ги скриете, а те така ви пречат да разговаряте с околните. Желателно е разумно да планирате силите и времето си, за да не излизате от графика. През януари ще имате много работа, но за нея ще получите достойни пари. Между другото, нали си бяхте обещали да си купите касичка и да пускате едри банкноти в нея? Това е добър начин да натрупате прилична сума.
Финансовият хороскоп за януари 2019 година предсказва много интересни, и по-важното, изгодни неща за мъжете Водолеи. Това ще бъдат предложения за работа, сътрудничество с чужди фирми и проекти, които водят до кариерно израстване. Само не сваляйте летвата, не разваляйте репутацията си, изпълнете се с енергия за нови действия. Мъжете Водолеи са способни на много, ако не започнат да гледат апатично света.
Кариерен хороскоп
През януари, Водолеите така здраво ще се хванат за работа, че направо да им завиди човек. Дори началството ще бъде в шок – такова настървение след празниците е рядкост. Кариерният хороскоп за януари 2019 година съветва Водолеите по-малко да се разсейват с дребни задачи, защото те са безполезни по отношение на заплащането. С една дума, работете мащабно! Не си и помисляйте за кредити, особено, ако имате спестявания. Жените Водолеи обожават шопинга, но именно той може да ги остави без пукната пара в портфейла. Ако влагате пари, то нека бъде само в личния бизнес или в недвижим имот.
Ако имате мотивация, можете да разчитате на скорошен успех в работата. След празниците ще се „клатите“ напред-назад дълго, но, когато наберете инерция, резултатите ще ви бъдат гарантирани. Желателно е да създавате идеи, подобни на които не е имало до сега. Кариерният хороскоп за януари 2019 година съветва Водолеите да имат оригинален подход към всички начинания. Мъжете е по-добре да не рискуват, ако работата е свързана с големи суми и съдебни разбирателства, защото могат лесно да стигнат до място, на което не искат да бъдат.
Мъжете Водолеи ще се окажат във вихъра си в най-различни сфери и структури - технически прогрес, творчество и политика. Вие винаги сте се стремили към разнообразие, а през този месец ще надскочите себе си. Важното е да изгоните на далече мързела и съмненията. Те могат да навредят на дългосрочните ви планове и на продуктивната ви дейност. Ако имате хоби, придайте му особено значение. Може да ви се стори , че хобито ви носи само морално удовлетворение, но в действителност, чрез него, можете да изкарате пари, които да ви стигнат за всичко, което искате да купите. Мечтите се сбъдват и Водолеите вярват искрено в това.
Любовен хороскоп
Страхотно е когато не очаквате нищо от съдбата, а сами я творите! Например: Водолеите не предполагат, че ще започнат любовен роман, а той внезапно се случва. Разбира се, че не може да се каже, че това ще бъде единствения, за цял живо. Но възможността за благополучно развитие на отношенията все пак не трябва да се изключва. Жените Водолеи така активно ще търсят единствения, че дори ще забравят за кариерата си. По-добре е да са с някого, отколкото сама, а и годинките се увеличават…
Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва жените Водолеи да бъдат непринудени и естествени когато се стигне до среща. За какво ви е да играете игри и да кокетничите излишно, ако и така сте взели ума на мъжа до вас? Другото, което младите дами не трябва да правят е: да не увисват на врата на мъжа. Още повече, дръжте се прилично и уравновесено, ако се окажете в интимна обстановка. Водолеите не обичат да живеят по правилата, но през януари ще им се наложи да го направят, за свое добро. Само така ще можете да срещнете своята половинка, при това надежден и верен човек. А и няма да е много беден, което е важно за Водолеите.
Ако жените Водолеи вече имат любим, то трябва да го обградят с нежност и грижи. Помнете, че мъжете обичат да похапнат вкусно, да ги глезят и от време на време да им позволят да се поразходят. Не им ограничавайте свободата! Любовният хороскоп за януари 2019 година съветва Водолеите сами да определят мъжа, когото искат да видят до себе си. Ако онзи, когото срещнете, отговаря на вашия идеал, то го пазете като зеницата на окото си. Вероятно има доста жени наоколо, които биха желали вашия мъж. Водолеите не са много ревниви, но може да устроят сцена, а това не е необходимо.
В семейството на жените Водолеи, през януари всичко ще бъде спокойно и хармонично. Не взимаме под внимание дребните разправии и споровете на битова основа. Къде без тях, нали? Сложете акцент върху разнообразието в интимната сфера, тогава бракът ще стане още по-устойчив.
Самотните и независим мъже Водолеи не са рядкост в наше време, а напълно нормално явление. Тези мъже е много трудно да им „надянат хомота“ дори жени с неземна красота и с интелект. Те искат да си полежат на дивана, да отидат на риба с приятели или да поработят през почивните дни. Любовният хороскоп за януари 2019 година предупреждава Водолеите да помислят, че старостта не е чак толкова далече и няма да има някой, да им подаде чаша вода, напр. Ще можете да се запознаете и да завържете роман със симпатична жена, ако станете по-активни и започне да проявявате инициатива. Вгледайте се в онези, с които отдавна сте приятели или колеги. Водолеите винаги трябва да ги подтикват, да им намекват …
Ако мъжете Водолеи са влюбени до уши, ще изразяват емоциите и чувствата си така, все едно цял живот е правил това. Учудващо, но те дори стихове ще четат на девойката. Но тази романтика не ги държи дълго. Ако, все пак, отношенията се задържат за по-дълъг период, Водолеите ще се решат и ще направят предложение своята избраница. А тя го очаква, бъдете сигурни!
Любовният хороскоп за януари 2019 година препоръчва на семейните Водолеи да си спомнят първата среща със съпругата. Помните ли колко красиво всичко е започнало? А защо сега постоянно имате претенции и подозрения? Помислете за това как да разнообразите съвместния си живот и да организирате почивка далече от дома. Още повече, ако децата вече са самостоятелни. Защо да не се отправите на пътешествие? Изненадайте половинката си, купете билети и ги сложете в картичка с красива панделка.